- 9 Ocak 2012
- 15.541
- 30.141
- 798
- Konu Sahibi Zeynep8807
-
bosanmayacaksan buna alisacaksin bu durumdan memnuniyetsizsen esinle konusacaksin olmuyorsa eger duzelmiyorsa ailesine soyle kocamdan para istemeyin huzurumuz bozuluyor diye ha yine olmadiysa cocuk yapma bu adamdan ikiniz birlikte magdur olursunuz.bosanacaksin yada baska biriyle evleneceksin .elalem 1 gun konusur sen ömür boyu cekersin haberin olsun.bosuna tavsiye isteme boyke bir adama .ya sen kabulleneceksin ya da dedgm gibi.Erkek kardeşine de 25 bin gönderdi. Bunun sınırı yok bu canımı sıkıyor
Mesleğin var mı? Tamam çözüm odaklı olacaksak önce seni düşünelim evliliğini değil. Çalışma imkanın varsa çalış. Eve katkın olur ama en önemlisi her ihtimale karşı kendi birikimini yaparsın koca eline bakmadan. Bir daha böyle bir saygısızlıkla karşılaşırsan kapıyı çarpıp çıkacak güvencen olsun.Bakın rezil olmaktan kastım. Ben doğuluyum. Arkamdan rezilce konuşmalar olacağından adım gibi eminim. Benim boşanmamdan kına yakanlar da olacak. Ailemin de arkasından konuşulacak. Ailem arkamda olur mu sonuna kadar arkamda olur. Ben bütün bunlara katlanmaktansa ya da bunların yaşanmasından sa çözüm odaklı ilerlemek istiyorum.
Kendi kazandığım parayı kardeşime de veririm anama da babama da hiç kimse laf söyleyemez. Eşinizin şiddet eğilimi konusunda haklısınız, yalanı siz sorun çıkaracaksınız diye söylemiş olabilir başka yalanlarını yakaladınız mı? Siz çalışıyor musunuz? Sizin kazandığınız parayı kullanıp mı kardeşine yardım etti? Eğer sizin paranızı değil de kendi kazandığı parayı verdiyse hakkınız yok ki helal etmeyesiniz.2 yıllık evliyim 26 yaşındayım. Görüncemin sözü olacak. Görümcem söz için kalkıp yüzüklerin parasını eşimden istiyor. Ben de eşime ailene tamam yardımcı ol ama sınırın olsun. Burda 10 bin kira verirken 5000 de az para değil verme kabul etmiyorum dedim. Sanane seni ilgilendirmez benim kardeşim dedi konuşmaları sildi ben görmeyeyim diye. Onlara sınır koyması gerekirken bana sınır koydu. Ben de madem banane beni ilgilendirmez, madem beni eşin yerine koymuyorsun madem kıymetim yok ben de söze falan gelmiyorum dedim. Sinirlendi kalktı evi başıma yıktı. Duvara yumruk attı elini kırdı. Kapıyı da kırdı. Etrafa saldırdı. Sonrasında neyse parayı vermedim henüz gerek yok bunca tartışmaya falan dedi. Neyse bir şekilde barıştık. Dün gece telefonuna baktım kavga ettiğimiz gün para kız kardeşine gönderilmiş. Ama bana yalan söylüyor. Üstelik yüzük bakmaya beni de götürmüştüler. O gün görümceme sormuştum avans mı aldın diye hayır babam verdi parayı dedi. Eşime dedim neden kardeşin öyle yalan söyledi. Ben söylememsini istedim dedi. Kardeşiyle bana oyun oynanıyor. Eşime olan sevgim bitti varya delicesine aşıktım ona. Aşk bitti, güven bitti, sevgi bitti. Çocuğumu olmuyo tedavi görüyoruz. Ankaraya gidip geliyo eşim. Sırf uçak parası vermesin masraf olmasın diye otobüslerde sürünüyor. Kalkıp bacısına paraya kıyıyor. Psikolojim altüst olmul durumda. Evi öyle dağıttı yerler cam içinde tek tek topladım camları ağlayarak Allahıma havale ettim. İnanın evliliğim bitsin istemiyorum. Elimden geleni yapıyorum. Ama hayatımdaki insanın bana yaptığına bak. Benden parayı kısmaz ama kendinden kısar bacısına verir. Hakkımı helal etmiyorum huzurum bozuldu.
Doğru aslında bizde eşimin yüzüğünü almıştık ama gümüş yüzüktü bizim aldığımız. 5000 tl diyince ben ikisinide kız tarafı mı aldı diye düşündüm.Kadın erkeğin, erkek kadınınkini alıyor. Ankara’nın yerlisiyiz, bizde de böyle.
siz doğulusunuz eşiniz batılı mı?Boşanana da boşanmaya saygım var. Rezillikten kastım. Ben doğuluyum. Arkamdan neler konuşulacağını tahmin edebiliyorum. Ailem her kararımda arkamda. Ama kimsenin keyfini kendime getirmek istemiyorum. Ben çözüm odaklı olmak istiyorum.
dürüst olayım ben de bana paramın hesabını soracak adamın alnını karışlarımKendi kazandığım parayı kardeşime de veririm anama da babama da hiç kimse laf söyleyemez. Eşinizin şiddet eğilimi konusunda haklısınız, yalanı siz sorun çıkaracaksınız diye söylemiş olabilir başka yalanlarını yakaladınız mı? Siz çalışıyor musunuz? Sizin kazandığınız parayı kullanıp mı kardeşine yardım etti? Eğer sizin paranızı değil de kendi kazandığı parayı verdiyse hakkınız yok ki helal etmeyesiniz.
bizde de karşılıklı alınır. 5bin alyans için normal bir para değil mi?Doğru aslında bizde eşimin yüzüğünü almıştık ama gümüş yüzüktü bizim aldığımız. 5000 tl diyince ben ikisinide kız tarafı mı aldı diye düşündüm.
Ben bir altın birde gümüş yüzük alıyorlar gibi düşündüm. Fiyatlardan da haberim olmayıncabizde de karşılıklı alınır. 5bin alyans için normal bir para değil mi?
benim de hiç haberim yok inanınBen bir altın birde gümüş yüzük alıyorlar gibi düşündüm. Fiyatlardan da haberim olmayınca
Bu türler gerizekalı oluyor genelde. Kardeşi okusa para verse anlarım. Ailesi sağlık için istese anlarım. Annem çok yoruluyor çamaşır ona şu makineden alacağım dese anlarım. Ama eşşek kadar olmuş bacısı evlenecek daha yüzüğünü alamıyorsa anlayamam. Yüzüğünü alamayan da evlenmesin bir zahmet! Haklısın. Ben olsam boşanırım. Zaten şiddet eğilimi de var. Gidip kardeşiyle yaşasın!
Valla hoş dedin. Ne yapayım. Boşanıp rezil mi olayım. Elimden bişey gelmiyor
Evet doğru haklısınız boşanmak da bir tercih elbette. Boşanana da boşanmaya karşı değilim. Ama kendi çevremden yola çıkatak söylüyorum. Ben arkamdan ne çirkin yakıştırmalar yapılacağını bildiğimden ve ilginç, meraklı insanların bakışları altında kalarak da devam edemem. İnsanlar saygısız. Bazen haksız tarafın kendimiz olduğunu düşünürler. O yüzden benim yaşayacağım boşanma insanların saygı duyacağı şekilde durmaz.Aaaaaa Allah verir rızkını öyle demeyin. Çocuk büyütmeyi sadece karnını doyurmak sananlardan sanırım konu sahibi.
12 yıllık bir REZİL olarak yazıyorum.
Ama bu mükemmel evliliğe “ çocuğum için katlanıyorum kocişime çocuğum çok düşkün ”””” bahanesi şart. Yoksa boşanıp REZİL mi olsun kadın.
Kendi kazandığım parayı kardeşime de veririm anama da babama da hiç kimse laf söyleyemez. Eşinizin şiddet eğilimi konusunda haklısınız, yalanı siz sorun çıkaracaksınız diye söylemiş olabilir başka yalanlarını yakaladınız mı? Siz çalışıyor musunuz? Sizin kazandığınız parayı kullanıp mı kardeşine yardım etti? Eğer sizin paranızı değil de kendi kazandığı parayı verdiyse hakkınız yok ki helal etmeyesiniz.
Evet doğru haklısınız boşanmak da bir tercih elbette. Boşanana da boşanmaya karşı değilim. Ama kendi çevremden yola çıkatak söylüyorum. Ben arkamdan ne çirkin yakıştırmalar yapılacağını bildiğimden ve ilginç, meraklı insanların bakışları altında kalarak da devam edemem. İnsanlar saygısız. Bazen haksız tarafın kendimiz olduğunu düşünürler. Ben nice kadınlar gibi boşanınca vezir değil. Çevreme dayanarak yorumlayınca rezil oluyorum. Bir de çözüm odaklı yaklaşmak istiyorum. Çocuk meselesine gelince. Eşime infetilite teşhisi kondu. Tedaviyi henüz tüm bunlar yaşanmadan önce başlamıştık. 2 ayda bir tedavi için git gel yapıyor. Tedavimizin sonuç verip vermeyeceği de belli değil.Çocuk konusunda da hiç yazmıyor farkında mısınız
Yani bu muhteşem evliliğe çocuk yapsın o rezil olsun istiyor
Yorumlarınızı yazarken. Acımasızca ve empati kurmadan yaklaşıyorsunuzElaleme laf vermemek adına umarım bir gün yumruklanıp ağzı burnu dağıtmazsın.
Yorumlarınızı yazarken. Acımasızca ve empati kurmadan yaklaşıyorsunuz
Hangi hakkı helal etmiyorsunuz tam olarak?2 yıllık evliyim 26 yaşındayım. Görüncemin sözü olacak. Görümcem söz için kalkıp yüzüklerin parasını eşimden istiyor. Ben de eşime ailene tamam yardımcı ol ama sınırın olsun. Burda 10 bin kira verirken 5000 de az para değil verme kabul etmiyorum dedim. Sanane seni ilgilendirmez benim kardeşim dedi konuşmaları sildi ben görmeyeyim diye. Onlara sınır koyması gerekirken bana sınır koydu. Ben de madem banane beni ilgilendirmez, madem beni eşin yerine koymuyorsun madem kıymetim yok ben de söze falan gelmiyorum dedim. Sinirlendi kalktı evi başıma yıktı. Duvara yumruk attı elini kırdı. Kapıyı da kırdı. Etrafa saldırdı. Sonrasında neyse parayı vermedim henüz gerek yok bunca tartışmaya falan dedi. Neyse bir şekilde barıştık. Dün gece telefonuna baktım kavga ettiğimiz gün para kız kardeşine gönderilmiş. Ama bana yalan söylüyor. Üstelik yüzük bakmaya beni de götürmüştüler. O gün görümceme sormuştum avans mı aldın diye hayır babam verdi parayı dedi. Eşime dedim neden kardeşin öyle yalan söyledi. Ben söylememsini istedim dedi. Kardeşiyle bana oyun oynanıyor. Eşime olan sevgim bitti varya delicesine aşıktım ona. Aşk bitti, güven bitti, sevgi bitti. Çocuğumu olmuyo tedavi görüyoruz. Ankaraya gidip geliyo eşim. Sırf uçak parası vermesin masraf olmasın diye otobüslerde sürünüyor. Kalkıp bacısına paraya kıyıyor. Psikolojim altüst olmul durumda. Evi öyle dağıttı yerler cam içinde tek tek topladım camları ağlayarak Allahıma havale ettim. İnanın evliliğim bitsin istemiyorum. Elimden geleni yapıyorum. Ama hayatımdaki insanın bana yaptığına bak. Benden parayı kısmaz ama kendinden kısar bacısına verir. Hakkımı helal etmiyorum huzurum bozuldu.
Beş kuruş için önce bana seni ilgilendirmez deyip gizli yapmasına. Sonra da bana yaptığı saygısızlığı kabul etmeyince evi başıma yıkmasını hem de kardeşiyle beni aptal yerine koymalarını. Asla helal etmiyorumm. Onlar ailesiyle ben de eşiyimHangi hakkı helal etmiyorsunuz tam olarak?
Medeni kanunu değil kendi fikrimi yazdım. Sitede yalnızca medeni kanuna uygun yorum yapılır uyarısını göremedim.medeni kanun sizinle aynı fikirde değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?