- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.589
- 35
-
- Konu Sahibi Zeynepdemirrr
Bu gerçekten sorun ama bununla ilgili eşinizle görüşmekten başka yapacak bir şey maalesef yokEşimin amacı sadece kendini tatmin etmek bencil hiç orgazm olmadım 4 yıldır heralde artık ne yapacağımı bilmezken böle birşey istedim hemen oksun bitsin derdinde hep ayni pozisyon hiç değişmez
Bilmiyorum ama bana hep bir itici geliyor nedense , hijyenik değil bir kere . Herkesin zevki farklıdır.Neden ki doğal birşey aslında diğer insanalr nasıl yapiyir anlamiyirum
Birleşik yazdığım için yanlış anlaşılma olmus5 değil 1.5 yazıyor orda
Gereksiz bir ayrıntı göremiyorum örnek verebilr misinAbla bu kadar ayrıntıya girmişsin gereksiz yere bitek bacaklarını kaç cm açıyla açtığını yazmamışsın :))))
HPV 16 virüsü oral seks ile bulaşıyor dedi doktorlar. Ağızda ve rahim ağzında kötü hastalığa neden oluyor.Nası bir alaka kuruldu oral sexle acaba?
Bulaşa-biliyor, ola-biliyor. İhtimal dahilinde, mutlak değil yani. Ki HPVnin kansere dönüşmesi bile kesin değil.HPV 16 virüsü oral seks ile bulaşıyor dedi doktorlar. Ağızda ve rahim ağzında kötü hastalığa neden oluyor.
yatmadan önce bir bakayım aksiyon varmı dedim..cuk iki konu çıktı..akşamları başka bir eğlenceli oluyor :)Merhabalar çekirdek çay servisi başladı isteyen varmı :) :)
+18 yazmış ya konu sahibi ne bekliyordunuz mesela okurken hep bir komiklikler şakalarAbla bu kadar ayrıntıya girmişsin gereksiz yere bitek bacaklarını kaç cm açıyla açtığını yazmamışsın :))))
Kadınlar cinsellikle ilgili soru soramaz mi ?muhittin abi sen misin ?
Ne gibi bir ayrıntıya girmiş? Şöyle yaptım böyle yaptım deMemiş. +18 yazıyor konu başlığında ne çıkacağını düşündüğünüz mesela konu içinden?Abla bu kadar ayrıntıya girmişsin gereksiz yere bitek bacaklarını kaç cm açıyla açtığını yazmamışsın :))))
yenisiniz galiba..kk kadınlarının ne kadar dikkati ve araştırmacı olduğunu bilmiyorsunuz galiba..daha ilk kelimede insanın seceresini çıkarırlar..yoksa soru sormak kadar doğal birşey yokturdur yani :)Kadınlar cinsellikle ilgili soru soramaz mi ?
Konu gerçek olabilir b
Oda dusunu alıyor hep ama sanki ebn daha özen gösteriyorum gb hissediyirum ve o kadar hazırlandım tan sonra bir kaç dakika içinde bitince ve birşey hissedemeyince mutsuz hissediyirum
KK üye almadan önce forum ici eğitime mi tabi tutuyor kadınları da hepsi araştırmacı oluyor.yenisiniz galiba..kk kadınlarının ne kadar dikkati ve araştırmacı olduğunu bilmiyorsunuz galiba..daha ilk kelimede insanın seceresini çıkarırlar..yoksa soru sormak kadar doğal birşey yokturdur yani :)
Siz arkadaşın avukatı oluyorsunuz herhalde, eşimle oral sex yapmak istiyorum o istemiyor demesi yeterdi. Kokusundan kaç dakikada orgazm oluyora kadar biliyoruz. Gereksiz bilgiler. Haliyle fake olduğunu düşündürüyorNe gibi bir ayrıntıya girmiş? Şöyle yaptım böyle yaptım deMemiş. +18 yazıyor konu başlığında ne çıkacağını düşündüğünüz mesela konu içinden?
KK üye almadan önce forum ici eğitime mi tabi tutuyor kadınları da hepsi araştırmacı oluyor.
Şu soruda gerçekten ilginç olan ne var. Kadın kırılmış hissettiğini anlatmış siz eslerinizle neler yapıyorsunuz anlatın sohbet edelim dememiş
Kadına cinselliği yakistirmamak cinselliği erkekle ilgili bir şey olarak görmek sakıncalı bir bakış açısı