Eşim ailemden ayrılıp farklı bir şehire taşınmak istiyor!

Erkekler başta ailemle aynı ili kabul ettin deyip bir yere ayrilmiyorlar eşin de başta orayı kabul etmiş.
Simdi niye yan ciziyor?
Hep kadin mi erkeğin yaşadığı yere tabi olacak?
Aile rahatsız etmiyor ne var da uzaklaşma kararı almış?
Kesin ailesi fistekliyor.
İç güveysi oldun gibisinden.
Erkekler hiçbir yerde rahatsız olmaz kimse onlardan damatlik beklemez çünkü.
Otursun oturduğu yerde.

Bunlar hep risk ama boşanmak da mantıklı gelmiyor şimdi söz verdirsen güvenemem de keşkeler de çözüm üretmiyor maalesef
M muvahhis tam kitabın ortasından konuşmuş.
Ama sen hiç bir şeye gelmiyorsun. Yani ne çözüm üretelim ki ? Adamı sandalyeye bağla , ağzını yüzünü de ört öylece kalın mı diyelim
Eşin babandan para almayı kabul ediyor , ama baban vermek istemeyince de yan çiziyor.
Umarım sana göz koyma sebebi maddiyat değildir. Hiç hoşuma gitmedi eşinin davranışları.

Ben adamın paraya geldiğini düşünüyorum.
Babasından ev parası almayı bile kabul etmiş. Evi de gidip orada alacakmış.

Evinizi istediğiniz yerden alıp kiraya verebilirsiniz. Oradan gelen kirayla da bulunduğunuz şehirde kalabilirsiniz. Hem çocuk olduktan sonra yardıma da ihtiyacınız olacak

Evli bebek bekleyen bir kadına hiç bir babanın gidemezsin deme lüksü yoktur.
Aile evlatlarını boyundurluk altına alamazlar herkesin hayatı kendinedir.

Evinizi istediğiniz yerden alıp kiraya verebilirsiniz. Oradan gelen kirayla da bulunduğunuz şehirde kalabilirsiniz. Hem çocuk olduktan sonra yardıma da ihtiyacınız olacak
Niye ? Yani cidden anlamıyorum. Hem babası ev alacak hemde o kirayla adamın ailesinin dibine gidecekler. Cidden bazen tavsiye veren kadınlara e madem böyle buyur sen yap diyesim geliyor.

Niye ? Yani cidden anlamıyorum. Hem babası ev alacak hemde o kirayla adamın ailesinin dibine gidecekler. Cidden bazen tavsiye veren kadınlara e madem böyle buyur sen yap diyesim geliyor.
İyide babası başka şehire giderse ev almıyor ki. Adamın şartı yanımdan ayrilmazsaniz ev alırım.

Geçinmek için gitmek farklı , kendi ailesinin olduğu şehre gitmek istemesi farklı ve bunu söz verdiği halde yapıyor , ortada verilen bir söz var herşeyden önce , adam bambaşka bir şehre gitse ve geçerli sebepleri olsa anlaşılır bir durum ancak ailesiyle barismis ve tutturmuş ailem de ailem diye esas koca kişinin çekirdek aile mevzusundan haberi yok bu konuda

Eşinizin sizi götürmek istediği şehir ailesinin olduğu şehirse asla kabul etmeyin. Başka bir şehir istese neyse diyeceğimde adamın tavrı buram buram çakallık kokuyor. Ev fiyatlarını bahane edip sizi oraya götürecek. Mutlu evliliğinizden eser kalır mı acaba orada?

İyide babası başka şehire giderse ev almıyor ki. Adamın şartı yanımdan ayrilmazsaniz ev alırım.
Tamam işte aynı şeyi diyoruz. Babası neden ev alsın ki bu durumda ? Hani pahalı olduğu için gidiyor ya paşa paşa baksın eşine de bebeğine de.

Babanızın size gitme demeye hakkı yok. Bu kadar ayrılamıyorsa evlendirmeseydi o zaman biricik kızını. Sakın karşılıksz para işine de girmeyin yarın bigün lafı edilirse eşinizin çok ağırına gider. Ki bigün mutlaka lafı ediliyo. Ailelerden uzak durmakta fayda var özellikle bu kadar bağlar güçlüyse illa ki ucu evliliğinize dokunuyor bi yerden sonra.

Her kaynana yanında kaldığı sürece oğluna ev alıyor kira almıyor.
Hangi kaynana il dışı bir yerdeki oğluna ev alıyor ki?
Herkes kendi yani sartini koyuyor.
Kaynana isteyince normal kız babası isteyince anormal.
Hadi ordan.
Kesin fistekleniyor.

Adam da madem ailesinin yanına dönecekti o zaman o da evlenmeseydi ?
Söz vermeseydi? Niye kadın şu an bu durumda haksız anlamıyorum.
Bebeğiniz olunca adamın neden böyle davrandığını belki anlarsınız.

Ben boşanırdım
Benim babam da ben evlenirken kızımı avrupa yakasına bile geçirmene izin vermiyorum demişti.
Benim ablam uzak biryerden geldi babamlarla altlı üstlü oturuyor.
Yeme içme annemden çocuk bakımı annemden.
Babam da torunu okula getirip götürüyor.
Beyzademiz sadece koltuk minderi.
Geçen de ablama başka ile gidelim demis.
Babalık sıfır kocalık sifir.
Başka ilde sikistiracak onu.
Ablam da sen git ben gelmiyorum dedi.
Ne gidecek vasifsiz.
Beleşe hayat bulmuş karışan yok görüşen yok.

Harikasın
Kk da bir kadın düşmanlığı var. Cidden gülüyordum bu söze ama var yani.
Ailen evi alsın , kirasıyla geçin diyorlar hdhshhd
Akla mantığa sığıyor mu ?
Kendileri bi gofret al desen almazlar ama başkasının babasından ev istemek çok kolay

Ay Allah ablana sabır versin.
Niye bu süs bitkisini tutuyor yanında ? Sen akıllı kadınsın ablanı bi işle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…