- 10 Ocak 2020
- 15
- 30
- 3
- 34
- Konu Sahibi Kelebek2929
-
Evet bende kadının hakkıdır diye düşünüyorum kendisinden bunu talep ettigimde aylar sonra bana 14 ayar iki bileklik bir bilezik ve sahte bir yüzük aldı. Bunları ifade etmeye utanıyorum ama geline takılan bu olmaz. Buna bile susmuştum artık.Ben olsam bosanirim.
Ama bosanmak istemiyorsan eve oyle kolay donme. Oncelikle dugunde yapmadiklari takilari yapsin esin.
Mehir kadinin hakkidir..
Gunluk boşandirma islemlerine başlamissiniz galiba))) Bu gun kac kişinin boşanmasina vesile oldunuz?)))Annen gibi guclu bir kadın ol ve bosan.
Kumarbaz alkolik degısır, aılecı primatlar Degısmez.
Sonuç ortada. Ömür geçmez. Ya şu şu şu olur ya da ben yokum diyip, kapıyı çarpıp gidin. Ne halleri varsa görsünler..Aslında nişanlılık döneminde fark etmiştim ama kendimce gecistirdim ciddiye almadım. Onemli olan sevgi dedim.
Bu bırıncıGunluk boşandirma islemlerine başlamissiniz galiba))) Bu gun kac kişinin boşanmasina vesile oldunuz?)))
Baska uyeler 10-15ini bosandirmis bile, sizinki cok az)))Bu bırıncı
Cok bakamadım bugun, ama artık musaıtım. sabaha kadar takipteyimBaska uyeler 10-15ini bosandirmis bile, sizinki cok az)))
Evet çalışıyorum. Evi geçindiriyor. ikimiz de maaşımızla evle ilgili masrafları ödüyoruz. Parasından arta kalanları yine kendi hesabında biriktiriyor. Benim maaşım ondan daha düşük bunu da yüzüme vuruyor.Calisiyormusunuz? Adam evi gecindiriyor mu?
İsteklerinizi aliyor mu?
Merak ettim sadece.
YEvet bende kadının hakkıdır diye düşünüyorum kendisinden bunu talep ettigimde aylar sonra bana 14 ayar iki bileklik bir bilezik ve sahte bir yüzük aldı. Bunları ifade etmeye utanıyorum ama geline takılan bu olmaz. Buna bile susmuştum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?