• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ailemden ayrılıp farklı bir şehire taşınmak istiyor!

Bak gitmeeee babana bunu yapma bu adam bunu hak etmiyor.... eşin illa ailem diye tutturuyor derdi geçinmek değil senin basiretin mi bağlandı yapma sakin.

Dertlenirim de yetişemiyorum beterin beteri olanlara harcıyorum gücümü 😂
Dertlenmeyin eşinizle oturup oraya gitmenin ya da burda kalmanın artılarını eksilerini konuşun. Hayat standartlarınız nasıl daha iyi olacaksa ona karar verin. Bana kalırsa da iki taraftan da mümkünse uzak kalın

Konu sahibi sizlere ömür. Ciddiye almayınca komik kızdı aslında. Özünde piremsesti. Babasından gördüğü ilgiyi sevgiyi biz ona veremedik, hak ettiği gibi şımartamadık. Üzgünüz...

Eşine gelmiyorum de o zaman.
Zorla kolunda tutup götürmeyecek ya.
Şu şartları bırakmak istemiyorum de.
Baban varlıklı bu avantaj.
Varken baban da bahşederken niye almayasin?
Kendi aileni bırakıp eş ailesinin dibine gitmek akıl karı değil.
On numara insan olsalar neyse.
Zaten haz almamissin.
Macera aramaya gerek yok.
Maddi olarak da rahatsın manevi olarak da niye zorluk cekesin?
Bu zamanda geçim zor aile verirken kimse almam demez.
Bana şuan babam dese sana aylık 2000 yollayacağım hayhay derim😉
Sizin de orada fırsat üstüne fırsat yağıyor.
Akıllı adam da esim rahat çocuğa bakılacak diye işine gider gelir.
Huzursuzluk çıkarmaz.
Kalabalık ailesinin yanına gidip huzursuzluk çıkartmaz.
Ama öyle adam nerde?
İlla yuvayı dagitacak o zaman da giderse gitsin.
Mesela ben şuan gurbette dünya para harcıyorum kira bakici bir çok sosyal etkinlikten geri kalıyorum.
Evi borçla aldık vs vs arabayı sattik sefillere oynuyorum.
Hele çalışan insanlara çocuk bakımı aile desteği çok iyi oluyor fırsat varken kullan sende.

Bu babalar maddi destek olunca da kötü oluyorlar (bkz.bu konu),olmayınca da kötü oluyorlar 🤦🏻‍♀️
Damat da fakir ama gururlu yiğido 😅

Ailenizden ayrilamayacaksaniz evlenmeyin ya..sen ailene duskunsen esin de düşkün olabilir..senin ve babanın düşüncelerinin ilişkinize hiçbir faydası yok..

Back
X