- 8 Şubat 2009
- 1.462
- 1.926
- Konu Sahibi blueangelsnmm
bence kayınvalide ve gelin arasındaki samimeyet ten farklı düşünüyor herkes , siz anneniz gibi görüyorsunuzdur samimisinizdir , sıkıntı etmiyorsunuzdur. ben bana ait olan bir şeyin ben yokkan kullanılmasındanda rahatsız olurum . mesela görümcem yatılı gelmişti , çoğum hasta olup hastanede 3 gün kaldım . görümcem benim çamaşırlarımı yıkamış. külotları falan , . çamaşırları tek tek yerleştirmiş . yerlerini bulmuş tek tek bakmış heryere. ben çok rahatsız oldum , bu benim yorumum , başkasıda ne kadar iyi görümce der, yardım sever der.Yatak odam dağınıksa kocama orayı topla derim bende, annenleri evime getirirken km lerce uzakta olsamda bende izin al diyeceğime. İkisi çok farklı şeyler çünkü.
Ben konu sahibinin mahremiyetini bahane ederek haklı çıkmaya, manipülasyon malzemesi olarak kullandığını düşünüyorum açıkcası.
Bakın bırakın kendi yatağımı, herkesin kullandığı bir otel odasında ki yatak bile o anlık benim mahremiyetimdir. Hatta eşimden duyduğum işveli bir söz bile. Ama boş bir oda, koltuklar benim mahremim olamaz.