- 24 Eylül 2021
- 493
- 185
- 18
- Konu Sahibi Aslim asli
Sence işte dedigin gibi 'sence' çok da bir önemi yok kasmaBence fakir ve siz bu fakirliği kabul edemiyorsunuz. Adam size boyun eğmediği için de ayrılmakla tehdit ediyorsunuz adamı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sence işte dedigin gibi 'sence' çok da bir önemi yok kasmaBence fakir ve siz bu fakirliği kabul edemiyorsunuz. Adam size boyun eğmediği için de ayrılmakla tehdit ediyorsunuz adamı
Ben örnek veriyorum bunu anlamak da zor olmasa gerek ya tamam en çok siz para harcıyosunuz
Dertlenirim de yetişemiyorum beterin beteri olanlara harcıyorum gücümüSize ne oluyor ayrıca konu sahibi bile bu kadar dertlenmedi
Pekievet,
en azından kendi paramı harcıyorum onunla hava atıyorum :)
Konu sahibi millete laf yetiştirme dur sakin ol bi. Sen gidicem demissin sen yaptığının mantıklı olduğunu düşünüyor musun yavDertlenirim de yetişemiyorum beterin beteri olanlara harcıyorum gücümü
Dertlenmeyin eşinizle oturup oraya gitmenin ya da burda kalmanın artılarını eksilerini konuşun. Hayat standartlarınız nasıl daha iyi olacaksa ona karar verin. Bana kalırsa da iki taraftan da mümkünse uzak kalınDertlenirim de yetişemiyorum beterin beteri olanlara harcıyorum gücümü
Sen de kasma. Kocanla git işte. Nasıl olsa miras kalacak sanaSence işte dedigin gibi 'sence' çok da bir önemi yok kasma
Her konusunda uslubunu bozup banlanmayı beceriyor. Bu konuda çok istikrarlı takdir ettimaa banlanmış
tüh
1000 tl ye ne almış diye soracaktım tam
Eşine gelmiyorum de o zaman.
Zorla kolunda tutup götürmeyecek ya.
Şu şartları bırakmak istemiyorum de.
Baban varlıklı bu avantaj.
Varken baban da bahşederken niye almayasin?
Kendi aileni bırakıp eş ailesinin dibine gitmek akıl karı değil.
On numara insan olsalar neyse.
Zaten haz almamissin.
Macera aramaya gerek yok.
Maddi olarak da rahatsın manevi olarak da niye zorluk cekesin?
Bu zamanda geçim zor aile verirken kimse almam demez.
Bana şuan babam dese sana aylık 2000 yollayacağım hayhay derim
Sizin de orada fırsat üstüne fırsat yağıyor.
Akıllı adam da esim rahat çocuğa bakılacak diye işine gider gelir.
Huzursuzluk çıkarmaz.
Kalabalık ailesinin yanına gidip huzursuzluk çıkartmaz.
Ama öyle adam nerde?
İlla yuvayı dagitacak o zaman da giderse gitsin.
Mesela ben şuan gurbette dünya para harcıyorum kira bakici bir çok sosyal etkinlikten geri kalıyorum.
Evi borçla aldık vs vs arabayı sattik sefillere oynuyorum.
Hele çalışan insanlara çocuk bakımı aile desteği çok iyi oluyor fırsat varken kullan sende.
Her konusunda uslubunu bozup banlanmayı beceriyor. Bu konuda çok istikrarlı takdir ettim
Yuva mı yıkmak istiyorsun. Kadın hamileBosanin, ytd.
En akıllı sensin heeaaa.Sizin anlayışınızda problem varsa benlil bişey yok
Evet senden akıllı olduğum kesin. Sende anasının dizinin dibinden ayrılamayanlardansın belli kiEn akıllı sensin heeaaa.