- 13 Ağustos 2014
- 6.275
- 13.941
- 36
-
- Konu Sahibi Zeynepdemirrr
Kokusundan bahsetmemiş aksine kokmadigini soylemis zihniniz size oyun oynuyor olabilir mi?Siz arkadaşın avukatı oluyorsunuz herhalde, eşimle oral sex yapmak istiyorum o istemiyor demesi yeterdi. Kokusundan kaç dakikada orgazm oluyora kadar biliyoruz. Gereksiz bilgiler. Haliyle fake olduğunu düşündürüyor
İstisnai olarak beni seversin sen bi tekbiz burada yenileri sevmeyiz dıstım
konu sahibi, konu yanlış yerde birazdan taşırlar benim için tek sıkıntı o valla..
Midemin bulandığını nereden çıkardınız? Gereksiz bilgi dedim.Kokusundan bahsetmemiş aksine kokmadigini soylemis zihniniz size oyun oynuyor olabilir mi?
Veya su kadar dakika seks yapıyoruz mide bulandirici bir cümle değil. Bu kadar hassassaniz hayat zor olmalı. Kolaylıklar dilerim
KK üye almadan önce forum ici eğitime mi tabi tutuyor kadınları da hepsi araştırmacı oluyor.
Şu soruda gerçekten ilginç olan ne var. Kadın kırılmış hissettiğini anlatmış siz eslerinizle neler yapıyorsunuz anlatın sohbet edelim dememiş
Kadına cinselliği yakistirmamak cinselliği erkekle ilgili bir şey olarak görmek sakıncalı bir bakış açısı
çok komiksin..kimler geldi kimler geçti buralardan ..kk kadınları insan sarafı daha ilk harfinden konun gerçekliğini anlayabiliyor..sende kal ..zamanla öğrenirsin :)Siz arkadaşın avukatı oluyorsunuz herhalde, eşimle oral sex yapmak istiyorum o istemiyor demesi yeterdi. Kokusundan kaç dakikada orgazm oluyora kadar biliyoruz. Gereksiz bilgiler. Haliyle fake olduğunu düşündürüyor
Ben de yeni üyeyim ama tanısa beni de sever benceİstisnai olarak beni seversin sen bi tek
The fratellis dinleyenleri sevecek tip var zaten officede :))Ben de yeni üyeyim ama tanısa beni de sever bence
Koku temzilik tarzo yorumlar yapılacağından baştan açıklama yaptım sadeceSiz arkadaşın avukatı oluyorsunuz herhalde, eşimle oral sex yapmak istiyorum o istemiyor demesi yeterdi. Kokusundan kaç dakikada orgazm oluyora kadar biliyoruz. Gereksiz bilgiler. Haliyle fake olduğunu düşündürüyor
Ofiste çok sevecen bir insan potansiyeli var zaten, çok kanım kaynadı benim :)The fratellis dinleyenleri sevecek tip var zaten officede :))
Bilemiyorum. Doktorunuzla görüşebilirsiniz?Bulaşa-biliyor, ola-biliyor. İhtimal dahilinde, mutlak değil yani. Ki HPVnin kansere dönüşmesi bile kesin değil.
Ayrıca kansere yol açabilen HPV türleri oral seks olmadan vajinal olarak da bulaşabiliyor. Onu ne yapacağız?
Teşekkür ederimKK üye almadan önce forum ici eğitime mi tabi tutuyor kadınları da hepsi araştırmacı oluyor.
Şu soruda gerçekten ilginç olan ne var. Kadın kırılmış hissettiğini anlatmış siz eslerinizle neler yapıyorsunuz anlatın sohbet edelim dememiş
Kadına cinselliği yakistirmamak cinselliği erkekle ilgili bir şey olarak görmek sakıncalı bir bakış açısı
Doktorumla görüşecek bir durum yok. Diyorum ki bütün HPV tiplerini zaten ruhunuz duymadan vajinal olarak kapabilirsiniz.Bilemiyorum. Doktorunuzla görüşebilirsiniz?
Ben sadece doktorun hastaya verdiği bilgiyi yazdım.
Ne yapmamı istiyorsunuz. Ben doktordan duyduğum bilgiyi yazdım. Sizde bu bilgileri yazıyorsunuz. Olmaz olamaz diye diye diretmiyorum.Doktorumla görüşecek bir durum yok. Diyorum ki bütün HPV tiplerini zaten ruhunuz duymadan vajinal olarak kapabilirsiniz.
Oral seksle kanser olacağı kesin bir şey değil. Siz oral olarak kaçınmak için ömrü billah oral seks yapmazsınız yaptırmazsınız, ama vajinal olarak fark etmeden kapabilirsiniz. Ya da öpüşerek bulaş olabileceği bile ihtimal dahilinde, oral HPV taşıyıcısı biriyle bilmeden öpüşseniz bile HPV kapma ihtimaliniz olabilir potansiyel olarak.
Ben size bir şey demiyorum ki. Siz tıbbi bir bilgi verdiniz, ben de o bilgiyi genişletiyorum. Burası bir forum, birçok insan okuyor, niye şahsi algılıyorsunuz?Ne yapmamı istiyorsunuz. Ben doktordan duyduğum bilgiyi yazdım. Sizde bu bilgileri yazıyorsunuz. Olmaz olamaz diye diye diretmiyorum.