Eşim ailesine para harcıyor ne yapmam lazım.

Bu zihniyetteki bir kadının kocasını duvar yumruklaması çok da şaşırtmadı. Kendinize uygun birini bulmuşsunuz, sakın ayrılmayın. Bu arada ben de boşanıyorum, kimseye de rezil olmadım çok şükür. Asıl rezillik mutsuz bir evliliğe çocuk getirip, onun da hayatını karartmaktır. Bundan sonra sesinizi çıkarmayın madem, bugün duvara vuran yarın çok rahat bir şekilde size vuracak. En azından az dayak yemiş olursunuz.
Boşanana da boşanmaya saygım var. Rezillikten kastım. Ben doğuluyum. Arkamdan neler konuşulacağını tahmin edebiliyorum. Ailem her kararımda arkamda. Ama kimsenin keyfini kendime getirmek istemiyorum. Ben çözüm odaklı olmak istiyorum.

Harbiden he, evlenmeye diye yola çıkan bir çift yüzüğünü de başkasından istiyorsa yani...
Abisinin karısının laf ettiğini bile bile 5 bin için değer mi bir de yani? Bayağı abisi söyleme yengene demiş, organize bir şekilde kadından saklamışlar bir de.
Yüzük maddi değerinden hariç manevi değeri olan bir şey. Evleniyorsam bir zahmet kocam alsın isterim.
Evet çok teşekkür ederim👏🏻

Canım benim bak biz seninle yaşıtız. Bunları kocana okutmanın bir anlamı yok. Senin kocanın öfke kontrol sorunu var, sen istediğini anlat istediğini okut o canı isteyince yine kapıyı pencereyi indirecek yine ne istiyorsa onu yapacak. Bir yorumunda boşanıp rezil mi olayım demişsin, neden rezil olasın? Tamam her kavgada boşanma kararı alınmaz ama işler o noktaya gelirse sırf rezil olma korkusu ile seni mutsuz eden birine mi katlanacaksın? Esas şimdi rezil etmişler seni. Kırık camları toplatıp alay eder gibi yüzük alışverişine çıkarmışlar. Bence sen bunu düşün önce
Bakın rezil olmaktan kastım. Ben doğuluyum. Arkamdan rezilce konuşmalar olacağından adım gibi eminim. Benim boşanmamdan kına yakanlar da olacak. Ailemin de arkasından konuşulacak. Ailem arkamda olur mu sonuna kadar arkamda olur. Ben bütün bunlara katlanmaktansa ya da bunların yaşanmasından sa çözüm odaklı ilerlemek istiyorum.

Eşin kötü biri. zayıf karakterli bi adam daha öfke kontrolü sıfır bugün kapıya inen yumruk yarıın suratına iner. Bir de çocuk yap bi eksik o. Komşulara Allah sabır versin. Kesin asker ya da polistir bir de

Malesef hani bi mucize oldu da para konusunu çözdünüz diyelim. Eşinizin size ne kadar saygı duyduğu, öfkesini nasıl kontrol edemediği ortada. En azından çocuk işini biraz askıya almanız sizin yararınıza olur

Senaryoda ki herkes sıkıntılı. Düğün nişan mevzularinda kardeşler birbirinden yardım isteyebilir bunda absürt bir durum yok. Görümce bir söz yüzüğü alamamis mi derdi kimseyi ilgilendirmez bence. Eğer değer bilen biriyse her yönden yardım edilir. Sizin eşinize bu kadar yüklenmeniz ve eşinizin verdiği tepki çok abartılı. Ama bazen erkekler asla ailesine laf ettirmezler yapabiliyorlar böyle şeyler. Size fikriniz sorulmadiysa gereksiz polemik yapmayın bence eşiniz daha çok şeyi saklar bu tepkiler karşısında. Henüz eşinizle ilişkinizi düzene sokmadan bir de çocuk planliyorsunuz bu konuyu da düşünün

Rezil olmusuz bak goruyor musun. Halbuki somuruyu, şiddeti, alkolü, kumari, aldatmayi falan cekince madalya takiyorlardi cunku.
Ben anlatamıyorum herhalde. Ne kulp buldunuz yazdığım şeye. Biz de biliyoruz boşanmanın bir tercih olduğunu. Kişisel ve kendi çevreme dayanarak o cümleyi kurdum. Yoksa boşanana da boşanmaya da saygımız var elbet.

Cocuk icin uğraşmayın oncelikle, lütfen!
Öfke kontrolü olmayan esinizden de ayrılın.

Esiniz yardim etmek isteyebilir, güzel de olur ama sizi bu sekilde yok sayarak yapmamali ve bunun için psikolojinizi bozacak sekilde davranislar sergilememeli.
Bir de ayrani yok icmeye durumu var, sizin standartlarinizi düşürecek hamleler yapmamali tek tarafli kararlar ile.

Ben bu karakterde insanlarin duzelecegini sanmiyorum o yuzden vakit kaybetmeyin.
Evet doğru haklısınız boşanmak da bir tercih elbette. Boşanana da boşanmaya karşı değilim. Ama kendi çevremden yola çıkatak söylüyorum. Ben arkamdan ne çirkin yakıştırmalar yapılacağını bildiğimden ve ilginç, meraklı insanların bakışları altında kalarak da devam edemem. İnsanlar saygısız. Bazen haksız tarafın kendimiz olduğunu düşünürler.

Malesef hani bi mucize oldu da para konusunu çözdünüz diyelim. Eşinizin size ne kadar saygı duyduğu, öfkesini nasıl kontrol edemediği ortada. En azından çocuk işini biraz askıya almanız sizin yararınıza olur
O konuda ben de kafa karışıklığı içindeyim

Evet doğru haklısınız boşanmak da bir tercih elbette. Boşanana da boşanmaya karşı değilim. Ama kendi çevremden yola çıkatak söylüyorum. Ben doğuluyun. Ben arkamdan ne çirkin yakıştırmalar yapılacağını bildiğimden ve ilginç, meraklı insanların bakışları altında kalarak da devam edemem. İnsanlar saygısız. Bazen haksız tarafın kendimiz olduğunu düşünürler.

Alınan şey tek bir yüzükse başka para gönderme olayı yoksa ufak tefek şeyler dışında ben ses etmezdim. Anlattığınız hikayede sorun olacak olan şey eşinizin ailesine para yollaması değil şiddete meyilli olması. Bugün eşyalara dönen öfke patlamasının yarın öbür gün başka bir kavgada size döneceğini düşünüyorum.

Alınan şey tek bir yüzükse başka para gönderme olayı yoksa ufak tefek şeyler dışında ben ses etmezdim. Anlattığınız hikayede sorun olacak olan şey eşinizin ailesine para yollaması değil şiddete meyilli olması. Bugün eşyalara dönen öfke patlamasının yarın öbür gün başka bir kavgada size döneceğini düşünüyorum.
Erkek kardeşine de 25 bin gönderdi. Bunun sınırı yok bu canımı sıkıyor

Ben konu sahibinin eşinin kendisini mağdur etmediği sürece kendi ailesine destek çıkmasına engel olmamasi gerektiği düşüncesindeyim. Siz ne kadar geniş gönüllü olursanız Allah daha çok verir inşallah.para meselesinden kocanizi karsiniza almayın.tabi sizin ve çocuğunuzun birincil ihtiyaçlarını göz ardı etmediği sürece...

Sürekli ailesine bu şekilde harcama yapıyor mu? Yapmıyorsa tek seferlik özel bi durumsa kardeşine 5bine yüzük almasında ne sakınca var, kardeş sonuçta millet beyaz eşya hediye ediyor evinin eksiğini alıyor. Ben olsam kendim teklif ederim alalım diye yüzükse yüzük yada başka bi ihtiyaç ne derse. Sizin eş ailesiyle aranızda iyi değil sanırım.
Tüm konuda en ufak şey 5bin zaten, eşiniz sadece bi kavgada neden deli deli yapıyo kendini, bi gözü dönse o yumruk sizin suratınıza iner. Kendine gelsin sinir hastasıysa tedavi olsun bu nedir yani. İnsanın ödü kopar kocası öyle dellense, sizi hiç düşünmemiş.

Ben anlatamıyorum herhalde. Ne kulp buldunuz yazdığım şeye. Biz de biliyoruz boşanmanın bir tercih olduğunu. Kişisel ve kendi çevreme dayanarak o cümleyi kurdum. Yoksa boşanana da boşanmaya da saygımız var elbet.
Tamam peki bu evi dagitip kirip dokmesi ne olacak? Tedavi gormesi gerekiyor, bunun farkinda misiniz?

Hayır asla boşanana saygım var. Ama ben doğuluyum arkamdan neler deneceğini biliyorum. Bana da laf gelecek ailemin de ardından konuşturacam. Ailem arkamda durur yanımda da olur. Ama bunlara sebep olmak istemiyorum
sana ve ailene laf gelmesini istemiyorsan ozamab otur oturdugun yerde ceneni kapat burayada sikayet yazma.cunku senin kocan bu.herzamanda ailesine para yedirecek evlendgi gunden beride boyle biriymis ne yaziyosun buraya gelip.ya kabulleneceksin ya da bosanacaksin bitti laf yapma bosuna.bosanmak ayipsa otur sikayet etme sinirimi bozma benmde

Back
X