- 21 Kasım 2017
- 27.607
- 120.830
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendi evinde oğluşuna doğum günüsü hazırlayacak o zaman. Her şeyi gelin hanım yapsın onun evinde yenilsin içilsin ama yapan kayınvalide olsun yok yaEşiniz haklı bence....
Adam annesinin ne olduğunu biliyor size körü körüne annesini hiç bı zaman savunmamış.
Fakat...
Evlat kv nizin evladı isterse 50 yaşına girer doğum günü de yapar eğlence de yapar.
Bunu siz karışamazsınız 30 yaşına girecek adama doğum günü diye...
Ayrıca kv niz oğlunun doğum gününde konuşmak istemediği insanla neden aynı ortamda olsun ki...
Sizde kendi doğum gününüz de kv nizi eşinizin ailesini çağırmazsınız. Tepkinizi koyarsınız.
Evlenmeyin hanımefendi böyle herşey sorun olacaksa.Kendi evinde oğluşuna doğum günüsü hazırlayacak o zaman. Her şeyi gelin hanım yapsın onun evinde yenilsin içilsin ama yapan kayınvalide olsun yok ya
Ben konu sahibi değilim. Evliliğe uygunluk da sizin verebileceğiniz bir karar değil zira dünya sizin mahallenizden ibaret değil.Evlenmeyin hanımefendi böyle herşey sorun olacaksa.
Bu nedir böyle o öyle bu böyle...
Oğlunun doğum günü değil mi ister evine davet eder, ister oğlunun evinde kutlar, isterse dışarıda kutlar.
Madem evinize gelenlere hizmet bu kadar zor siz hiç evliliğe uygun değilsiniz.
Evlilik öyle bı kurum ki hiç hazetmediginiz insan geliyor ve hizmet ediyorsunuz...
Evet, eşi gerginlik istemiyor doğum gününde, bu niye tuhaf olsun? Tersi olsa ve kadinin doğum gününde kayin aile gelmek istese ve kadin burda konu açip "ben onlarin gelmesini istemiyorum, bunu nasil sağlarim" dese herkes ona hak verip öneride bulunurdu.
Bir yaşgünü, küsleri bariştirmak için iyi bir alan değil. Başka bir aksam konu sahibi iki tarafida davet eder ve kari koca ikisi güzel bir konuşma yapar ve buzlari eritir.
Adam "senin ailen asla bu eve gelemez" demedi ki. Sadece o ortam uygun değil diyor ki hakli. Zaten yaşgününe kayin ailenin gelmesi ne alaka? Insan tabiki kendi ailesi ile kutlamak ister.
Kendi evinde oğluşuna doğum günüsü hazırlayacak o zaman. Her şeyi gelin hanım yapsın onun evinde yenilsin içilsin ama yapan kayınvalide olsun yok ya
He şimdi geline kek pasta yap onu bunu çağır şurayı süsle burayı püsle diye direktif verip doğum günü hazırlatınca organizasyon yapılmış mı olunuyor. Ay valla iyiymiş,bana daha çok gelin aldık işi ne bize hizmet etsin diye düşünüyorlar gibi gelmişti. Yanılmışım demek ki hay allah.Organizeyi kayınvalide yapmış kast edilen bu. Ayrıca oğlunun evi orası aynı zamanda sadece konu sahibinin evi değil yani, bunda anormal bir durum yok. Eğer gelin hanım eşinin doğum gününde çatal bıçak getirip, bulaşıkları makineye dizip, çay doldurup, iki parça kek börek belki hazırlamak istemiyorsa katılmak istemeyebilir veya dışarıda yapılmasını teklif edebilir.
tamam tam tersini düşünelim ,erkek mi hizmet edecek kadın ailesine ? aslaaaaaa
He şimdi geline kek pasta yap onu bunu çağır şurayı süsle burayı püsle diye direktif verip doğum günü hazırlatınca organizasyon yapılmış mı olunuyor. Ay valla iyiymiş,bana daha çok gelin aldık işi ne bize hizmet etsin diye düşünüyorlar gibi gelmişti. Yanılmışım demek ki hay allah.
Dilerim bunu mantıklı bulan herkesin kızı böyle organizatör kayınvalidelerin oğullarıyla evlenir, her eve lazım
Konu sahibinin siz olmadığınızı biliyorum.Ben konu sahibi değilim. Evliliğe uygunluk da sizin verebileceğiniz bir karar değil zira dünya sizin mahallenizden ibaret değil.
Hazetmediği kişilere tahammül neden hep gelinlere has ayrıca. Madem evlilik öylee bir kurum, hazetmediği kişiye susmayı kayınvalide de bilecek herkes de bilecek. Evlilik erkek tarafının sözünün kanun olduğu bir kurum da değil nihayetinde.
Ayrıca bir anne oğlunun doğum gününü dilediği yerde kutlar elbette ama emrivakiyle başkasına hazırlatılan doğum gününü de sahiplenemez. Koşulsuz hizmet modunu kapatırsanız belki anlarsınız :)
Ben zaten evlat ne demek anne ne demek gayet iyi bilen bir kadınım hanımefendi. Burada defalarca evliliğin bazı tahammül edilmesi gereken tarafları olduğunu söylemiş biriyim. Her zaman kız tarafını haklı bulan biri de değilim. Ama bu konu için olmaz o dediğiniz. Anamı babamı kendi evime çağırmama karışacak kadın istedi diye doğum günü yapıp hizmet etmeye karşıyım ben anlayamıyosunuz sanırım.Konu sahibinin siz olmadığınızı biliyorum.
Elestiriyorsunuz yorumumu, bende sizi eleştirdim.??? Sorun mu oldu....
Karar vermedim, aynı sizin yaptığınızı yaptım.
Hep gelinler mi haklı, hep erkek tarafımı kötü...
Kv si dikkat ederseniz çok konuşmuyor gidip gelmiyor... Konu sahibini sevmiyormus öyle yazmış.
Bu konunun böyle olduğuna asla inanmıyorum. Kv yi dinleyelim neler olmuş.
Valla bana eşim hizmet ettirtmiyor.
Evlat kv nin değil mi paşa paşa kutlar.
Evlat doğur evlensin sonra gelin hanım amanda şöyle Amanda böyle.
Evlat bu evlat...
Kv sine de özel günlerde koşulsuz hizmet edecek. Sanki kadın konu sahibinin evinden çıkmıyor.
Maalesef bu böyle.
Siz bence koşulsuz hizmet yaşayacaksınız...
Evren öyle bı karma ki ve siz konu açacaksınız.
Şöyle oluyorda böyle oluyorda diye...
Bi gülücük atayım şuraya :):):):)
ooo kizlar siz konuyu nerelere tasimissiniz. Allah askina ben KV ye hizmet etmek istemedigimi mi söyledim bi yerde? Benim tek sorunum esim benim ailemle iyi anlasiyor sadece anneler küs, küs dedigimde öyle birbirlerini gördüklerinde sac bas girisecek sekilde degil, arada sadece bi darginlik var. Bende dogum günü bahanesiyle ikisini cagirip bu darginliga son veririz diye düsünmüstüm. Hem annemler esimin dogum günü oldugunu biliyor cumartesi günü bir aileyi cagirip ötekini cagirmamak olur mu ki? Hem benim ailem esimi ogullari gibi görürken esimin ailen gelmesin demesi beni cok kirdi.