• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ailemden ayrılıp farklı bir şehire taşınmak istiyor!

Bu babalar maddi destek olunca da kötü oluyorlar (bkz.bu konu),olmayınca da kötü oluyorlar 🤦🏻‍♀️
Damat da fakir ama gururlu yiğido 😅
İmkan varsa kullansin hayat çok çok pahali.
Şuan arabamız yok
Mecburen ev almak zorundaydık arabasız kaldık ve şuan alamayiz.
Babam geçici süre veriyor işimiz hallonsun diye deseki hepten senin olsun hayır demem.
Yabancıdan almıyorum ya öz mu öz babam.
İhtiyacı olmasa verirdi ama ona da şart işte.
Valla öyle kolay değil hiçbirsey.
Ben de çocuğum için birikim yapıyorum az çok ileride iyi eğitim alsin diye.
Yoksa günümü gün de edebilirim.
Bu ülkede çok zor ilerisi belirsiz.
Bir memur maaşı ile geçim aşırı zor.
Çocuk olacak vs vs.
Eşi ailesinin yanına götürünce ne olacak?
10 kişiye hizmetcilik yapacak.
Madalya takmaz koca ailesi.

Ne görgüsüz çıktın konu sahibi.
Para para, midem bulandı buradan.
Sen bu kafa da git bir memurla evlen.
Eşinin ailesini küçümse ama ufak yaşında ilk aydan hamile kalmak için uğraş, her ay konu aç burada.
Parasi olanlara, akıl, vizyon otomatik olarak yüklenmiyor işte ne yapacaksın. 🥴

Ben eşini de hakli bulmadım ama sende cidden çekilecek gibi değilsin.

Sen bu kafa da hit bir memurla evlen.
Eşinin ailesini küçümse ama ufak yaşında ilk aydan hamile kalmak için uğraş, her ay konu aç burada.

2 aylık evliyken hamile kalmaya çalışıp hepimize saydırmıştı. sonradan hatırladım.

2 aylık evliyken hamile kalmaya çalışıp hepimize saydırmıştı. sonradan hatırladım.
Bende baktım eski konularına, sadece parası var diye, daha doğrusu babasının parası var diye kendini birşey oldum sanıyor. Ama açtığı en konular, yorumları ortada yani.

Bende baktım eski konularına, sadece parası var diye, daha doğrusu babasının parası var diye kendini birşey oldum sanıyor. Ama açtığı en konular, yorumları ortada yani.
Para da para olsa haa, 4-5 milyon TL. Şu kadarcık para yetmiş bu kadar şımarmaya. Bir de gerçekten zengin olsa ne olacaktı acaba 😅 kk'yi satın alıp hepimizi artırırdı valla 😂😂😂

Güney doğuda yaşayamam kafa olarak gerçekten geride kalmiş insanlar hâla gelin pantolon giymeli mi giymemeli mi cart curt konularını konuşan cinsten yani evlenirken eşimin ailesini nişanda tanıdım eşim asla ailesinin böyle olduğunu bana söylemedi en büyük hatam da bu oldu nişanlandiktan sonra eşime ailesiyle uyusamadigimi defalarca belirttim bana cevabı senin benim ailemle hiç bir ilgin olmayacak senin için önemli olan benim ben seninle ayni gorusteyim önemli olan bu dedi tatmin oldum ve evlendim simdi yakinda oturmak gözümü korkutuyor.
Siz doğu anadoluda değil misiniz şu an?
Ne kadar farklı olabilir Güney'den onu anlayamadım?
İzmirden,İstanbul'dan gelin gitmiş gibi konuşuyorsunuz.

Eşinizin verdiği sözü tutması lazım haksız. Babanız da aile işlerinize bu kadar müdahil olduğu için haksız. Ayrıca eş ailesi memleketine gitmeyin sakın,madem öyle iki şehrin ortasında bir yer olsun diye teklif edin.

Para da para olsa haa, 4-5 milyon TL. Şu kadarcık para yetmiş bu kadar şımarmaya. Bir de gerçekten zengin olsa ne olacaktı acaba 😅 kk'yi satın alıp hepimizi artırırdı valla 😂😂😂
4-5 milyon zenginlik göstergesi değil gerçekten, hele dünden beri anlata anlata bitirilmeyecek türden hiç değil. Abim ev bakıyor, İstanbul'da tercih sırasında ilk sıralarda yer almayacak bir ilçe de normal apartman daireleri 1 buçuk- 2 milyon, zenginiz dediği 2 ev parası artık. 🤷

Ya birde kendisi Doğu Anadolu'da yaşıyor Güneydoğu'yu beğenmiyor aklınca 😂 sanırsın İstanbul'un, İzmir'in en nezih yerlerinden gidecek oraya. Ben de doğuluyum derdim küçümsemek değil asla ama kendi küçük dünyasını gözünde çok büyütmüş.

buradakiler yok gururlu vs demişler de yemezler. muhtemelen anası babası ne işin var karının memleketinde diye gazlıyorlar bunu. bu da oraya gitme derdinde. doğuda evler pahalı güneydoğu da ucuzmuş. neden güneydoğu da ailesi var. neden marmara iç anadolu karadeniz değil de güneydoğu. en tiksindiğim şey köylü kurnazlığı. yoksa ailelere yapışık olmasın kimse. ama burda kurnazlık var gururlunolmak vs değil
Gururlu olsa baban ev parasını versin oradan ev alalım der mi :) karısının memleketten kp evi alınca gururlu ama kp de ev parasını isteyince ne oluyor o zaman

2.2 milyon miras kalacakmış😁 2.2 milyon şu anda standart bir ev parası. 600 küsür doğalgaz faturası para değilmiş😄 e değil zaten, bu da şu şartlarda normal oldu, 1000 lira harcarmış😁 bu devirde 1000 lira da para değil artık, tık diye biten bir para. Zenginlik nerede göremedim ben. Ayrıca sütten kesilmemiş, anasına babasına kıyamayanlar evlenmesin lütfen. Herkesin çocuğu kıymetli. Herkes kendi ailesine yakın olmak isteyebilir. Neden bu sadece piremses gelinlere hak görülüyor anlamıyorum.

Benim üslubunuzdan anladığım, para pula eve böyle açıkça karışan aileniz var muhtemel ki pek çok konuda karışma hakkı görüyordur. Bundan dolayı sıkılıp yeni bir şehre gidelim diyordur.

Sen bu kafa da git bir memurla evlen.

Kadına da saf dediler ezilir dediler ne güldüydüm. Alın size saf. 😂

Bu da diğer bir kanayan yaram 677 tl doğal gaz faturama iç çeken bir kv. Ve 677 tl yi para olarak görmeyen ben ilerde nasıl başlıklar açarim bilmiyorum

Yani gerçekten para insanı sınıyor. Şu yaptığınız yoruma bir bakın ya. Yazık gerçekten.

Benim inancıma göre mallarınızla ve evlatlarınızla övünmeyin deniyor. 677 TL yi gün olur ararsınız da bulamazsınız. Hiç bir şey sizin değildir , paranız da sağlığınız da. (Gerçek manada da şuan para sizin değil babanızın) Mülk Allah'ındır.

Umarım övündüğünüz 677 TL ile sınanmazsınız.

4-5 milyon zenginlik göstergesi değil gerçekten, hele dünden beri anlata anlata bitirilmeyecek türden hiç değil. Abim ev bakıyor, İstanbul'da tercih sırasında ilk sıralarda yer almayacak bir ilçe de normal apartman daireleri 1 buçuk- 2 milyon, zenginiz dediği 2 ev parası artık. 🤷

Ya birde kendisi Doğu Anadolu'da yaşıyor Güneydoğu'yu beğenmiyor aklınca 😂 sanırsın İstanbul'un, İzmir'in en nezih yerlerinden gidecek oraya. Ben de doğuluyum derdim küçümsemek değil asla ama kendi küçük dünyasını gözünde çok büyütmüş.
Ben de onu anlayamadım. Doğu ve güneydoğu arasında ne kadar fark olabilir. Aile yapılarımız farklı de geç, aşağılamaya ne lüzum var.
2 apartman dairesi parası yada bir üst segment araba parasıyla kendini karun sanmak da ne bileyim 😅
Onun kendini övesi, eşini aşağılayası var. Kendince argüman buluyor ama olmuyor işte.

1 milyondan aşağı ev mi var İstanbul'da.

Ben de onu anlayamadım. Doğu ve güneydoğu arasında ne kadar fark olabilir. Aile yapılarımız farklı de geç, aşağılamaya ne lüzum var.
2 apartman dairesi parası yada bir üst segment araba parasıyla kendini karun sanmak da ne bileyim 😅
Onun kendini övesi, eşini aşağılayası var. Kendince argüman buluyor ama olmuyor işte.
Adam bu tavırdan kaçıyor işte, ailecek adamı para ile bağlamaya ezmeye çalışmışlar. O hayırsız ailesi bile kıymete binmiş, senin ailen varsa benim de var diyor, yarın o aile ne yaparsa yapsın görmeyecek, seninkiler sanki çok şey diyecek. Güç savaşına dönmüş evlilik.

Adam bu tavırdan kaçıyor işte, ailecek adamı para ile bağlamaya ezmeye çalışmışlar. O hayırsız ailesi bile kıymete binmiş, senin ailen varsa benim de var diyor, yarın o aile ne yaparsa yapsın görmeyecek, seninkiler sanki çok şey diyecek. Güç savaşına dönmüş evlilik.
Aynen öyle. Yani tavırları o kadar çirkin ki kim olsa kaçar. Ama siz basit düşünmüyorsunuz, iyilik yapıyor babası.

Back
X