- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.775
- 35
- Konu Sahibi Zeynepdemirrr
muhitin kim kizmuhittin abi sen misin ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
muhitin kim kizmuhittin abi sen misin ?
etkikeyici..Neden hep bu tarz konu açanlar üyelik ismi ad soyad şeklinde alınıyor cok merak ediyorum
+18 başlığını görünce de hemen gelmişsin amaAnaam anam millet yakında sevişirken video çekip de buralara atacak ya doğrumu yapıyoruz öylemi yapsak böylemi yapsak iyi olur Allah akıl fikir versin
Bütün başlıklara göz attığım için +18 le alâkası yok yani+18 başlığını görünce de hemen gelmişsin ama
Anaam anam millet yakında sevişirken video çekip de buralara atacak ya doğrumu yapıyoruz öylemi yapsak böylemi yapsak iyi olur Allah akıl fikir versin
Olur güzel fikir siz de öyle yapıyorsunuz sanırımKadının cinsel hayatıyla ilgili bir sorunu olduğunda anonim şekilde bir internet ortamında hemcinsleriyle konuşmaması lazım bence de mahallede kahveye gidip oradaki dayılarla falan konuşsun belki çözüm bulur.
Cinsel hayatımda sorun yok çok şükür. Olursa da kadınlarla konuşmayı tercih ederim, sizin gibi "Allah akıl fikir versin" kınayıcılarına rağmen insanın hemcinsleriyle konuşması rahatlatıcı olur çünkü.Olur güzel fikir siz de öyle yapıyorsunuz sanırım
Neden özellikle Allah akıl fikir versin kısmına takıldınız neyse sizin düşünceniz herkesin yanlışı doğru kendinedir iyi geceler sizeCinsel hayatımda sorun yok çok şükür. Olursa da kadınlarla konuşmayı tercih ederim, sizin gibi "Allah akıl fikir versin" kınayıcılarına rağmen insanın hemcinsleriyle konuşması rahatlatıcı olur çünkü.
O kadar ince dusunen dogum da yapmasin. Bebegin boynuna bile yapışıyor:)Bulaşa-biliyor, ola-biliyor. İhtimal dahilinde, mutlak değil yani. Ki HPVnin kansere dönüşmesi bile kesin değil.
Ayrıca kansere yol açabilen HPV türleri oral seks olmadan vajinal olarak da bulaşabiliyor. Onu ne yapacağız?
Yani bir ara ben de düşünmeye başlamıştım, sonra dedim bunun sonu yok. Prezervatif bile %100 koruma sağlamıyor. Ben yapabildiğim kadar korunayım gerisi artık şans.O kadar ince dusunen dogum da yapmasin. Bebegin boynuna bile yapışıyor:)