• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ailemden ayrılıp farklı bir şehire taşınmak istiyor!

İşte beni satın alamaz kimse :KK70: Gerçi bana para veren de olmaz ne diyecek oğlumdan ayrılman için sana 2 milyon mu diyecek. KV oğlu ile evlendim diye bayram yapıyor :KK70: Üstüne benden para ister
Bana verse anında ayrılırım :D kaynanamm lütfen beni satın al hdhshhs

Adam ne diye bu hatunla evlenmiş? Alaydı ya yöresinden bi kadın ?
İkisi tamamen farklı konu. Sevmişler evlenmişler. Adam mantık dahilinde ilerliyor. Evler orada daha uygun diyor. Konu sahibi ben güneydoğuda yaşamak istemiyorum derse anlarım ama babam izin vermiyor derse ozaman iş değişir. Ne benim ne eşimin ailesi evime kararlarıma karışamaz

Bence de baştan "benim ailemin şehrinde yaşayacağız" diye şart koşan kadın yada erkekle evlenilmemeli. Otursun babasının evinde, sevenleri ayırmak günahtır 😅
İşte tercihler çift taraflı yapılmış :D
Valla kızım var bende şart koşarım. Kızım benden ayrı bie yere gidemez :D
Kızıma göz koyanlara duyrulur :D

İkisi tamamen farklı konu. Sevmişler evlenmişler. Adam mantık dahilinde ilerliyor. Evler orada daha uygun diyor. Konu sahibi ben güneydoğuda yaşamak istemiyorum derse anlarım ama babam izin vermiyor derse ozaman iş değişir. Ne benim ne eşimin ailesi evime kararlarıma karışamaz
Ya adam sevmediyse ? Ev için parayı kabul ediyor. Peşinat kabul etmiyor , tamamını istiyor bu da dahil mi sevdaya :D yapmayın Allasen.

Adam şuan yaşadıkları şehri biliyor, orada tanışmış konu sahibiyle. Ev fiyatlarını da biliyordur haliyle.
Ailesiyle küsken başka yere gitme lafı yokmuş, onlarla barışınca 6 aylık evlilikte ille de ve alacağım o ada aileme yakın olacak derdine düşmüş.

Şu iki yüzlü adamı haklı görülmesi şaşırtıyor beni 🤷 konu sahibi de sıkıntılı bence ama bu konu özelinde haksiz sayılmaz.

İşte tercihler çift taraflı yapılmış :KK70:
Valla kızım var bende şart koşarım. Kızım benden ayrı bie yere gidemez :KK70:
Kızıma göz koyanlara duyrulur :KK70:
Benim annem babam da bize aşırı düşkünler ama paşa paşa gönderdiler valla 😅 hem ortada koca bile yoktu, iş - okul için. öyle büyük konuşma istersen 😅

Adam şuan yaşadıkları şehri biliyor, orada tanışmış konu sahibiyle. Ev fiyatlarını da biliyordur haliyle.
Ailesiyle küsken başka yere gitme lafı yokmuş, onlarla barışınca 6 aylık evlilikte ille de ve alacağım o ada aileme yakın olacak derdine düşmüş.

Şu iki yüzlü adamı haklı görülmesi şaşırtıyor beni 🤷 konu sahibi de sıkıntılı bence ama bu konu özelinde haksiz sayılmaz.
Bakın bir üst yorumda da yazdım. İlk açılan konu da ailem eşime karşılıksız para verdi eşim kabul etmedi borç verirlerse olur minnet etmeyelim demiş onu da kızın babası kabul etmemiş. Ben ailemden hiç uzak kalmadım babamda izin vermiyor demiş. Bu konuya göre adam haklı. Haaa arada başka muhabbetler dönmüş sanırım okumadım. ben konuya göre yorum yaptım

Ailesi icin olrn erkeklerden sonra ailesi icin olen kadinlar. Ayni siz yuva felan kurmamisinjz ic guveyi almisiniz. Evlilik esle aile olmak demek. Sulaleyle değil.

Cok sinirlendim adamin tayinci oldugunu biliyordun evlenmeseydin. Bari cocuk dogurmasaydin. Cocugunhda al ananin evine git kocanli nasil olsa sevmiyorsun

Niye ? Yani cidden anlamıyorum. Hem babası ev alacak hemde o kirayla adamın ailesinin dibine gidecekler. Cidden bazen tavsiye veren kadınlara e madem böyle buyur sen yap diyesim geliyor.
Baba oradan gitmezlerse alıyor evi eş istemiyor. Eş diyor ki kendi paramız ailemin yakınında ev almaya yeter oralar ucuz. Hadi gidelim.

Arkadaş da diyor ki madem eşin tek derdi evlerin pahalı olması oralar ucuzsa oradan evi alın kendi paranızla kiraya verin şu an olduğunuz yerde kirada yaşamaya devam edin.

Aaa olur mu
Kk ikiyüzlülüğü bu konuda da devreye girmiş😁
++
Baba resmen para bende güç bende diyor. Kızına sen nasıl istersen bile demiyor. Sen gitmeyecektin diyor.
Aynı şekilde erkek annesi karın gitse bile bu şehirden sen gitmeyeceksin dese olay olurdu.
Ayrıca konu sahibinin ağzında sürekli bir para muhabbeti , adam para çokluğundan bıkmış olabilir. Para meraklısı olsa babanın aldığı evde paşalar gibi oturur sadece borç olarak kabul ediyorum demezdi.

zengin aileden cikip kucucuk yasta ogrenciyken memur adamla evlenmis, ustune de hamile kalmis, babasi basta olmaz demis ama konu sahibi diretmis. simdi bunun neresinde uyaniklik var?
Adam onu manipüle ediyor ama kız fark etmemiş bile, çocuğumuz sorunca bu yüzden mi ayrıldım demek istiyorsun gibi bir şey demiş.

çz

çözüm belli , gitmeyeceksin . baştan kabul etmeseydi. zaten seni seven durur. ilerde ege sahillerine dönersiniz. ayrıca eşine deki , ben ayrılırsam babam destek sağlamaz de. tek mmaaşla nasıl geçineceksiniz.
Niye herkes ege sahillerine geliyor yaa... Otursun herkes kendi memleketinde 😅

Merhaba kk nın değerli hanımları benim de derdim 6 aylık evliyim eşimin ailesi Güney Doğulu ben ise Doğu Anadoluda yaşıyorum ben öğrenciyim eşim ise benim şehrime atanmış bir memur benim memleketimde tanıştık ve evlendik eşim evlenmeden önce hep benim ailemin olduğu şehirde yaşama vaadi verdi evlendikten sonra ise bu şehirde ev alamiyorum Güney Doğu ilçeleri çok daha uygun o taraflara taşınalım dedi ben varliklı bir ailenin 2. Çocuğuyum benim ailem eşime ev için karşılıksız para vermeyi dahi teklif etti gitmememiz için ama eşim ilerde minnet edip kendi evimi satıp batıya vs. Gitmeme izin vermezler deyip kabul etmedi borç versinler dedi onu da benim ailem kabul etmedi ben hayatım boyunca ailemden uzakta yaşamadım üni de bile her hafta çıkar gelirdim babamla bağlarımız çok güçlü asla kopamıyoruz kısacası eşimin tayinine az bir zaman kaldı ve babam gidemezsin diyor eşimde geleceksin iki arada bir derede kaldım şuan hamileyim ne eşimi böyle bir sebep için bırakabiliyorum ne de aileme sırt çevirip gidebiliyorum babam ben gidince çok yalnız kalacak abim yok bir ablam var o da başka şehirde evli babam ikinizde gelin size apart restaurant vs. Açayım eşlerinizle birlikte işletin diyor ailem ihanet ediyormuşum gibi hissediyorum sizce mantıklı olan ne siz olsaydınız ne yapardınız?
ailen ev alip sana hibe etsin .
yada kendi uzerlerine alsinlar siz icinde oturun .
sakın kocana para olarak ev parasi vermeyin bosanirken hepsi adamda kalır benden soylemesi .
ayrıca kocanın derdi kendi ailesinin oldugu tarafa donmek ilerde buyuk sehire falan gitmeyecek ,onun derdi ailesinin yanina gitmek .
ev mev bahane
sen onun sehrinde is guc bulabilecek misjn ilerde hic sanmam .
bukadar varlik icinde güneydiguda yasamak cok sacma ayrica , kican seni hamile birakinca nasilsa ayrilamaz mecbur diye verdigi sozu tutmuyor .
olaylar bundan ibaret

Back