- Konu Sahibi sultanpendik
-
bence bencılsınız aynı durumda sızın babanız olsaydı ne yapardınız acaba cok merak edıyorum yaslı adam sana evde ne zararı olacak sankı dersane ders cocuk hepsı bahane bence sızın ıcın sız acıkca soyleyın ben kayınpederımı ıstemıyorum dıyeee de rahatlayın esınız haklı nasıl desın kardeslerıne gelıp alın dıyeee bence haksız olan sızsınızz ben esınızın kız kardesının yerınde olsam alırdım babamı boyle elın kızlarının yanında adam ne ezıyet cekecek
İyi kötü cevap veren herkese çok teşekkür ederim. Bilen başına gelen halimden çok iyi anlıyor ayrıca allah razı olsun onlardan.
Kaynatam kahveye gidince dediğim gibi kızla uğraşıyorum yedirmekle giydirmekle uyutmakla. Uyuduğunda da yemek ev işleri v.s. Ev dışında bir insan olunca kendince yemek yapmak olmuyor, uğraşıyor insan 3 çeşit yemek yapıyorum. Geldiğinde yemeğini de veriyorum çünkü kendisi yapmıyor, söyledim eşime hazır yemeği alabilir kendisi, eli ayağı dönüyor sonuçta. Ben hiç bişeye dokunmam diyomuş, yaşlı insanları bilen bilir bazı huyları vardır değiştiremessin. Bebek daha küçük 8 aylık havalar soğuk nasıl vereyim al parka götür diye, bebeğinin sorumluluğunu ver ona diyenler olmuş, adam yaşlı kendini gezdiriyo tamam ama kızı kucağında zor tutuyo, bi kaç kez yanında bıraktım, kızım emekliyo biyerlere tutup geziyo, baktım kaynatam peşinde hep aman düşer aman bişey olur diye. Baba bişey olmaz öyle öyle büyür diyorum ama, adam evhamlı ben nasıl kızı bırakayım ona siz söyleyin. Adama acıyorum kızın yanında hiç oturamıyo sürekli peşinde zaten yaşlı diye. Zaten de çok durmuyo odasına çekiliyo, biraz odasında biraz kahvede yada t.v izler ki bizim ekstra odamız yok ders çalışmaya, salonda çalışma ortamı hazırlamıştım.
Haftada 2 akşam dersane var, eşim gelince çocuğa bakar ben de giderdim dersaneye, evde de kız uyurken çalışırım diyordum böyle bi düzen tutturacaktım, kaldıki kızım hep böyle olacak değil nasılsa düzene girer çalışmaya daha çok zamanım kalır derdim. Ama dedim ya çok kötü zamana denk geldi ve adam bana muhtaç değil diğer kardeşler varken ben böyle sıkıntılara girdikçe hepten moralim bozuluyor dersaneye gidesim gelmiyor artık. Bazılarınız düşünmeden yerime koymadan sert cevaplar yazmış, anlamanız için başınıza gelmesi mi gerekir? NEticede 3. bi kişi ve misafir gibi herşeyiyle ilgilenmek zorundayım, hele de bu yaşlı biriyse değiştiremediğiniz huyları yüzünden sıkıntı çekiyorsanız bebiş dersane ve eşin anlayışsızlığı diğer kardeşlerin umursamazlığı da işin içine girince bunalmamak mümkün mü? Şimdiye kadar kaç kez geldi kaldı, kendimi sorguluyorum acaba istemiyor muyum diye, ama o zamanlar zerrece böyle olmadım, anneme dahi gitsem onuda beraberimde götürür orda yemek yapar verirdim yemeğini, bana kimse BENCİLSİN diyemez çünkü zamanında çok yaptım, artık yeter diyorum, şu durumda da halimden anlayan biri çıksın istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?