Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Esim ailemin dogum gününe gelmesini istemiyor.
- Konu Sahibi elitelti
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bir derdim var kaynana sorun
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
- 598
Ara kayinvalidene söyle madem "benim ailem de gelsin dedim, oglun olmaz dedi, o yuzden kimse gelmeyecek, siz de kutlayalim" diye. Git eşinle ailesi kendi evinde kutlasın.
Senin annen aradı mı damadının doğum günü için? Sanmam. Ama kendi ana babası kutlamak istiyor, gelelim demiş. Esin de doğum gününde olası huzursuzluk istemiyor işte. Kendinize sorun çıkartmayı ne seviyorsunuz ya. Anlamıyorum ki...
Senin annen aradı mı damadının doğum günü için? Sanmam. Ama kendi ana babası kutlamak istiyor, gelelim demiş. Esin de doğum gününde olası huzursuzluk istemiyor işte. Kendinize sorun çıkartmayı ne seviyorsunuz ya. Anlamıyorum ki...
- 27 Ekim 2018
- 473
- 929
- 33
- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.585
- 798
- 18 Temmuz 2016
- 4.567
- 12.640
- 208
esinin ailene davranislari normal zamanda nasil?
ilerde cocugunuz olunca nasil olacakmis peki? yine senin ailen cagirilmayacak mi mesela torunun dogum gününe? koca koca kadinlar bir kac saat kendilerini tutamayip sac basa kavga edecek degiller ya, merhaba der gecer keyiflerine bakarlar.
ben bir cogunun aksine böyle seylerde iki aileye esit davranilmasi tarafiyim. senin ailen gelmiyor mu gelmesin ok, onunkilerde gelmesin o halde.
ilerde cocugunuz olunca nasil olacakmis peki? yine senin ailen cagirilmayacak mi mesela torunun dogum gününe? koca koca kadinlar bir kac saat kendilerini tutamayip sac basa kavga edecek degiller ya, merhaba der gecer keyiflerine bakarlar.
ben bir cogunun aksine böyle seylerde iki aileye esit davranilmasi tarafiyim. senin ailen gelmiyor mu gelmesin ok, onunkilerde gelmesin o halde.
- 18 Temmuz 2016
- 4.567
- 12.640
- 208
Kayinvalidenizin ayarladığı bir organize. Sürpriz değil , eşinizin doğum günü ve bana göre eşiniz kimi isterse o gelir.
Önun günü , onun paşa keyfi.
Gün gibi doğum günü olmaz ki, küsleri baristiracak başka ortam hazırlayın ; Bir akşam yemeği mesela.
o zaman keske kv kendi evine cagirsaydi. bu model kv bende de var, herseye daha aylar önceden plan program yapmaya kalkardi ki benim ailem saf disi kalsin diye. hatta demisligi bile var torunlarin dogum gününe onlar gelmicek diye, esim hemen agzinin payini vermisti biz cocugumuza dogum günü plani yapinca tarihi bildiririz kim gelir kim gelmez pasa keyfi bilir gelmezsen gelmezsin diye.
- 7 Ocak 2016
- 10.305
- 49.648
- 598
Eşiniz haklı. Doğum günü sebebiyle bir araya geliyorsunuz benim ailem de gelsin diye tutturmanız saçma. Amaç küsleri barıştırmak ise başka bir gün başka organizasyon düzenlersiniz. Ciddi ciddi sizinkiler de gelmesin demişsiniz ama gün eşinizin doğum günü gelenler eşinizin ailesi farkında mısınız? Kısasa kısas yapmak için yanlış bir olay seçmişsiniz.
- 27 Nisan 2015
- 1.293
- 1.911
- 133
Eşinin ailesi oğullarının doğum gününü kutlayacak senden müsade de istemişler annenler ne alaka hem de küslermiş yani. Hem insanın neden30 yaşındayken doğum günü kutlanmazmış ? Senin ailen senin doğum gününü kutlamak istese eşinde b.k var 30 yaşındaki kadının doğum günü mü kutlanırmış dese?
- 18 Ağustos 2016
- 4.871
- 20.123
- 308
- 3 Şubat 2018
- 25.490
- 109.813
- 598
- 24 Ağustos 2018
- 3.985
- 9.881
- 158
- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.585
- 798
o zaman keske kv kendi evine cagirsaydi. bu model kv bende de var, herseye daha aylar önceden plan program yapmaya kalkardi ki benim ailem saf disi kalsin diye. hatta demisligi bile var torunlarin dogum gününe onlar gelmicek diye, esim hemen agzinin payini vermisti biz cocugumuza dogum günü plani yapinca tarihi bildiririz kim gelir kim gelmez pasa keyfi bilir gelmezsen gelmezsin diye.
Konu sahibiyle bu şekilde anlaşmışlar. Konu sahibi kabul etmiş.
Torun başka bir şey, ortak bir alan var. Haksızlık yapılmamalı.
Küslük varsa , İki tarafta ayrı ayrı sürprizler yapabilir çocuklara.. Illa doğum günü olduğu gün olmak zorunda değil.
Değilse ortak bir şeyler yapılır.
Düşünsenize Sizin aileniz doğum gününüzü kutlamak istiyor ki aileniz için karşı taraftan daha önemli , eşiniz de hayır benim ailemde gelecek diyor.
Sinir bozucu olmaz mı ?
- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.167
- 798
hic hak veremedim size,
hani senin annen bizim eve giremez demis gibi bir baslik atmissiniz ama hic de oyle degil,
anneleriniz iyi anlassaydi bile esiniz kendi dogumgununde gelmesinler diyebilirdi,
zira siz de diyebilirsiniz.
adam kotu bir sey dememis ki,
konusmuyorlar ortam huzursuz olur demis,
cocuk mu anneleriniz de hadi opusun barisin diye zorlayacaksiniz.
Sahsen ben sizin anneniz olsa idim, bu yaptiginiz emrivakiden sizin adiniza utanirdim
hani senin annen bizim eve giremez demis gibi bir baslik atmissiniz ama hic de oyle degil,
anneleriniz iyi anlassaydi bile esiniz kendi dogumgununde gelmesinler diyebilirdi,
zira siz de diyebilirsiniz.
adam kotu bir sey dememis ki,
konusmuyorlar ortam huzursuz olur demis,
cocuk mu anneleriniz de hadi opusun barisin diye zorlayacaksiniz.
Sahsen ben sizin anneniz olsa idim, bu yaptiginiz emrivakiden sizin adiniza utanirdim
- 27 Ekim 2018
- 473
- 929
- 33
- 18 Temmuz 2016
- 4.567
- 12.640
- 208
Konu sahibiyle bu şekilde anlaşmışlar. Konu sahibi kabul etmiş.
Torun başka bir şey, ortak bir alan var. Haksızlık yapılmamalı.
Küslük varsa , İki tarafta ayrı ayrı sürprizler yapabilir çocuklara.. Illa doğum günü olduğu gün olmak zorunda değil.
Değilse ortak bir şeyler yapılır.
Düşünsenize Sizin aileniz doğum gününüzü kutlamak istiyor ki aileniz için karşı taraftan daha önemli , eşiniz de hayır benim ailemde gelecek diyor.
Sinir bozucu olmaz mı ?
yani ne bilim bu davranis sanki bana bilerek isteyerek bir tarafi ayri tutma cabasi gibi geldi.
- 28 Ağustos 2016
- 1.439
- 2.364
- 133