Şu konu eş ailesiyle ilgili açılsaydı burada konu sahibini suçlu gören çoğu kişi "Eee kayınpeder içmesin o zaman ödesin borcunu. Sizin eviniz ayrı artık. Eşinin yardım etmesi çok yanlış. Görümce zaten çalışıyormuş. Niye eve katkı yapmıyor da eziyeti sen çekiyorsun?" falan derdi eminim.
Anne baba hakkı denilen konuya katılmıyorum. Yapabilen herkes çocuk yapıyor. Bu, herkesin çocuğuna çok iyi baktığı anlamına gelmiyor. İnsanın elinden gelmez ayrı ama elinden geldiği halde iyi bakmayan bir dünya insan var.
Benim ailem darda olsa ya da darda olmasa bile herhangi bir şey için maddi yardım isteseler elimden gelen her türlü yardımı yaparım, hiç de gocunmam. Ama herkesin şartları bir olmadığı gibi her aile de bir değil.
Ben konu sahibi haklı da demiyorum, elinden geldiğince annesine ve kardeşine destek olabilir. Babaya vermek için 150 lira önemli bir miktar olmayabilir ama o 150 liraya gelene kadar neler yaşandı, 150 lira bıçağın kemiğe dayandığı yer mi bilemeyiz. Bazı insanlar 5 kuruşu da hak etmez çünkü.
Sonundaaa beee ayakta alkışlıyorum.. tesekkur ederim yorumunuz icin.
Sigaram bitmisti ucuz sigara icerdim o zamanlar,istedim gitti aldı
Onumde duran sehpaya fırlatıp al ic aldim iste dedi(kafama çaldı resmen)
Isyeri açtı bende sirf disariya para gitmesin kendini kurtarsin diye essekler gibi çalıştım
Bulasik yikadim cay demledim kahve pisirdim asla da gocunmadim 12 bazi gunler 13 saat çalışıyordum
Odama girdi hadi.kalk ise gidicez dedi. Bende uyku sersemiydim biraz daha uyusam10 dakikaya kalkacagim baba dedim
Klimami kapattı,seni kuru yatakta yatıracağım dedi.
Ortağına telefon açtı beni kötüledi
Isyerinde bana defalarca musteriler önünde bağırdı
Para lazim olurdu isterdim cok ufak meblalar param yok derdi giderdi bira raki sigara alırdı
Ha alsinkendi parasi amenna,ama bir cocuga 10 tl vermek bu kadarmi zor alt tarafi döner yiyecektim.
Nisanliyken uzerime saldırdı
Beni defalarca evden kovdu
Antidepresan kullaniyorum diye bana uyusturucu iciyorsun dedi suanda kizkardesim kullanıyor.
Babam esimi arıyor beni kotuluyor.Neden mi?onların yanina gitmiyormusum diye bir de annemin telefonunu açmamışım diye. Evde bekar bir kiz varmış (kızkardeşim oluyor) Buraya Dikkat !!!!
Ilac kullanan bir kızmış.. onu anlamam lazımmış
O da niye? Kizkardesim ben ve kocami eskiden ayirmaya calisan bir serefsiz kızla arkadaslik ediyor eve sokuyor,kiz evde kaliyor bende o yuzden o ara annemlere gitmiyordum haklı olarak.bu ayirmaya calisma olayini da ailem biliyor
E ben 9 sene kullandim antidepresan bana kim üzüldü? Uyuşturucu kullaniyorsun deyip asagiladiniz.
Bunlar unutmadiklarim. Daha si da var..