- 24 Mayıs 2020
- 3.922
- 13.573
- 138
- Konu Sahibi Aslim asli
Yahu niye evlendiniz siz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben olsam bu kadar bana dert olmuş birine ikinci kez yorum yapmazdım niye burdasinız?Kolay kolay hatırlamam ama o konularinda da kibirli havasına sinir olmuştum.
Kolay kolay hatırlamam ama o konularinda da kibirli havasına sinir olmuştum.
Pardon ben basit düşünemiyorum. Hep bir tık ileri gidiyor, elimde değilSadece iyi niyet basit düşünün
Kadınlar kulübü kadin düşmanı kolları başkanı ilan ettim sizi altın plaketinizi babamdan mirasımı alınca yaptırırım djdksisksnHahaha iyi o zaman paraniz için sizinle evli olan hatta babanız ölünce size kalacak mal varlığını hesapladigini düşündüğünüz ! Eşiniz ile mutluluklar
Çünkü canım öyle istiyorBen olsam bu kadar bana dert olmuş birine ikinci kez yorum yapmazdım niye burdasinız?
Ben örnek veriyorum bunu anlamak da zor olmasa gerek ya tamam en çok siz para harcıyosunuzaman ya alışverişin faturanın tutarını bilsek ne bilmesek ne
bilgisayarı kapatınca hepimiz kendi hayatımızı biliyoruz nasılsa
yazdığı rakamlara baktım misal, kendi harcamalarımı yazsam ne der acaba merak ettim
Ahahahhaha konunu ciddiye almayınca komik kızsın aslındaKadınlar kulübü kadin düşmanı kolları başkanı ilan ettim sizi altın plaketinizi babamdan mirasımı alınca yaptırırım djdksisksn
Ben burda sana gerekeni söylerim de maasef dilimin kemigi yok banlarım aylar sürüyor lütfen konumu terk edin ve evet kudurunÇünkü canım öyle istiyor
Ah bacıkoo ah benim hayatım işte bu. Benim babamda istemedi ve şimdi haklıymış diyorum. Ama bizee böyle şeyler yok.Evet ben ne olursa olsun evleniyorum dedim babam hiçbir konuda arkanda olmam dedi de yine de kıyamadı
Bunu da babanızın parasıyla yaptıracak olmanıza şaşırmadımKadınlar kulübü kadin düşmanı kolları başkanı ilan ettim sizi altın plaketinizi babamdan mirasımı alınca yaptırırım djdksisksn
Böyle yazarsan banlanırsın evet de geç. Canım babam de hxhsjsü bak banada saldırıyorlarBen burda sana gerekeni söylerim de maasef dilimin kemigi yok banlarım aylar sürüyor lütfen konumu terk edin ve evet kudurun
Valla ben akıllı durmaya yemin ederek konu açıyorum da tövbe et tövbe ettt diye kafama vuruyolarBöyle yazarsan banlanırsın evet de geç. Canım babam de hxhsjsü bak banada saldırıyorlar
bubendegilim taktik maktik yok bam bam bam... Diyerek konuya giriyorum canım babam zengin babam evet babamın parası hahahaahhaBunu da babanızın parasıyla yaptıracak olmanıza şaşırmadım
Sen seninkini bükersin de darısı bana konularina hakimim baby favorim sensinAh bacıkoo ah benim hayatım işte bu. Benim babamda istemedi ve şimdi haklıymış diyorum. Ama bizee böyle şeyler yok.
Bence fakir ve siz bu fakirliği kabul edemiyorsunuz. Adam size boyun eğmediği için de ayrılmakla tehdit ediyorsunuz adamıEşim fakir falan değil gidersek ailesi sömürecek o ayrı
Sizin anlayışınızda problem varsa benlil bişey yokBu suçlamamış haliniz yani anladım.
Niye ya ne alaka yani geçinmek ile aile yanında olmakÇünkü eşim sadece ailesinin yakininda gecinebilecegini söylüyor ben de eş ailesine yakın olmak istemiyorum
Size ne oluyor ayrıca konu sahibi bile bu kadar dertlenmediBu suçlamamış haliniz yani anladım.