Esim (+18)

Zeynepdemirrr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2018
24
7
38
Arkadaşlar merhaba,32 yasindayim 1 oğlum var1.5yasinda özel sektörde çalışıyordum şuanda evdeyim.
Sorunum eşimle cinsel hayatımız dogumdan sonra sekteye uğradı. yeni yeni düzeldi ve biz birlikte olmaya başladık istekliyiz ikimizde .
Dün gece yaşadığım olayı anlatmak istiyorum sizlere hazırlandım, güzel bir şekilde dusumu aldım ve iç çamaşırlarimi giyerek yatağa girdim.
Eşimden oral sex yapmasını istedim öncelikle ben ona yaptim kendi istegimle o benden istemedi evlendigimizdenberi birbirimize oral sex hiç yapmadık sadece balayinda bir kere denemeye çalışmıştı.
On sevisme yapmıyor öpüyor ama ben yeterince hayr olamadan birlesme yapmak istediği zaman benim canım acıyor yeterli ıslaklığı olmuyor cunku.
Eşimden ilk defa oral sex yapmasını istedim çok şaşırdı ve yapmaya çalıştı isteksiz bir şekilde koku vs.yoktu yeni duş almistim. Ben sevmiyorum deddi yaparken bende kendine yapılmasını seviyorsun ama dedim .şart değil dedı ama ben ona yaparken hoşuna gittiğini gördüm .yapamiyirum diye bıraktı bende kendimi çok kötü hissettim sanki gururum kırılmış gb.hayalkirikligina uğradığını biliyiurm ama yapabileceğim birşey yok dedi.
Ben yapmak istememesını anliyirum ama en azından ben istiyirum diye çaba gosterebilirdi.hemen bıraktı 4 yıldır ilk defa cinsel anlamda kendisinden bir şey istedim oda buydu.
Ben onu mutlu etmeye çalışıyorum her zmaan farklı iç çamaşırları giyiyorum temizliğime özen gösteriyorum.
Daha sonra ilişkiye girmeye çalıştık ama oğlum uyandi yarıda kaldı iyice gerildik olmadı diye.
İsteğim olmadı diye birakmak istemedim. Ama inanılmaz bozuldum .temiz ve koku olmadığı halde böle tepki vermesine.
Beni layık bulmadiginı dusundum bunu yapmaya.farklı seyker denemeyi sevdigimi ve benim kendisinden daha geç zevk aldığım on sevişme istediğimi söyledim.
O kadar saçma sapan bir gece geçidim ki.
Surekli çaba gösteren taraf ben olduğumu soykedim.
Kendimi kötü hissediyorum reddedilmiş gb.bundan sonra nasıl davranmaliyim?
Kesinlikle cinsel isteğim kalmadı ona karşı direk bosalmak amaçlı yapıyor çünkü. Ve dün gece ki davranışı beni soğuttu ondan.5 dakikayı bile bulmuyor sex yaptığımi anlamiyorum bencil sadece kendisini dusunuyir.

Cinsellikte karşılıklı memnuniyet önemli bence tabi..
Hele de diğer konularda da dört dörtlük değilse al sana herife takma sebebi..

Sorumsuzluk yapar zaten güzel sevişemiyor da.
Gıcıklığı tutar zaten güzel sevişemiyor da.
Anası için seni kırar zaten güzel sevişemiyor da ya bağlar durur insan..

Kırılmakta haklısınız..
Belki beceremediğini düşünüyor bu yüzden kaçıyor.
Olabilir mi?
Bence oral sanat işi çünkü herkes beceremez

Gercekten beceremedi denemeye calisti ama yeterince çaba gostermedi

Gercekten beceremedi denemeye calisti ama yeterince çaba gostermedi

Çok uzak olsaydı eğer hiç denemezdi diye düşünüyorum.

Yani aslında kırmak istememiş ama becerememiş.
Bilmeyen, hiç deneyimlemeyen biri için cidden zor..

Yardımcı olsanız?

İnsanın sevmediği şeyi yapması zor. Ama karşı tarafı da mutlu etmesi gerekiyor bir şekilde. Aslında en iyisi orta yolu bulmak. Eşiniz sonuçta hemen reddetmemiş, belki bilmediği için yapmaktan kaçıyordur. Güzel güzel konuşup belki biraz da yönlendirerek tekrar deneyebilirsiniz belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…