Esim (+18)

Abla bu kadar ayrıntıya girmişsin gereksiz yere bitek bacaklarını kaç cm açıyla açtığını yazmamışsın :))))

Valla biz öpüşmeyi sevişmeyi +5dk uzattıramıyoruz da siz 4senenin sonunda (hiç denenmemiş) olan birşeyi nasıl eşinize lappadanak kabul ettirmeyi düşündünüz şaşırdım doğrusu. Yani sizin hoşlanmadıgınız bıseyı sırf esınız hoslanıyo dıye yapmanız cok mantıksız sex zorlamayla olacak bısey degıl ki. Aynı sekılde esınızınde hoslanmadıgı bısey olabılır. Bazı adamlar var esının dudaklarını bıle opmekten hoslanmıyo neler neler okuduk burda. O yuzden fazla kasmayın. Adam sızle yataga gırmek ıstemıyorum dememıs kı oral sex ıstemıyorum bana da yapmasan sıkıntı degıl demıs. Neden ılla kı agzını kullanmalı sızı tatmin etmesı ıcın ellerı de var.:bicak: bosuna konuyu uzatmayın araya sogukluk gırer yoksa:işsiz:

HPV 16 virüsü oral seks ile bulaşıyor dedi doktorlar. Ağızda ve rahim ağzında kötü hastalığa neden oluyor.
Bulaşa-biliyor, ola-biliyor. İhtimal dahilinde, mutlak değil yani. Ki HPVnin kansere dönüşmesi bile kesin değil.

Ayrıca kansere yol açabilen HPV türleri oral seks olmadan vajinal olarak da bulaşabiliyor. Onu ne yapacağız?

Abla bu kadar ayrıntıya girmişsin gereksiz yere bitek bacaklarını kaç cm açıyla açtığını yazmamışsın :))))
Ne gibi bir ayrıntıya girmiş? Şöyle yaptım böyle yaptım deMemiş. +18 yazıyor konu başlığında ne çıkacağını düşündüğünüz mesela konu içinden?

Tabiki de mutsuz olursun ülkemizde senin gibi yüzlerce binlerce kadın var eşinin bencilliği yüzünden cinsellikten soğuyan. İlk evlendigimizde bizimde erken boşalma problemimiz vardı. Öyle ki bazı günler 2 dakikayı zor bulurdu :KK43: ilk bebegimden sonra biraz düzeldi ikinci bebeğim de tamamen düzeldi öyle ki bazı günler yarıda bırakıyoruz yoruluyorum çünkü.

Biz çözümü çok sık ilişkiye girmeyerek bulduk. Haftada 3 bazen 4 defa oluyor.
Konu gerçek olabilir b

Oda dusunu alıyor hep ama sanki ebn daha özen gösteriyorum gb hissediyirum ve o kadar hazırlandım tan sonra bir kaç dakika içinde bitince ve birşey hissedemeyince mutsuz hissediyirum

yenisiniz galiba..kk kadınlarının ne kadar dikkati ve araştırmacı olduğunu bilmiyorsunuz galiba..daha ilk kelimede insanın seceresini çıkarırlar..yoksa soru sormak kadar doğal birşey yokturdur yani :)
KK üye almadan önce forum ici eğitime mi tabi tutuyor kadınları da hepsi araştırmacı oluyor.
Şu soruda gerçekten ilginç olan ne var. Kadın kırılmış hissettiğini anlatmış siz eslerinizle neler yapıyorsunuz anlatın sohbet edelim dememiş
Kadına cinselliği yakistirmamak cinselliği erkekle ilgili bir şey olarak görmek sakıncalı bir bakış açısı

Ne gibi bir ayrıntıya girmiş? Şöyle yaptım böyle yaptım deMemiş. +18 yazıyor konu başlığında ne çıkacağını düşündüğünüz mesela konu içinden?
Siz arkadaşın avukatı oluyorsunuz herhalde, eşimle oral sex yapmak istiyorum o istemiyor demesi yeterdi. Kokusundan kaç dakikada orgazm oluyora kadar biliyoruz. Gereksiz bilgiler. Haliyle fake olduğunu düşündürüyor

Eşler arasındaki fantaziler karşılıklı istekle yapılırsa zevklidir bi taraf istiyo diye değil

Sen eşine kendi isteğinle yapmışsın ona da isteğini sunmuşsun adam buna bi anda hazır olamaz demi yapmadığı bilmediği bişey dwneyeŕk sende öğrencek

Konu fake olabilr belki ama biz bu faka düşmeyince sorun olmaz demi arkadaşlar hani şöyle yapacaksın böyle duracaksın benimki şöyle böyle demediğimiz sürece sorıun değil mıhittin abi de olsa

KK üye almadan önce forum ici eğitime mi tabi tutuyor kadınları da hepsi araştırmacı oluyor.
Şu soruda gerçekten ilginç olan ne var. Kadın kırılmış hissettiğini anlatmış siz eslerinizle neler yapıyorsunuz anlatın sohbet edelim dememiş
Kadına cinselliği yakistirmamak cinselliği erkekle ilgili bir şey olarak görmek sakıncalı bir bakış açısı

biz burada yenileri sevmeyiz dıstım :KK53:

konu sahibi, konu yanlış yerde birazdan taşırlar benim için tek sıkıntı o valla..

X