Esim (+18)

Yani bir ara ben de düşünmeye başlamıştım, sonra dedim bunun sonu yok. Prezervatif bile %100 koruma sağlamıyor. Ben yapabildiğim kadar korunayım gerisi artık şans.
Aşısını olun ve kapansin konu
3 dozda yapılıyor
Bir de bazi seyler takinti gibi
Yani ben hpv tip rahim agzi kanserine yakalandim
Rahim agzim komple alindi
Dna verdim hersey temiz vs
Ama esim bana hic demedi oralı keselim falan diye.
Benim icin eksiklik olurdu deseydi ama anlardım onu da.
Ben istisnayim ama
Siz bence asi olun %100 koruma

Arkadaşlar merhaba,32 yasindayim 1 oğlum var1.5yasinda özel sektörde çalışıyordum şuanda evdeyim.
Sorunum eşimle cinsel hayatımız dogumdan sonra sekteye uğradı. yeni yeni düzeldi ve biz birlikte olmaya başladık istekliyiz ikimizde .
Dün gece yaşadığım olayı anlatmak istiyorum sizlere hazırlandım, güzel bir şekilde dusumu aldım ve iç çamaşırlarimi giyerek yatağa girdim.
Eşimden oral sex yapmasını istedim öncelikle ben ona yaptim kendi istegimle o benden istemedi evlendigimizdenberi birbirimize oral sex hiç yapmadık sadece balayinda bir kere denemeye çalışmıştı.
On sevisme yapmıyor öpüyor ama ben yeterince hayr olamadan birlesme yapmak istediği zaman benim canım acıyor yeterli ıslaklığı olmuyor cunku.
Eşimden ilk defa oral sex yapmasını istedim çok şaşırdı ve yapmaya çalıştı isteksiz bir şekilde koku vs.yoktu yeni duş almistim. Ben sevmiyorum deddi yaparken bende kendine yapılmasını seviyorsun ama dedim .şart değil dedı ama ben ona yaparken hoşuna gittiğini gördüm .yapamiyirum diye bıraktı bende kendimi çok kötü hissettim sanki gururum kırılmış gb.hayalkirikligina uğradığını biliyiurm ama yapabileceğim birşey yok dedi.
Ben yapmak istememesını anliyirum ama en azından ben istiyirum diye çaba gosterebilirdi.hemen bıraktı 4 yıldır ilk defa cinsel anlamda kendisinden bir şey istedim oda buydu.
Ben onu mutlu etmeye çalışıyorum her zmaan farklı iç çamaşırları giyiyorum temizliğime özen gösteriyorum.
Daha sonra ilişkiye girmeye çalıştık ama oğlum uyandi yarıda kaldı iyice gerildik olmadı diye.
İsteğim olmadı diye birakmak istemedim. Ama inanılmaz bozuldum .temiz ve koku olmadığı halde böle tepki vermesine.
Beni layık bulmadiginı dusundum bunu yapmaya.farklı seyker denemeyi sevdigimi ve benim kendisinden daha geç zevk aldığım on sevişme istediğimi söyledim.
O kadar saçma sapan bir gece geçidim ki.
Surekli çaba gösteren taraf ben olduğumu soykedim.
Kendimi kötü hissediyorum reddedilmiş gb.bundan sonra nasıl davranmaliyim?
Kesinlikle cinsel isteğim kalmadı ona karşı direk bosalmak amaçlı yapıyor çünkü. Ve dün gece ki davranışı beni soğuttu ondan.5 dakikayı bile bulmuyor sex yaptığımi anlamiyorum bencil sadece kendisini dusunuyir.
Bu oral sex konusu tercih meselesi. Acikcasi eşinde bana yapıyor evet hoşuma gidiyor ama yapmasa da yap demem çünkü ben yapmıyorum. Muhtemelen de hiç yapmam çünkü benlik degil düşüncesi bile hoşuma gitmiyor.esiminde bana yapması tuhaf geliyor ama oda istiyor napim yapsın bari :) zorlamaya gelmez sonra igrenir flan daha kötü olur.yani temizmis değilmiş önemli olan konu bu degil kafaniza çok takmayın derim

Aşısını olun ve kapansin konu
3 dozda yapılıyor
Bir de bazi seyler takinti gibi
Yani ben hpv tip rahim agzi kanserine yakalandim
Rahim agzim komple alindi
Dna verdim hersey temiz vs
Ama esim bana hic demedi oralı keselim falan diye.
Benim icin eksiklik olurdu deseydi ama anlardım onu da.
Ben istisnayim ama
Siz bence asi olun %100 koruma
Aşı da sadece kanserojen tiplere karşı koruyor aslında, o kadar çok tipi var ki siğil yapan tiplere karşı korucuyuluğu yok. Siz daha iyi biliyorsunuzdur, çok geçmiş olsun bu arada.

O yüzden ben de düşünmüyorum, öyle veya böyle her zaman kapma imkanı var. Ömrü billah seks yapmamak hatta öpüşmemek de sözkonusu olmadığına göre yapabildiğim kadar korunurum gerisi artık şans napayım. Bu kadar düşünürse insan kafayı yer:KK53:

Bu oral sex konusu tercih meselesi. Acikcasi eşinde bana yapıyor evet hoşuma gidiyor ama yapmasa da yap demem çünkü ben yapmıyorum. Muhtemelen de hiç yapmam çünkü benlik degil düşüncesi bile hoşuma gitmiyor.esiminde bana yapması tuhaf geliyor ama oda istiyor napim yapsın bari :) zorlamaya gelmez sonra igrenir flan daha kötü olur.yani temizmis değilmiş önemli olan konu bu degil kafaniza çok takmayın derim
Eşinizin kıymetini bilin. Yani yaptığı için değil, karşılık bekleyerek yaptığı için. O kadar çok erkek var ki karşılığını beklediği için yapan, kadın yapmazsa yapmayı kesen. Bencil değilmiş ne mutlu size.

Tabiki de mutsuz olursun ülkemizde senin gibi yüzlerce binlerce kadın var eşinin bencilliği yüzünden cinsellikten soğuyan. İlk evlendigimizde bizimde erken boşalma problemimiz vardı. Öyle ki bazı günler 2 dakikayı zor bulurdu :KK43: ilk bebegimden sonra biraz düzeldi ikinci bebeğim de tamamen düzeldi öyle ki bazı günler yarıda bırakıyoruz yoruluyorum çünkü.

Biz çözümü çok sık ilişkiye girmeyerek bulduk. Haftada 3 bazen 4 defa oluyor.
Haftada 3 az ilişki miiii :) saniirm bize göre haftada 3 cokkk haftada 2 olsa güzel diyorum ben pek istek yokta bende :)

Eşinizin kıymetini bilin. Yani yaptığı için değil, karşılık bekleyerek yaptığı için. O kadar çok erkek var ki karşılığını beklediği için yapan, kadın yapmazsa yapmayı kesen. Bencil değilmiş ne mutlu size.
Yok ya bencil yinede sırf kendi istiyor diye zorlayıp duruyor beni bazen gına geliyor artik napim yok bende de istek napim yani ıslanmıyor gelmiyor olmuyor :/

Yok ya bencil yinede sırf kendi istiyor diye zorlayıp duruyor beni bazen gına geliyor artik napim yok bende de istek napim yani ıslanmıyor gelmiyor olmuyor :/
:KK70: :KK70: Ay güldüm kusura bakmayın, sizinki de tersinden bencillik olmuş "yapıcam yapıcam" diye.

Gönlünüze göre olsun ne diyeyim, istemeden zor bu işler.

Aşı da sadece kanserojen tiplere karşı koruyor aslında, o kadar çok tipi var ki siğil yapan tiplere karşı korucuyuluğu yok. Siz daha iyi biliyorsunuzdur, çok geçmiş olsun bu arada.

O yüzden ben de düşünmüyorum, öyle veya böyle her zaman kapma imkanı var. Ömrü billah seks yapmamak hatta öpüşmemek de sözkonusu olmadığına göre yapabildiğim kadar korunurum gerisi artık şans napayım. Bu kadar düşünürse insan kafayı yer:KK53:
Ama ,zaten asil risk tasiyan grup kanser yapanlar. Digerleri bulassa bile sorun cikartmaz o kadar .

Neden olamaz ki cnm
Bir kadın kendi ismi değildir umarım iamiyle bu kadar ozel bir konu acmaz. Ve rahatsız edici şekilde ayrıntıya girmiş. Böyle bir derdi olsa üstü kapalı yine sorabilirdi benim ilk izlenimim bir genç bir erkeğin eglence arayışı gibi geldi.

Tabi ki bilemem belki de gerçektir ama kendimin yazamayacağı bir üslup olunca bir kadının yazamayacağını düşündüm.

sizce de fazla özel değil mi?

Bir kadın kendi ismi değildir umarım iamiyle bu kadar ozel bir konu acmaz. Ve rahatsız edici şekilde ayrıntıya girmiş. Böyle bir derdi olsa üstü kapalı yine sorabilirdi benim ilk izlenimim bir genç bir erkeğin eglence arayışı gibi geldi.

Tabi ki bilemem belki de gerçektir ama kendimin yazamayacağı bir üslup olunca bir kadının yazamayacağını düşündüm.

sizce de fazla özel değil mi?
Burasıda bayanların olduğunu düşündüğü için derdini anlatmış canim herkesin bi üslubu var bnde sen veya bn yazamayız ama başkası yazar

Burasıda bayanların olduğunu düşündüğü için derdini anlatmış canim herkesin bi üslubu var bnde sen veya bn yazamayız ama başkası yazar
Belki de yazabilir bazen fazla önyargılı olabiliyorum.

Ama eğer gerçekse kusuruma bakmasın artık.

Kadın platformu bile olsa dışarıdan da okunabiliyor çok var dısardan okuyan erkekler ne bileyim yine de kendimi kkmse tanımasa da böyle ifade edemezdim herhalde.

Belki de yazabilir bazen fazla önyargılı olabiliyorum.

Ama eğer gerçekse kusuruma bakmasın artık.

Kadın platformu bile olsa dışarıdan da okunabiliyor çok var dısardan okuyan erkekler ne bileyim yine de kendimi kkmse tanımasa da böyle ifade edemezdim herhalde.
Bnce on yargili olmamak lazim hakkina girmis oluruz

X