- 4 Şubat 2015
- 6.034
- 12.248
- 248
- Konu Sahibi Aslim asli
Niye evlendiniz. Ozaman babanızın dizinin dibinde otursaydınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mütevazilikte bi markasın zaten adam uyanık belli, kızın babasıda anlamış şark kurnazı olduğunu adamın, kızına kıyamıyor garibim.Ay okuduğum en mantıklı yorumlardan biri ilki benim yorumumdu
Aynen öyle düşünüyorum bende. Adamın para göz olduğunu düşündüm.
Adam ne diye bu hatunla evlenmiş? Alaydı ya yöresinden bi kadın ?Niye evlendiniz. Ozaman babanızın dizinin dibinde otursaydınız
Benim tanıdığım Dasmeer onu sömürürKıymetli oluyor bir de kocaları. Dikkat et anne-babadan sonra sömürme sırası sana gelmesin.
Yok degil ablam boşanmaya karşıEnişten özünde iyi biri mi ?
Ay cidden ben böyle hatunları anlayamıyorum.
Bana verse anında ayrılırım kaynanamm lütfen beni satın al hdhshhsİşte beni satın alamaz kimse Gerçi bana para veren de olmaz ne diyecek oğlumdan ayrılman için sana 2 milyon mu diyecek. KV oğlu ile evlendim diye bayram yapıyor Üstüne benden para ister
Bence de baştan "benim ailemin şehrinde yaşayacağız" diye şart koşan kadın yada erkekle evlenilmemeli. Otursun babasının evinde, sevenleri ayırmak günahtırAdam ne diye bu hatunla evlenmiş? Alaydı ya yöresinden bi kadın ?
İkisi tamamen farklı konu. Sevmişler evlenmişler. Adam mantık dahilinde ilerliyor. Evler orada daha uygun diyor. Konu sahibi ben güneydoğuda yaşamak istemiyorum derse anlarım ama babam izin vermiyor derse ozaman iş değişir. Ne benim ne eşimin ailesi evime kararlarıma karışamazAdam ne diye bu hatunla evlenmiş? Alaydı ya yöresinden bi kadın ?
İşte tercihler çift taraflı yapılmışBence de baştan "benim ailemin şehrinde yaşayacağız" diye şart koşan kadın yada erkekle evlenilmemeli. Otursun babasının evinde, sevenleri ayırmak günahtır
Ya adam sevmediyse ? Ev için parayı kabul ediyor. Peşinat kabul etmiyor , tamamını istiyor bu da dahil mi sevdaya yapmayın Allasen.İkisi tamamen farklı konu. Sevmişler evlenmişler. Adam mantık dahilinde ilerliyor. Evler orada daha uygun diyor. Konu sahibi ben güneydoğuda yaşamak istemiyorum derse anlarım ama babam izin vermiyor derse ozaman iş değişir. Ne benim ne eşimin ailesi evime kararlarıma karışamaz
Adam şuan yaşadıkları şehri biliyor, orada tanışmış konu sahibiyle. Ev fiyatlarını da biliyordur haliyle.İkisi tamamen farklı konu. Sevmişler evlenmişler. Adam mantık dahilinde ilerliyor. Evler orada daha uygun diyor. Konu sahibi ben güneydoğuda yaşamak istemiyorum derse anlarım ama babam izin vermiyor derse ozaman iş değişir. Ne benim ne eşimin ailesi evime kararlarıma karışamaz
Aradaki yorumları okumadım. Konunun aslını okudum ona göre yorum yaptım.Ya adam sevmediyse ? Ev için parayı kabul ediyor. Peşinat kabul etmiyor , tamamını istiyor bu da dahil mi sevdaya yapmayın Allasen.
Benim annem babam da bize aşırı düşkünler ama paşa paşa gönderdiler valla hem ortada koca bile yoktu, iş - okul için. öyle büyük konuşma istersenİşte tercihler çift taraflı yapılmış
Valla kızım var bende şart koşarım. Kızım benden ayrı bie yere gidemez
Kızıma göz koyanlara duyrulur
Bakın bir üst yorumda da yazdım. İlk açılan konu da ailem eşime karşılıksız para verdi eşim kabul etmedi borç verirlerse olur minnet etmeyelim demiş onu da kızın babası kabul etmemiş. Ben ailemden hiç uzak kalmadım babamda izin vermiyor demiş. Bu konuya göre adam haklı. Haaa arada başka muhabbetler dönmüş sanırım okumadım. ben konuya göre yorum yaptımAdam şuan yaşadıkları şehri biliyor, orada tanışmış konu sahibiyle. Ev fiyatlarını da biliyordur haliyle.
Ailesiyle küsken başka yere gitme lafı yokmuş, onlarla barışınca 6 aylık evlilikte ille de ve alacağım o ada aileme yakın olacak derdine düşmüş.
Şu iki yüzlü adamı haklı görülmesi şaşırtıyor beni konu sahibi de sıkıntılı bence ama bu konu özelinde haksiz sayılmaz.
Baba oradan gitmezlerse alıyor evi eş istemiyor. Eş diyor ki kendi paramız ailemin yakınında ev almaya yeter oralar ucuz. Hadi gidelim.Niye ? Yani cidden anlamıyorum. Hem babası ev alacak hemde o kirayla adamın ailesinin dibine gidecekler. Cidden bazen tavsiye veren kadınlara e madem böyle buyur sen yap diyesim geliyor.
++Aaa olur mu
Kk ikiyüzlülüğü bu konuda da devreye girmiş
Adam onu manipüle ediyor ama kız fark etmemiş bile, çocuğumuz sorunca bu yüzden mi ayrıldım demek istiyorsun gibi bir şey demiş.zengin aileden cikip kucucuk yasta ogrenciyken memur adamla evlenmis, ustune de hamile kalmis, babasi basta olmaz demis ama konu sahibi diretmis. simdi bunun neresinde uyaniklik var?
Niye herkes ege sahillerine geliyor yaa... Otursun herkes kendi memleketindeçz
çözüm belli , gitmeyeceksin . baştan kabul etmeseydi. zaten seni seven durur. ilerde ege sahillerine dönersiniz. ayrıca eşine deki , ben ayrılırsam babam destek sağlamaz de. tek mmaaşla nasıl geçineceksiniz.
ailen ev alip sana hibe etsin .Merhaba kk nın değerli hanımları benim de derdim 6 aylık evliyim eşimin ailesi Güney Doğulu ben ise Doğu Anadoluda yaşıyorum ben öğrenciyim eşim ise benim şehrime atanmış bir memur benim memleketimde tanıştık ve evlendik eşim evlenmeden önce hep benim ailemin olduğu şehirde yaşama vaadi verdi evlendikten sonra ise bu şehirde ev alamiyorum Güney Doğu ilçeleri çok daha uygun o taraflara taşınalım dedi ben varliklı bir ailenin 2. Çocuğuyum benim ailem eşime ev için karşılıksız para vermeyi dahi teklif etti gitmememiz için ama eşim ilerde minnet edip kendi evimi satıp batıya vs. Gitmeme izin vermezler deyip kabul etmedi borç versinler dedi onu da benim ailem kabul etmedi ben hayatım boyunca ailemden uzakta yaşamadım üni de bile her hafta çıkar gelirdim babamla bağlarımız çok güçlü asla kopamıyoruz kısacası eşimin tayinine az bir zaman kaldı ve babam gidemezsin diyor eşimde geleceksin iki arada bir derede kaldım şuan hamileyim ne eşimi böyle bir sebep için bırakabiliyorum ne de aileme sırt çevirip gidebiliyorum babam ben gidince çok yalnız kalacak abim yok bir ablam var o da başka şehirde evli babam ikinizde gelin size apart restaurant vs. Açayım eşlerinizle birlikte işletin diyor ailem ihanet ediyormuşum gibi hissediyorum sizce mantıklı olan ne siz olsaydınız ne yapardınız?