Esim (+18)

Siz arkadaşın avukatı oluyorsunuz herhalde, eşimle oral sex yapmak istiyorum o istemiyor demesi yeterdi. Kokusundan kaç dakikada orgazm oluyora kadar biliyoruz. Gereksiz bilgiler. Haliyle fake olduğunu düşündürüyor
Kokusundan bahsetmemiş aksine kokmadigini soylemis zihniniz size oyun oynuyor olabilir mi?
Veya su kadar dakika seks yapıyoruz mide bulandirici bir cümle değil. Bu kadar hassassaniz hayat zor olmalı. Kolaylıklar dilerim

Kokusundan bahsetmemiş aksine kokmadigini soylemis zihniniz size oyun oynuyor olabilir mi?
Veya su kadar dakika seks yapıyoruz mide bulandirici bir cümle değil. Bu kadar hassassaniz hayat zor olmalı. Kolaylıklar dilerim
Midemin bulandığını nereden çıkardınız? Gereksiz bilgi dedim.

KK üye almadan önce forum ici eğitime mi tabi tutuyor kadınları da hepsi araştırmacı oluyor.
Şu soruda gerçekten ilginç olan ne var. Kadın kırılmış hissettiğini anlatmış siz eslerinizle neler yapıyorsunuz anlatın sohbet edelim dememiş
Kadına cinselliği yakistirmamak cinselliği erkekle ilgili bir şey olarak görmek sakıncalı bir bakış açısı
Siz arkadaşın avukatı oluyorsunuz herhalde, eşimle oral sex yapmak istiyorum o istemiyor demesi yeterdi. Kokusundan kaç dakikada orgazm oluyora kadar biliyoruz. Gereksiz bilgiler. Haliyle fake olduğunu düşündürüyor
çok komiksin..kimler geldi kimler geçti buralardan ..kk kadınları insan sarafı daha ilk harfinden konun gerçekliğini anlayabiliyor..sende kal ..zamanla öğrenirsin :)

Bana hiçte fake gibi gelmedi..gayet normal bir sorun sadece yanlış bölümde o da üye pro olmadigi için olsa gerek..
Konu sahibi her erkek oral seks yapmayı sevmeyebilir.Bu konuda kendinizi suçlamayın bu onun kendisi ile ilgili bir durum hoşlanmıyordur hepsi bu..
Ama ön sevişme için başka şeyler de deneyebilirsiniz ikinizinde hoşuna giden..

Valla temizlik meselesi falan değil bu
Kimisi kıl falan gözü görmeden yapar.
Kimide ne kadr temiz olursa olsun yapamaz.
Size yap diye israr etmiyorsa takilmayin derim.
Siz de bende sana yapmak istemiyorum deseniz yapacak birsey yok.
Zorla da yaptirilmaz yani.

Konu sahibi her insan oral seks yapmaktan zevk alacak diye bir kaide yok.
Eşinizle sizin bence bundan ziyade başka sorunlarınız var. İletişim eksikliği gibi :KK66:

Koku temzilik tarzo yorumlar yapılacağından baştan açıklama yaptım sadece

Bulaşa-biliyor, ola-biliyor. İhtimal dahilinde, mutlak değil yani. Ki HPVnin kansere dönüşmesi bile kesin değil.

Ayrıca kansere yol açabilen HPV türleri oral seks olmadan vajinal olarak da bulaşabiliyor. Onu ne yapacağız?
Bilemiyorum. Doktorunuzla görüşebilirsiniz?
Ben sadece doktorun hastaya verdiği bilgiyi yazdım.

T
KK üye almadan önce forum ici eğitime mi tabi tutuyor kadınları da hepsi araştırmacı oluyor.
Şu soruda gerçekten ilginç olan ne var. Kadın kırılmış hissettiğini anlatmış siz eslerinizle neler yapıyorsunuz anlatın sohbet edelim dememiş
Kadına cinselliği yakistirmamak cinselliği erkekle ilgili bir şey olarak görmek sakıncalı bir bakış açısı
Teşekkür ederim

Bilemiyorum. Doktorunuzla görüşebilirsiniz?
Ben sadece doktorun hastaya verdiği bilgiyi yazdım.
Doktorumla görüşecek bir durum yok. Diyorum ki bütün HPV tiplerini zaten ruhunuz duymadan vajinal olarak kapabilirsiniz.

Oral seksle kanser olacağı kesin bir şey değil. Siz oral olarak kaçınmak için ömrü billah oral seks yapmazsınız yaptırmazsınız, ama vajinal olarak fark etmeden kapabilirsiniz. Ya da öpüşerek bulaş olabileceği bile ihtimal dahilinde, oral HPV taşıyıcısı biriyle bilmeden öpüşseniz bile HPV kapma ihtimaliniz olabilir potansiyel olarak.

Doktorumla görüşecek bir durum yok. Diyorum ki bütün HPV tiplerini zaten ruhunuz duymadan vajinal olarak kapabilirsiniz.

Oral seksle kanser olacağı kesin bir şey değil. Siz oral olarak kaçınmak için ömrü billah oral seks yapmazsınız yaptırmazsınız, ama vajinal olarak fark etmeden kapabilirsiniz. Ya da öpüşerek bulaş olabileceği bile ihtimal dahilinde, oral HPV taşıyıcısı biriyle bilmeden öpüşseniz bile HPV kapma ihtimaliniz olabilir potansiyel olarak.
Ne yapmamı istiyorsunuz. Ben doktordan duyduğum bilgiyi yazdım. Sizde bu bilgileri yazıyorsunuz. Olmaz olamaz diye diye diretmiyorum.

konuyu bdv'ye yazdığınız için (+18) deyince eşinize cin dadandı falan sandım.bu ne ya cinsellik diye 27 punto başlık var bu konunun burda işi ne Harun abi.

X