- Konu Sahibi Safsarisin
Annenizi bilemem de hepiniz sıkıntılısınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
+1000Kardesiniz o kötü durumda evin icinde kalmis. Siz evim ayri diye istediginiz zaman kenara cekiliyorsunuz,onun buna bile imkani yok. Alkollu baba,zayif anne. Kizin ayakkabisi almasi bile göze batiyor. Sizinle dertlesme imkani bile yok. Ben o kardesinize acidim. Ve kiz hakli: Kimin kime muhtac olucagi belli olmaz. Ondanda yeterli kadar aliyorlardir. Esimin önünde utanirim diye düsünüp duruyorsunuz ama orda o durumda yasamak zorunda olan kardesinize empati yok. 150 Lira bana göre cok bir para degil. Anne bir para lazim oldugunda gözümü kirpmadan bileziklerimden teklif ettim. Para kazanilir her zaman. Kendim bilezik alir kenara atarim. Babanizin alkol hastasi olmasi kötü,ama ortada bir kardes ve anne de var.
Amanında amanın salak olan koca nasilda ponçik bir adama dönüşmüş masallah..bir elim yağda bir elim balda (Allah korusun) yazmışsın ya..senin yazıda bile çekemediğin yoklugu ailen bizzat yaşıyor şimdi 150 tl çok mu bir babaya..hadi baban suçlu anladik bari annene yardim et..kardesinede kan kusmussun resmen esasli kızmış terbiyesini hic bozmamış..sadece sormuş babam aradimi diye sende acmissin agzini yummuşsun gözünü..kardesinden özür dile.
Sizin o yazik gunah dediginiz kiz zamaninda benle esimi ayirmaya calisan bir kızla sarmas dolas 2 popo 1 kilot olmuslar babamin evinde laylaylom yapiyorlar+1000
Millet neler neler giyiyor kızın aldığı ayakkabı göze geliyor
Abla benim evim ayrı diye köşeye çekiliyor
Baba sarhoş ne yaptığı belli değil yazık günah o kiza
Salak kelimesinin es anlamlısı,seref yoksunu,arlanmaz,terbiyesiz falan da ben mi bilmiyorum? Ha eger oyleyse beni aydinlatin nasil 2 uc tabir oluyormus anlayamadim da?Gerçekten sizin yerinize ben utandım,o çok güvendiğiniz cennet yürekli kapı kıran kocanız bir gün çekip giderse o küçümsediğimiz aileye nasıl geri döneceksiniz merak ediyorum,herkesi geçtim kız kardeşiniz sizin küçüğünüz yol gösterip karşınıza alıp konuşacağınız yerde onla aşık atmaya çalışıyorsunuz anneniz bir su bir domates parası aranırken bir elim yağda bir elim balda demek ne demek,Kocanıza bir salak bir cennet kalpli demenizden tutarsız bir insan olduğunuz belli tamam herkes eşine kızınca ya da sevdiği anlarda bir takım sözler söyler ama bu kadar iki uç tabir tutarsızlık,bence burada değil bir psikolgda arayın sorunlarınızın çözümünü .