- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
Evlatlarının doğum gününü kutlamak istemeleri normal değil mi?afedersiniz ama bok varmis gibi 30 yasina giren adamin dogum gününü ailecek kutlayacaz
Ay bu ne kadar iğrenç bir deyimmişSinekten yağ çıkarmaya çalışıp kimsenin doğum gününü mahvetmeyin.
Kendi aileni niye çagiriyorsun ki senin değil eşinin doğum günü neticede. Bizde de benzer durumlar var benim ailem ile eşimin ailesi görüşmüyor. Bir kaç gün sonra eşimin doğum günü var onun ailesi ile kutlyaacagiz benim doğum günümü de benim ailem ile kutladık. Diğer türlü gereksiz gerginlik olacak hiç gerek yok bence esin haklı.Kizlar benim KV annemle dügünde olan ufak bir tatsizlik yüzünden küstü cünkü zaten görüsmek istemiyordu böyleliklede istedigi oldu ve hic konusmuyorlar. Zaten evlilige giden bütün asamalarda bana ne birsey aldi nede ilgi gösterdi. Görüstügümüzde iyi davraniyor ama ne ariyor ne soruyor, vallah yalan yok bende pek tinlamiyorum cünkü kadin beni istemiyormus gibi davrandi hep dügüne kadar ama gördügümdede saygida kusur etmem. Esime bu durumdan rahatsiz oldugumu söyledigimde o öyle konusmasini bilmiyor toplum icinde nasil davranacagini bilmiyor der hep. Neyse ana sorunumuza gelelim. Esimin cumartesi günü dogum günü var ve erkek tarafi olarak ailece bize gelmek istiyorlar o kadar cok israr ettiki kaynanam hayir demeye dilimiz varmadi afedersiniz ama bok varmis gibi 30 yasina giren adamin dogum gününü ailecek kutlayacazneyse bende bizimkileride cagirayim yakinlasirlar aralarinda buzlar cözülmüs olur diye düsündüm bu seferde esim hayir cagirma dedi, neymis annelerimiz görüsmüyor mus nasil olcakmis ortam iyi olmazmis. Bende o zaman sizinkilerde gelmesin madem dedim. Neyapacagimi bilemedim ben istiyorum ki aileler cok görüsmese bile karsilastiklari yerde konusabilsinler bu sacma küslük bitsin. Simdi cumartesi gününü tamamen iptal etmek istiyorum madem benim ailemin gelmesini istemiyor onunda ailesi gelmesin. sadece ikimiz vakit gecirelim ama nasil yapacagimi bilmiyorum bana bu konuda yardimci olur musunuz?
Bencede esiniz hakli niye ozel bi gunde tatsizlik ciksin siz onemsemeseniz bile ailesi onemsemis gelmek istemis gerginlik yartmayin bence baska zaman bi bahaneyle kaynastirmaya calisirsinizKizlar benim KV annemle dügünde olan ufak bir tatsizlik yüzünden küstü cünkü zaten görüsmek istemiyordu böyleliklede istedigi oldu ve hic konusmuyorlar. Zaten evlilige giden bütün asamalarda bana ne birsey aldi nede ilgi gösterdi. Görüstügümüzde iyi davraniyor ama ne ariyor ne soruyor, vallah yalan yok bende pek tinlamiyorum cünkü kadin beni istemiyormus gibi davrandi hep dügüne kadar ama gördügümdede saygida kusur etmem. Esime bu durumdan rahatsiz oldugumu söyledigimde o öyle konusmasini bilmiyor toplum icinde nasil davranacagini bilmiyor der hep. Neyse ana sorunumuza gelelim. Esimin cumartesi günü dogum günü var ve erkek tarafi olarak ailece bize gelmek istiyorlar o kadar cok israr ettiki kaynanam hayir demeye dilimiz varmadi afedersiniz ama bok varmis gibi 30 yasina giren adamin dogum gününü ailecek kutlayacazneyse bende bizimkileride cagirayim yakinlasirlar aralarinda buzlar cözülmüs olur diye düsündüm bu seferde esim hayir cagirma dedi, neymis annelerimiz görüsmüyor mus nasil olcakmis ortam iyi olmazmis. Bende o zaman sizinkilerde gelmesin madem dedim. Neyapacagimi bilemedim ben istiyorum ki aileler cok görüsmese bile karsilastiklari yerde konusabilsinler bu sacma küslük bitsin. Simdi cumartesi gününü tamamen iptal etmek istiyorum madem benim ailemin gelmesini istemiyor onunda ailesi gelmesin. sadece ikimiz vakit gecirelim ama nasil yapacagimi bilmiyorum bana bu konuda yardimci olur musunuz?
Kizlar benim KV annemle dügünde olan ufak bir tatsizlik yüzünden küstü cünkü zaten görüsmek istemiyordu böyleliklede istedigi oldu ve hic konusmuyorlar. Zaten evlilige giden bütün asamalarda bana ne birsey aldi nede ilgi gösterdi. Görüstügümüzde iyi davraniyor ama ne ariyor ne soruyor, vallah yalan yok bende pek tinlamiyorum cünkü kadin beni istemiyormus gibi davrandi hep dügüne kadar ama gördügümdede saygida kusur etmem. Esime bu durumdan rahatsiz oldugumu söyledigimde o öyle konusmasini bilmiyor toplum icinde nasil davranacagini bilmiyor der hep. Neyse ana sorunumuza gelelim. Esimin cumartesi günü dogum günü var ve erkek tarafi olarak ailece bize gelmek istiyorlar o kadar cok israr ettiki kaynanam hayir demeye dilimiz varmadi afedersiniz ama bok varmis gibi 30 yasina giren adamin dogum gününü ailecek kutlayacazneyse bende bizimkileride cagirayim yakinlasirlar aralarinda buzlar cözülmüs olur diye düsündüm bu seferde esim hayir cagirma dedi, neymis annelerimiz görüsmüyor mus nasil olcakmis ortam iyi olmazmis. Bende o zaman sizinkilerde gelmesin madem dedim. Neyapacagimi bilemedim ben istiyorum ki aileler cok görüsmese bile karsilastiklari yerde konusabilsinler bu sacma küslük bitsin. Simdi cumartesi gününü tamamen iptal etmek istiyorum madem benim ailemin gelmesini istemiyor onunda ailesi gelmesin. sadece ikimiz vakit gecirelim ama nasil yapacagimi bilmiyorum bana bu konuda yardimci olur musunuz?
eşiniz ailenizi istemiyor özel gününde !! ama siz tutup onun ailesine hizmet ediceksiniz.
okey benim ailem gelmesin ama kalkıp kimsenin işinide görmem o vakit ,öyleyse
dışarda kutlasınlar ya da çok istiyorsa ailesi kutlamayı kendi evlerine çağrırlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?