Eşim, ailesi, maddiyat ve dışlanmak. (bosanmanin esigindeyim)

aslında adam burda da boşanma ihtimaline karşın para kaçırıyor, esas sıkıntı burda

Ay sonuna kadar en az 100 kişiyi boşandırman gerekiyor, yoksa kulüpten atıyoruz seni. Haberin olsun

Konu sahibi birşey dicem ya:boşan. Senin bu kocan düzelmez.
Bosanacak gıbı durmuyor ama biz fikrimizi söyleyelim
Avrupa'daki kulüp bizi kıskanıyor rekor bizde

siz komik olduğunuzu mu düşünüyorsunuz ? Evlilik kurumuna saygınız yok, anlıyorum boşan diyenlerle dalga geçiyorsunuz ama ayıp ediyorsunuz ! Üçünüze de ceza verdim döndüğünüzde bu mesajı okur biraz ben ne yapıyorum dersiniz umarım.

Eşiniz evliliği kavrayamamış.

Evde biri otursun bana hizmet etsin diye alıp evlenmış gibi seni. Boşanınca da sana ortak bir pay kalmasın dıye arabayı babasının üstüne yapmış

Çocuk yokken dönün derim. Çünkü bu adam feğişmez çocuk olunca da daha da mecbur kalırsın

Bune ya paragöz bunlar.kullanıyolar sanki seni.benmde başımdan geçti herşryi aldılar benden ayrıldım rahatım.allah yardımcın olsun

Biz boşan diyenlerle dalga geçmiyoruz ki, tam tersi bize "Boşandıranlar Kulübü" lakabını takanlarla dalga geçiyoruz. Nasıl anlatayım bilemedim ama olay anladığınız gibi değil, kimsenin evliliğiyle dalga geçmek haddimize değil. Bir yanlış anlaşılma olmuş sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkinizde de normal olmayan şeyler var. Adam sizin boşanmanızdan korkuyor, mal kaçırmak için babasının üzerine yapıyor. Amaa siz de koltuk parçalayacak kadar büyük badireler...
Tabi yapılması gereken hiç bir şeyi yapmamışlar da altın çünkü bir gelin için önemlidir.
Kayınaileler bunu kendi kızıma ne olması gerekiyorsa onu yapmalıyım diye düşünmeli.
Boşanmak çözüm değil sizin için. İkinizde terapi almalısınız.

Maddi anlamda senden bin kat beterini yaşadım yaşıyorum. Ama eşim ailesine zırnık koklatmaz. Seni yaralayan eşinin tavrı.

Evlendikten sonra yaptı. Bekarken değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…