Kizlar benim KV annemle dügünde olan ufak bir tatsizlik yüzünden küstü cünkü zaten görüsmek istemiyordu böyleliklede istedigi oldu ve hic konusmuyorlar. Zaten evlilige giden bütün asamalarda bana ne birsey aldi nede ilgi gösterdi. Görüstügümüzde iyi davraniyor ama ne ariyor ne soruyor, vallah yalan yok bende pek tinlamiyorum cünkü kadin beni istemiyormus gibi davrandi hep dügüne kadar ama gördügümdede saygida kusur etmem. Esime bu durumdan rahatsiz oldugumu söyledigimde o öyle konusmasini bilmiyor toplum icinde nasil davranacagini bilmiyor der hep. Neyse ana sorunumuza gelelim. Esimin cumartesi günü dogum günü var ve erkek tarafi olarak ailece bize gelmek istiyorlar o kadar cok israr ettiki kaynanam hayir demeye dilimiz varmadi afedersiniz ama bok varmis gibi 30 yasina giren adamin dogum gününü ailecek kutlayacaz
neyse bende bizimkileride cagirayim yakinlasirlar aralarinda buzlar cözülmüs olur diye düsündüm bu seferde esim hayir cagirma dedi, neymis annelerimiz görüsmüyor mus nasil olcakmis ortam iyi olmazmis. Bende o zaman sizinkilerde gelmesin madem dedim. Neyapacagimi bilemedim ben istiyorum ki aileler cok görüsmese bile karsilastiklari yerde konusabilsinler bu sacma küslük bitsin. Simdi cumartesi gününü tamamen iptal etmek istiyorum madem benim ailemin gelmesini istemiyor onunda ailesi gelmesin. sadece ikimiz vakit gecirelim ama nasil yapacagimi bilmiyorum bana bu konuda yardimci olur musunuz?