• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ailemden ayrılıp farklı bir şehire taşınmak istiyor!

Parayla ilgili yorumlarınız bu minvalde maalesef. Adam sizinle paranız için mi birlikte diye düşünüyorsunuz. Sizin için büyük para demek ki bir insan bunun icin evlenebilir. Yok faturanız 600 lira gelmiş de kv laf etmiş de sizin için mühim değilmiş de yok bir kerede 1000 liralık alışveriş yaparmışsınız da.... bla bla bla. Sonradan görme muhabbetleri.
Doğu anadoludan (yaşadığınız şehirden) hiç çıkmadan, yaşamamış istanbulluyu nasıl gördünüz acaba? Yaşamaya, görmeye sizin köye mi gelmiş? 😂😂😂
Küçük dünyanızın büyük insanınız, eyvallah. ama sanırım eşinizin ufku sizinkinden daha geniş. Gariban ailesinden çıkıp okumuş, kendini kurtarmış, babanızın parasına da tamah etmiyor. Maalesef sizin planlar tutmamış. Şansınızı başka bir gariban çocuğuyla tekrar deneyin.

haha ben de onu merak ettim babasının dibinden ayrılamadan kimi nerede nasıl tanımış acaba.

E kendiniz dediniz ya ben babamın yanından hiç ayrılmadım diye 😅 hayal mi görüyorum ben 😅
Eşinize kendiniz diyorsunuz ailesi gariban diye. 11 kardeşmiş, kp sadaka diye size vermiş. Ne oluyor bu durumda, gariban çocuğu oluyor 😅
Ben üniversitede bile her hafta başka şehirden geliyordum vs. Yazdım onları okumayın işinize gelenleri seçe durun

konuyu yanlis anlamis olma ihtimalim var, 24 sayfa olmus, her sayfayi okumadim.

bana sanki es de baba da sizi hic dusunmuyor gibi geldi nedense.
Iki taraf da emrivaki yapiyor.

siz hayattan ne istiyorsunuz, planlariniz neler, soran yok gibi.

Universite okumussunuz, sizin kariyer planlari ne alemde?
cocuk bekliyorsunuz, psikolojiniz ne alemde?

sahsen ben bu iki emrivakiyi de cok itici buldum..
Esinize normalde hak veririm, aileden ayrilmak gerek diye dusunurum, ama yine de sizin gonlunuzu yapmasi gerekir diye dusunuyorum. Su durumda hak veremedim o sebeple.

Tamam işte aynı şeyi diyoruz. Babası neden ev alsın ki bu durumda ? Hani pahalı olduğu için gidiyor ya paşa paşa baksın eşine de bebeğine de.
Bir de kızın ailesi "borç verirse" kabul edermiş..borç istiyorsan ve madem ödeyebilecek halin varsa bankadan kredi çek o zaman..kızın ailesi evi hediye olarak alırsa kendi üstlerine yaparlar..borç vererek evi alırlarsa tapusu üstüme olur demiyor da ..gururluyum ondan kabul etmiyorum diyor.

Çünkü eşim sadece ailesinin yakininda gecinebilecegini söylüyor ben de eş ailesine yakın olmak istemiyorum
İyide işte eşiniz orada gecinebilecegini düşünüyor. Kayınbabaniz ya da babanız size para vermek zorunda değil. Ayağınızı yorganiniza göre uzatarak gecinebilirsiniz herkes gibi.

Siz nasıl eşinizin ailesine yakın olmak istemiyorsanız ,eşiniz de sizin ailenize yakın olmak istemiyor. Orta yolu bulup.ona göre hareket etmek lazım değil mi?

Ben üniversitede bile her hafta başka şehirden geliyordum vs. Yazdım onları okumayın işinize gelenleri seçe durun
Çok özür dilerim 24 sayfa içinden kaçırdığım için. Sizin gibi kendi ayakları üzerinde, dünyanın her yerinde yaşayabilecek görgülü bilgili birine haksızlık ettim.

İnanırmısın gariban babam seni oralarda ezerler istanbula fln giderseniz yine destek veririm diyor ama güney doğuya madem gidiyor o zaman ailesi destek versin diyor kp. Asla oralı değil gel diyerek sorumluluk almiyor gelinin babasi veriyorsa orda kal diyor
Baban evlenmene karşı çıktı değil mi ??

Bir de kızın ailesi "borç verirse" kabul edermiş..borç istiyorsan ve madem ödeyebilecek halin varsa bankadan kredi çek o zaman..kızın ailesi evi hediye olarak alırsa kendi üstlerine yaparlar..borç vererek evi alırlarsa tapusu üstüme olur demiyor da ..gururluyum ondan kabul etmiyorum diyor.
Yersen :D akıllı kadınları çok seviyorum

Konu sahibini hatırlıyorum, daha 2 aylık evliyken çocuğum olmuyor diye üzülüyordu. Hatta herkes evliliğin otursun ne bu acele diyince , üniversite mezunu biriyim , kaç yıllık tanışıyoruz evde canımiz sikiliyor tarzı şeyler söylemişti.

Bİrde esi hemşire olduğu için hastanede sürekli gebelik için tahlil yaptırıyordu. Herkes boşa iş yükü diyince sizene siz mi yapiyorsunuz demişti 😐
Boşanmıyorum bunu gidip ağlayarak günlüğünüze yazabilirsiniz sksjsbeksnz

Konu sahibini hatırlıyorum, daha 2 aylık evliyken çocuğum olmuyor diye üzülüyordu. Hatta herkes evliliğin otursun ne bu acele diyince , üniversite mezunu biriyim , kaç yıllık tanışıyoruz evde canımiz sikiliyor tarzı şeyler söylemişti.

Bİrde esi hemşire olduğu için hastanede sürekli gebelik için tahlil yaptırıyordu. Herkes boşa iş yükü diyince sizene siz mi yapiyorsunuz demişti 😐

KK kadınlarının hafızasına bayılıyorum

Back