- 14 Temmuz 2011
- 2.922
- 10.017
- 408
- 40
- Konu Sahibi Kelebek2929
Bence siz kararınızı vermişsiniz böyle bir insanla sonunda zaten bosanacaksiniz ömür böyle geçmez zararın neresinde donerseniz kâr (bekarım) benim yorumum boyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kesinlikle konu para değil. Hatta geçende dedim ki birinci yılimiz dolunca anlaşmali boşanalım bir şey talep etmeyeceğim beraber başvuralım dedim. Güvenilmemesi çok onur kırıcı...Y
Utanmayin. Utanmasi gereken kisi esiniz. Bence gram altin olarak isteyin. Ya da arabayi ustunuze yapsin. Burada durum para degil aslinda.. Size guvenmeyi ogrenmeli.
Omur boyu bir yastiga bas koymak icin evleniyorsunuz ama o sizden mal kaciriyor. Guvenmiyorsa evlenmeseydi. Asla bu sartlar altinda geri donmeyin derim ben..
Para suan eşinin adına hesapta mı?Merhaba kızlar
Ben 7 aydır evliyim. Eşimin ve ailesinin para konusundaki tutumu yüzünden çok yıprandım. Aslında nişanlılık döneminde fark etmiştim ama kendimce gecistirdim ciddiye almadım. Onemli olan sevgi dedim. Dugun için konuşulan hicbir şeyi yapmadılar. Ne eşim ne de ailesi bana hiç takı takmadılar. ( Setimi ve eşime saati benim annem aldı karsi tarafa da gonlunuzden ne gecerse demistik) Sonra aman canım nolmus araba alirken yardım etmeyi dusunduk dediler. Kendimi ilk o zaman çok değersiz ve kotu hissettim. Kayinvalidem bir gun benle bulustu ve kayinbabamin cimri oldugu icin takmadigini soyledi ozur diledi. Kayinvalidemin pskolojik problemleri var zamaninda kufur dayak ekonomik siddet vs kotu bir evliligi olmus ama kalbi de kötüleşmiş bence ne yazik ki. Bu kisimlari hızlıca gecmek istiyorum. Gelelim diğer beni yaralayan adımlara.
Eşim bekarlıkta biriktirdiği tüm birikimini ailesinin hesabına yatırdı. Araba almaya karar verdik arabayı babasının üstüne aldi. Sonra özur diledi ve savunma olarak da şunu dedi " beni terk edip boşanmadan korktum o yuzden yaptim" dedi. Ben bir gun sinir krizi gecirip evdeki koltugu parcaladim. Bunun uzerine eve ailesini cagirdi ailesi de polis cagirip beni evden uzaklastirmaya çalışti. Polis geldigi icin esim pisman oldu. Ve ben evet ben bunlara ragmen hep evliligimi kurtarmaya calistim. Ama bu süreçte benle ortak hesap acmadi, benim param ben karar veririm dedi arabayi uzerime alicam dedi almadi.o ev travmalarla dolu kiradayız ve evi degistircektik tam ev bakıyorken çok masraflı olacak taşınmıcaz dedi. Son zamanda ailesine aktardigi parayi geri aldi ama onu da kendi hesabina yatirdi. çevremizdeki insanların yanında ben karımı çok seviyorum evin hanımı o, o ne derse odur ben ailemden bile koparım gerekirse diyip eylemlerinde tam tersi davrandı.
Ailenin parayla kurdugu iliski beni gercekten cok rahatsiz etti. Ruhsal olarak evliligin verdigi agirlikta ben asiri yiprandim. Kendimi taniyamaz oldum. Benim annem dul ve tek maaşla beni okuttu güçlü bir şekilde ayakta durdu. Buna ragmen Hicbiseyimizi eksik etmedi fazlasıyla yaptı. Ama eşim bana senin annen ne yaptı ki gibi laflar kullandı. Beni maddiyatçı olmakla suçladı. Bu sürede ben bir-kac kere anneme gittim bir kez otele gittim çünkü nefes alamıyordum. Şu anda da annemin evindeyim. Sürekli eve dön seni seviyorum diyor ama beni de suçlamaya devam ediyor.
Ben çevremde benden daha fazlasını yaşamış kadınlarının evliliklerini devam ettiğini göruyorum. Öyle mi olmalı? Her seyi sindirmeli mi? Evlilik bu mu gercekten? Onurum çok kırıldı..... Size özetin özetini anlattım. Inanın çok detay var. Sizi de sıkmak istemedim. Fiziksel ve ruhen kotu hissettiğim bir dönemdeyim ve objektif olarak yorumlara ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürker
Konu aslında para degil.ama tek derdi paraymış gibi muamele gördüğü için sürekli kızdan birşeyker kaçırılmaya çalışıldığı için insan ister istemez kendini enayi gibi görür.Ya ben de mi sorun var, niye herkes boşan demiş? Konu sahibinin tek derdi eşinin evlenmeden önce biriktirdiği para. Tamam güvenmesi gerekirdi de bu paranın bu kadar problem olması normal mi? Madem parası varmış niye takı almamış, niye konu sahibi istememiş evlenirken.
Ya ben de mi sorun var, niye herkes boşan demiş? Konu sahibinin tek derdi eşinin evlenmeden önce biriktirdiği para. Tamam güvenmesi gerekirdi de bu paranın bu kadar problem olması normal mi? Madem parası varmış niye takı almamış, niye konu sahibi istememiş evlenirken.
Evi gecindirmekte yardim etmeyin o zaman. Bankada hesap acin, paranizi her ay oraya yatirin.Evet çalışıyorum. Evi geçindiriyor. ikimiz de maaşımızla evle ilgili masrafları ödüyoruz. Parasından arta kalanları yine kendi hesabında biriktiriyor. Benim maaşım ondan daha düşük bunu da yüzüme vuruyor.
Guveniyorum size))))Cok bakamadım bugun, ama artık musaıtım. sabaha kadar takipteyim![]()
Evet dogru kelime bu gercekten. Arkamdan is cevrilmesi... tesekkurler.Burdan konu sahibine sesleniyorumm kimse seni anlamaz.o parayı aileye veriyor dedin diye haksız oldum.o parayı baska kadınlarla yese ondan adi adam olmazdı..ama gelde anlat üyelere.evleniyorsun güveniyorsun ama eşin arkandan ii çeviriyor.iş çevirmek sadece kadınla olmaz böylede olur arkadaslar.kendinizi koyun yerine.kadına takıyı verde ömür boyu harcamaz gelecegim için dursun der cocuklarımın hakkı der.Hakettiği muamele bu mu?
Bütün konu boyunca paradan bahsetmişsiniz, aranızda başka problem yokmuş gibi görünüyor.Bir insanla evlenirken onun geçmişiyle acılarıyla ailesiyle kisacasi her seyiyle evlenirsiniz. Ben bekarken biriktirdiğim parayı nasıl ki anneme vermediysem ki annemle biriktirdim annemin hakkı var. Karsi tarafında sanki ben paragozmusum gibi sebepsiz yere böyle güvenlik konseptine girmesi onur kırıcıdır. Tek derdin bekarlık parası olduğu sonucunu çıkardıysanız uzgünüm ki muhakeme yeteneğinizi gözden geçirmelisiniz. Saygılar.
Eşinin araba alıp babasının üstüne yapması, ne yaparsa yapsın gelini şikayete polis çağrılması normal mi? Boşanırsın diye korktum demesi normal mi yani? Bence kendisi de yaptıklarının bir hanım tarafından normal karşılanamayacağının farkında olduğu için kurmuş bu cümleyiBütün konu boyunca paradan bahsetmişsiniz, aranızda başka problem yokmuş gibi görünüyor.
Canım boşanmak için yeterli sebepler bunlar. Fazla zaman geçmeden git davanı ac hayatina bak. Maddi acıdan sana güvenmeyen bir adamla olmaz.Merhaba kızlar
Ben 7 aydır evliyim. Eşimin ve ailesinin para konusundaki tutumu yüzünden çok yıprandım. Aslında nişanlılık döneminde fark etmiştim ama kendimce gecistirdim ciddiye almadım. Onemli olan sevgi dedim. Dugun için konuşulan hicbir şeyi yapmadılar. Ne eşim ne de ailesi bana hiç takı takmadılar. ( Setimi ve eşime saati benim annem aldı karsi tarafa da gonlunuzden ne gecerse demistik) Sonra aman canım nolmus araba alirken yardım etmeyi dusunduk dediler. Kendimi ilk o zaman çok değersiz ve kotu hissettim. Kayinvalidem bir gun benle bulustu ve kayinbabamin cimri oldugu icin takmadigini soyledi ozur diledi. Kayinvalidemin pskolojik problemleri var zamaninda kufur dayak ekonomik siddet vs kotu bir evliligi olmus ama kalbi de kötüleşmiş bence ne yazik ki. Bu kisimlari hızlıca gecmek istiyorum. Gelelim diğer beni yaralayan adımlara.
Eşim bekarlıkta biriktirdiği tüm birikimini ailesinin hesabına yatırdı. Araba almaya karar verdik arabayı babasının üstüne aldi. Sonra özur diledi ve savunma olarak da şunu dedi " beni terk edip boşanmadan korktum o yuzden yaptim" dedi. Ben bir gun sinir krizi gecirip evdeki koltugu parcaladim. Bunun uzerine eve ailesini cagirdi ailesi de polis cagirip beni evden uzaklastirmaya çalışti. Polis geldigi icin esim pisman oldu. Ve ben evet ben bunlara ragmen hep evliligimi kurtarmaya calistim. Ama bu süreçte benle ortak hesap acmadi, benim param ben karar veririm dedi arabayi uzerime alicam dedi almadi.o ev travmalarla dolu kiradayız ve evi degistircektik tam ev bakıyorken çok masraflı olacak taşınmıcaz dedi. Son zamanda ailesine aktardigi parayi geri aldi ama onu da kendi hesabina yatirdi. çevremizdeki insanların yanında ben karımı çok seviyorum evin hanımı o, o ne derse odur ben ailemden bile koparım gerekirse diyip eylemlerinde tam tersi davrandı.
Ailenin parayla kurdugu iliski beni gercekten cok rahatsiz etti. Ruhsal olarak evliligin verdigi agirlikta ben asiri yiprandim. Kendimi taniyamaz oldum. Benim annem dul ve tek maaşla beni okuttu güçlü bir şekilde ayakta durdu. Buna ragmen Hicbiseyimizi eksik etmedi fazlasıyla yaptı. Ama eşim bana senin annen ne yaptı ki gibi laflar kullandı. Beni maddiyatçı olmakla suçladı. Bu sürede ben bir-kac kere anneme gittim bir kez otele gittim çünkü nefes alamıyordum. Şu anda da annemin evindeyim. Sürekli eve dön seni seviyorum diyor ama beni de suçlamaya devam ediyor.
Ben çevremde benden daha fazlasını yaşamış kadınlarının evliliklerini devam ettiğini göruyorum. Öyle mi olmalı? Her seyi sindirmeli mi? Evlilik bu mu gercekten? Onurum çok kırıldı..... Size özetin özetini anlattım. Inanın çok detay var. Sizi de sıkmak istemedim. Fiziksel ve ruhen kotu hissettiğim bir dönemdeyim ve objektif olarak yorumlara ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürker
Evet çalışıyorum. Evi geçindiriyor. ikimiz de maaşımızla evle ilgili masrafları ödüyoruz. Parasından arta kalanları yine kendi hesabında biriktiriyor. Benim maaşım ondan daha düşük bunu da yüzüme vuruyor.
Kocanz evlilignzi saglam görmüyo belkide bosanmak istio bu sebeple herseyi kendi ailesinin üzerine yapıyo sizde dkkatli olun kendinizi koruyunMerhaba kızlar