- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.752
- 548
- 37
- Konu Sahibi Aslim asli
-
Yalnız kocamı pek istediklerini sanmıyoru. DjjdjdjŞey de de canım, '' Kötü niyeti yok, naapıyosa iyilikten yapıyor. Seni çok sevdiğini söylemiş miydim? ''.
M muvahhis tam kitabın ortasından konuşmuş.Bunlar hep risk ama boşanmak da mantıklı gelmiyor şimdi söz verdirsen güvenemem de keşkeler de çözüm üretmiyor maalesef
Ben adamın paraya geldiğini düşünüyorum.Erkekler başta ailemle aynı ili kabul ettin deyip bir yere ayrilmiyorlar eşin de başta orayı kabul etmiş.
Simdi niye yan ciziyor?
Hep kadin mi erkeğin yaşadığı yere tabi olacak?
Aile rahatsız etmiyor ne var da uzaklaşma kararı almış?
Kesin ailesi fistekliyor.
İç güveysi oldun gibisinden.
Erkekler hiçbir yerde rahatsız olmaz kimse onlardan damatlik beklemez çünkü.
Otursun oturduğu yerde.
Peki gittikten sonra alışmamız ne kadar sürer eşim kamu da memur onun iş arkadaşları vs. Olacak onun ailesine 50 dk mesafede oturacağiz istediği zaman ailesini görebilecek ben yalnız kalabilirmiyim?
Evli bebek bekleyen bir kadına hiç bir babanın gidemezsin deme lüksü yoktur.Merhaba kk nın değerli hanımları benim de derdim 6 aylık evliyim eşimin ailesi Güney Doğulu ben ise Doğu Anadoluda yaşıyorum ben öğrenciyim eşim ise benim şehrime atanmış bir memur benim memleketimde tanıştık ve evlendik eşim evlenmeden önce hep benim ailemin olduğu şehirde yaşama vaadi verdi evlendikten sonra ise bu şehirde ev alamiyorum Güney Doğu ilçeleri çok daha uygun o taraflara taşınalım dedi ben varliklı bir ailenin 2. Çocuğuyum benim ailem eşime ev için karşılıksız para vermeyi dahi teklif etti gitmememiz için ama eşim ilerde minnet edip kendi evimi satıp batıya vs. Gitmeme izin vermezler deyip kabul etmedi borç versinler dedi onu da benim ailem kabul etmedi ben hayatım boyunca ailemden uzakta yaşamadım üni de bile her hafta çıkar gelirdim babamla bağlarımız çok güçlü asla kopamıyoruz kısacası eşimin tayinine az bir zaman kaldı ve babam gidemezsin diyor eşimde geleceksin iki arada bir derede kaldım şuan hamileyim ne eşimi böyle bir sebep için bırakabiliyorum ne de aileme sırt çevirip gidebiliyorum babam ben gidince çok yalnız kalacak abim yok bir ablam var o da başka şehirde evli babam ikinizde gelin size apart restaurant vs. Açayım eşlerinizle birlikte işletin diyor ailem ihanet ediyormuşum gibi hissediyorum sizce mantıklı olan ne siz olsaydınız ne yapardınız?
Niye ? Yani cidden anlamıyorum. Hem babası ev alacak hemde o kirayla adamın ailesinin dibine gidecekler. Cidden bazen tavsiye veren kadınlara e madem böyle buyur sen yap diyesim geliyor.Evinizi istediğiniz yerden alıp kiraya verebilirsiniz. Oradan gelen kirayla da bulunduğunuz şehirde kalabilirsiniz. Hem çocuk olduktan sonra yardıma da ihtiyacınız olacak
İyide babası başka şehire giderse ev almıyor ki. Adamın şartı yanımdan ayrilmazsaniz ev alırım.Niye ? Yani cidden anlamıyorum. Hem babası ev alacak hemde o kirayla adamın ailesinin dibine gidecekler. Cidden bazen tavsiye veren kadınlara e madem böyle buyur sen yap diyesim geliyor.
Tamam adamın zaten orda yaşadığını biliyorum ama evlilik 2 kişilik bişey hiç bir eş kabul etmez sadece karşı tarafın dediğinin olmasını belliki adam yapamamış gitmek istiyor bence gidilebilir o şehirde de insan yemiyorlardır herhalde bence alışılabilir bir şey
Ben bu yaşıma kadar doğup büyüdüğüm yerde yaşadım ama eşim şu an da geçinebilmek için farklı bir şehire gitmemiz gerekiyo dese giderim zorlanırım ama alışırım tabi bu benim kendi düşüncem herkesin düşüncesi farklı olabilir
Tamam işte aynı şeyi diyoruz. Babası neden ev alsın ki bu durumda ? Hani pahalı olduğu için gidiyor ya paşa paşa baksın eşine de bebeğine de.İyide babası başka şehire giderse ev almıyor ki. Adamın şartı yanımdan ayrilmazsaniz ev alırım.
Ne uyanik şuna bak sen.Ben adamın paraya geldiğini düşünüyorum.
Babasından ev parası almayı bile kabul etmiş. Evi de gidip orada alacakmış.
Ben boşanırdımNe uyanik şuna bak sen.
Belki orada kadına zulmedecek.
Burada baba faktorunden tirsiyor olabilir.
Babanızın size gitme demeye hakkı yok. Bu kadar ayrılamıyorsa evlendirmeseydi o zaman biricik kızını. Sakın karşılıksz para işine de girmeyin yarın bigün lafı edilirse eşinizin çok ağırına gider. Ki bigün mutlaka lafı ediliyo. Ailelerden uzak durmakta fayda var özellikle bu kadar bağlar güçlüyse illa ki ucu evliliğinize dokunuyor bi yerden sonra.
Benim ablam uzak biryerden geldi babamlarla altlı üstlü oturuyor.Ben boşanırdım
Benim babam da ben evlenirken kızımı avrupa yakasına bile geçirmene izin vermiyorum demişti.
HarikasınHer kaynana yanında kaldığı sürece oğluna ev alıyor kira almıyor.
Hangi kaynana il dışı bir yerdeki oğluna ev alıyor ki?
Herkes kendi yani sartini koyuyor.
Kaynana isteyince normal kız babası isteyince anormal.
Hadi ordan.
Kesin fistekleniyor.
Ay Allah ablana sabır versin.Benim ablam uzak biryerden geldi babamlarla altlı üstlü oturuyor.
Yeme içme annemden çocuk bakımı annemden.
Babam da torunu okula getirip götürüyor.
Beyzademiz sadece koltuk minderi.
Geçen de ablama başka ile gidelim demis.
Babalık sıfır kocalık sifir.
Başka ilde sikistiracak onu.
Ablam da sen git ben gelmiyorum dedi.
Ne gidecek vasifsiz.
Beleşe hayat bulmuş karışan yok görüşen yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?