Esim (+18)

Amaninnnn yine ayıplı konu açılmış sırf meraktan mı istediniz oral yapmasını? 4 yıldır ilk defa yaptı demişsinizde.

Sizin asıl sorununuz oraldan ziyade eşinizin bencilliği.sizi düşünmeden sonuç odaklı olan bi adamla kendinizi değersiz hissetmeniz çok normal.eşinizle konuşmaya çalışın umarım düzelir

İlk başlarda çok istekli oluyorlar sonra çözüm odaklı oluyorlar.. Fantazi falan da yapmışsınız benim icin geçmiş anam...

Anaam anam millet yakında sevişirken video çekip de buralara atacak ya doğrumu yapıyoruz öylemi yapsak böylemi yapsak iyi olur Allah akıl fikir versin
+18 başlığını görünce de hemen gelmişsin ama

Anaam anam millet yakında sevişirken video çekip de buralara atacak ya doğrumu yapıyoruz öylemi yapsak böylemi yapsak iyi olur Allah akıl fikir versin

Kadının cinsel hayatıyla ilgili bir sorunu olduğunda anonim şekilde bir internet ortamında hemcinsleriyle konuşmaması lazım bence de mahallede kahveye gidip oradaki dayılarla falan konuşsun belki çözüm bulur.

Olur güzel fikir siz de öyle yapıyorsunuz sanırım
Cinsel hayatımda sorun yok çok şükür. Olursa da kadınlarla konuşmayı tercih ederim, sizin gibi "Allah akıl fikir versin" kınayıcılarına rağmen insanın hemcinsleriyle konuşması rahatlatıcı olur çünkü.

Neden özellikle Allah akıl fikir versin kısmına takıldınız neyse sizin düşünceniz herkesin yanlışı doğru kendinedir iyi geceler size

Ten uyumu tam olarak böyle seyler icin mukemmel .
Ve malesef aranızda yok gibi duruyor.
Oral sex bile o zaman büyük keyifle yapilir çünkü.
Eger istemiyorsa zorlamayin bence . Baska yollar deneyin

O kadar ince dusunen dogum da yapmasin. Bebegin boynuna bile yapışıyor:)

fake degilse de konu sahibini mantikli olmaya davet ediyorum, ne diyelim boşan mi diyelim, bir de bu konuya yaa cok uzuldum diyen de olabilir, igrenc diyen de olabilir, herkes belli sinirlarda diledigi yorumu yapabilir.
benim yorumum midem bulandi, kac yillik evliler eslerinin neler sevip sevmeyecegini.bilirler, bos yere kendini kotu duruma dusurmussun, bu konu ayrintisi itibariyle rahatsiz edici geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…