- 30 Kasım 2019
- 12.274
- 39.306
- 598
- Konu Sahibi Zeynep8807
Şu yaşadıkların rezillik değilde ne peki?Valla hoş dedin. Ne yapayım. Boşanıp rezil mi olayım. Elimden bişey gelmiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu yaşadıkların rezillik değilde ne peki?Valla hoş dedin. Ne yapayım. Boşanıp rezil mi olayım. Elimden bişey gelmiyor
Ay yani paran yoksa da almayiverirsin. Biz her şeyi kendimiz aldığımız için bütçe sorunu yaşamıştık evlenirken. O sebeple de dış çekimi arkadaşımız yaptı, yüzük almadik, kuaföre gelinlikle gitmeyip çok az bir para ödedim vs vs. Evlenmeyi bilip de bunu düşünemiyor mu o görünmce? Yenge essek ya yalanla da olsa alacak abisinin parasını. Bi de biz ailelerden hiç para almadan her şeyi aldık diye böyle şeylere bütçemiz kalmamıştı, bunlar allah bilir geleneksel bir evlilik yapıp eşyaları da ailelere aldiriyordur. Ona rağmen bi yüzük parası çıkmıyorsa da evlenme yaniHarbiden he, evlenmeye diye yola çıkan bir çift yüzüğünü de başkasından istiyorsa yani...
Abisinin karısının laf ettiğini bile bile 5 bin için değer mi bir de yani? Bayağı abisi söyleme yengene demiş, organize bir şekilde kadından saklamışlar bir de.
Yüzük maddi değerinden hariç manevi değeri olan bir şey. Evleniyorsam bir zahmet kocam alsın isterim.
Mesele paranın miktarı değil ki rıza. Eğer 5k mesele edilmeyecek bi para olsa aileleri için kim neden üstüne konuşsun ki? Nişan gibi masraflı bi durumda da yardımı herkes eder tabiki. Eşinizin kardeşi böyle bişey istediğinde sizin karışmamanız sizin rızanız olması demek işte. Konu sahibinin rızası yok. İşin arkaplanını bilmiyoruz günün sonunda. Herkes aynı ilişkiler çerçevesinde yaşamıyor malesef.verilen para binlerce tl olsa anlarım. düğün, nişan yapmak ne kadar masraflı herkes bilir ve herkes ailesine yardım eder. birgün kardeşim benden böyle ufak bir yardım istese gözümü kırpmadan veririm. bana çok bencilce geldi açıkçası. eşimin kardeşi istese böyle bir şeye hiç karışmam abi-kardeş arasına da girmem maddi sıkıntım yoksa fakat konu sahibin eşi tedavi olmalı ciddi sorunları var.
Valla hoş dedin. Ne yapayım. Boşanıp rezil mi olayım. Elimden bişey
Hem paranız yok, hem adam sinir hastası. Ne çocuğundan bahsediyorsunuz ya?
Çocuk konusunda da hiç yazmıyor farkında mısınızRezil olmusuz bak goruyor musun. Halbuki somuruyu, şiddeti, alkolü, kumari, aldatmayi falan cekince madalya takiyorlardi cunku.
Hem paranız yok, hem adam sinir hastası. Ne çocuğundan bahsediyorsunuz ya?
Bu tarz konuşarda şunu fark ediyorum Allah kolaylıkla çocuk vermiyor zorlaya zorlaya olsun isteniyor. Gerçekten olmayanda da hayır vardır görebilene.
Sen böyle bi evlilik içindeyken çocuğu falan boş ver. Evliliğin oturmadan sorunlarını çözmeden çocuk yapma.
Boşanmayı düşünmediği evliliğinde bir şeyler kötü diye çocuk istemeyen kadın sayısı azdır bence. Aman çocuk rezil olmasın o yüzden yapmayayım diye düşünen kendini mahkum etmez o hayata. Hepsi birbirleriyle bağlantılı aslında.Çocuk konusunda da hiç yazmıyor farkında mısınız
Yani bu muhteşem evliliğe çocuk yapsın o rezil olsun istiyor
Yani zaten su fikirdeyken neden baslik actiki, çeksin dursun derdini, otursun evinde, rezilde olmasin, hatta gidip tup bebegide yapsin, şiddeti yalniz cekmemis olur boyleceÇocuk konusunda da hiç yazmıyor farkında mısınız
Yani bu muhteşem evliliğe çocuk yapsın o rezil olsun istiyor
Aynı fikirdeyimYani zaten su fikirdeyken neden baslik actiki, çeksin dursun derdini, otursun evinde, rezilde olmasin, hatta gidip tup bebegide yapsin, şiddeti yalniz cekmemis olur boylece
Bazı yörelerde kadın, erkeğin yüzüğünü alır.Yüzüğü niye kız tarafı almış onu anlamadım tek başına mi evleniyor bu görümce nişanlısı neden almıyor