Otrera Nirvana Pro Üye 19 Aralık 2014 5.847 47.926 23 Ocak 2022 Konu Sahibi Aslim asli #561 ceycey0406 .!.: seni alıntılayınca bir de sen de sağlık sektöründen olunca akla başka ne gelirdi ki?konu sahibinin hemşire olduğunu da yeni öğrendim Genişletmek için tıkla... evet canım haklısın, hemşire olduğunu bilmeseydim bir önceki konusundan,ben de ilk etapta muhtemelen, noluyor yahu diyip üzerime alıanbilirdim
ceycey0406 .!.: seni alıntılayınca bir de sen de sağlık sektöründen olunca akla başka ne gelirdi ki?konu sahibinin hemşire olduğunu da yeni öğrendim Genişletmek için tıkla... evet canım haklısın, hemşire olduğunu bilmeseydim bir önceki konusundan,ben de ilk etapta muhtemelen, noluyor yahu diyip üzerime alıanbilirdim
MssPARE ⚘ SECDE Bizi Yükselten Tek Inistir ⚘ Pro Üye 27 Mart 2019 29.599 107.334 23 Ocak 2022 Konu Sahibi Aslim asli #562 Otrera .!.: evet canlarım, güya beni alıntılayıp atanamamış hemşire diyerek konu sahibini küçümsemiş çok ayıp, hiç yakışmayan sözler. @ceycey0406 canım seni alıntılamamışım, böyle etiket yapayım :) Genişletmek için tıkla... Aaa hemşire olduğu için mi yapmış Atanamadiysa sanki senin elindemi Çok ilginç
Otrera .!.: evet canlarım, güya beni alıntılayıp atanamamış hemşire diyerek konu sahibini küçümsemiş çok ayıp, hiç yakışmayan sözler. @ceycey0406 canım seni alıntılamamışım, böyle etiket yapayım :) Genişletmek için tıkla... Aaa hemşire olduğu için mi yapmış Atanamadiysa sanki senin elindemi Çok ilginç
BethHarmon ComfortablyNumb Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2014 4.838 16.918 33 23 Ocak 2022 Konu Sahibi Aslim asli #563 ceycey0406 .!.: benim param servetim seninkini dövere gelmiş konu.oysa konu en başta bambaşkaydı Genişletmek için tıkla... aslında bence konu sahinin derdi en baştan beri buydu. babasına bağımlılığı da imkanları bırakmak istememesinden. amcasının imkanları için bihterle olamayan behlül geldi aklıma
ceycey0406 .!.: benim param servetim seninkini dövere gelmiş konu.oysa konu en başta bambaşkaydı Genişletmek için tıkla... aslında bence konu sahinin derdi en baştan beri buydu. babasına bağımlılığı da imkanları bırakmak istememesinden. amcasının imkanları için bihterle olamayan behlül geldi aklıma