- 31 Temmuz 2009
- 10.487
- 52.480
- Konu Sahibi blueangelsnmm
diyorum ya beni kimse eşimin ailesinden aramıyor gelme planımız var diye eşim de bana hangi hafta yapalım diye soruyor benim bu konuda ona hiç bir hafta yapmayalım gibi bir şey deme hakkım yok onunda bana aynı şekilde
donlarım var gelemezsiniz değil ki mevzu baştan beri evi sahiplenmeleri normal bir ilişkileri olsa sanmıyorum ki geldiklerine problem çıkarsın
bakın bu benim başka konudaki mesajım ben hiç takmadığım hade başta bir baktım ki benim oturmadığım evde davet veriliyor :)) düğün günü düğün evi gibi açılacaktı ev gecesi herkes toplanıp çay içecekmiş bazı insanların sınırlarının sonrası yoktur burda herkes ana baba hakkından dem vurmuşta öyle olmuyor bence
konudaki gidişattan zaten belli ki bu aile bu evi kendi evi zannediyor gelin yokken gideyim iyice istediğim gibi davranayım iyice anlasın kimin borusunun öttüğünü eh biri sürekli borumu öttürücem dediğinde iyi niyet kalmıyor
eşim derse bana evde bilgisayarım açık proje kablolar falan var şimdi ben yooken ağırlama sonra ağırlayalım sorun çıkarmam gerçekten çıkarmam çünkü benim kadar o evde onun da hakkı var tamam derim ben aileme geçerim üç günlüğüne
Sanırım siz iki aileden de uzaktasınız.
Ben şunu merak ediyorum, "benim evime ben yokken kimse gelemez" diyorsunuz ya, bunu sadece yatılı misafirlik için mı söylüyorsunuz?
Mesela benim işim sezonluk olmasa da öyle sayılabilecek bir iş, kışın minimuma iniyor ve genelde evdeyim şu an. Babam haftada birkaç gün yürüyüşe çıktığında bana da uğrar. Bazen son anda arar müsait misin diye, bazen ev dağınık olur ama müsait değilim demedim hiç. Gelir, kahve içeriz birlikte.
Şu durumda eşim bana "baban neden gelmeden önce bana haber vermiyor ya da sen arayıp bana danışmıyorsun? burası benim de evim ve mahremim" dese haklı mı size göre?
Ya da siz ailenizle aynı şehirde olsaydınız anneniz babanız eşiniz evde değilken eşinize sormadan gelemeyecekler miydi kızlarının evine?