Esim (+18)

Sorun cinsellikle alakalı üye çekmek değilde yorum istemek amaçlı

Sekteye uğramamış cinselliğiniz, adam yapmak zorunda değil ki. Burada eşim anal seks istiyor, oral seks istiyor ben yapmak istemiyorum ama zorluyor falan yazan kadınların eşleri taşa tutuluyor, vay efendim isteyemez de bilmem ne de diye. Aynı şey. Siz de istemediğiniz bir şeyi yapmayın.

Ne kadar düşünürsen aldım temiz desende sonuçta vajina yani. Eşinizle iş bu noktaya gelmeden konuşmanız lazımdı.

En büyük hatanız bu ya zaten seks öncesi her hazırlığı eşiniz için yapıyorsunuz niye? O sizin için ne yapıyor peki yattığı yerden sizi mi bekliyor?

Önce kendiniz tatmin olun sonra eşinizi. Erken boşalmak problemi için doktora gitsin geciktirici kullansın. Oral seks çok iyi birsey degil ya ağız kanseri gırtlak kanseri yapıyormuş galiba.

Yani ben direkt yeni üyelere fake fake diye tutturmayı sevmiyorum; yeni üye de gelip bu konuları açabilir pek tabii ama koşa koşa ilk mesajın cinsellik olması bir, ad soyadla açılan üyelik iki, +18 diyerek başlığa üye çekmeye çalışmak üç... Bunlar senin Zeynep abla değil de Harun abi olduğunu düşündürüyor bana. Kaldı ki gerçek olsa bile cinsel hayatınız sekteye uğramamış ki, eşinin sevmediği bir seks türü var ve sen bunu yeni öğreniyorsun. Yani sekteye uğrasaydı adam doğumdan önce bunu yapıyorken birdenbire yapmamaya başlardı. İnsan çocuk yaptığı adamın neyi sevip sevmediğini bilmez mi yahu? Konuyu nereden tutsan elinde kalıyor.
Konu gerçek olabilir b
Ne kadar düşünürsen aldım temiz desende sonuçta vajina yani. Eşinizle iş bu noktaya gelmeden konuşmanız lazımdı.

En büyük hatanız bu ya zaten seks öncesi her hazırlığı eşiniz için yapıyorsunuz niye? O sizin için ne yapıyor peki yattığı yerden sizi mi bekliyor?

Önce kendiniz tatmin olun sonra eşinizi. Erken boşalmak problemi için doktora gitsin geciktirici kullansın. Oral seks çok iyi birsey degil ya ağız kanseri gırtlak kanseri yapıyormuş galiba.
Oda dusunu alıyor hep ama sanki ebn daha özen gösteriyorum gb hissediyirum ve o kadar hazırlandım tan sonra bir kaç dakika içinde bitince ve birşey hissedemeyince mutsuz hissediyirum

Zorlama yok ilk kez bole bir talebim oldu 4 yıldır hiç zevk almıyorum çünkü iliskiden
Talep etmeniz normal. Eşiniz de talebinizi yerine getirmeye çalışmış, olmamış. İstemediği bir şeye zorlamak olmaz. Ya güzel güzel konuşun neden yapmak istemediğini, ya da vazgeçin. Belki yapmayı bilmediği için istemiyordur, belki başka sebebi vardır kendince, çözmeyi deneyebileceğiniz bir şeyse çözersiniz. Ama kesinlikle yapmam derse, yapacak bir şey yok. Ya da belki orta yolu bulursunuz bir şekilde, çok nadiren yapar falan ne bileyim.

Talep etmeniz normal. Eşiniz de talebinizi yerine getirmeye çalışmış, olmamış. İstemediği bir şeye zorlamak olmaz. Ya güzel güzel konuşun neden yapmak istemediğini, ya da vazgeçin. Belki yapmayı bilmediği için istemiyordur, belki başka sebebi vardır kendince, çözmeyi deneyebileceğiniz bir şeyse çözersiniz. Ama kesinlikle yapmam derse, yapacak bir şey yok. Ya da belki orta yolu bulursunuz bir şekilde, çok nadiren yapar falan ne bileyim.
Ben artık zatwn istemiyirum asla istemem zaten utangaç bir insanım nasıl dedim hayret hazırlan giyin hiç zevk almadan bitsin o kendini tatmin etsin 4 yıldır böyle yani bunu bilmesini istedim artık suandada yüzüne bakamıyorum utanıyorum ben istesem zatwn o istemediği şeyi yapmaz ve ben tekrae solemem böle birşeyi artık istemiyirum ilişki soğudum sorun hep kendini dusunmesi

Eşimin amacı sadece kendini tatmin etmek bencil hiç orgazm olmadım 4 yıldır heralde artık ne yapacağımı bilmezken böle birşey istedim hemen oksun bitsin derdinde hep ayni pozisyon hiç değişmez

Oğlum 5 yaşında yazmışsın, şimdi de 4 yıldır zevk almadım diyorsun. Anlamadım hiçbir şey

Gerçek sorun aslinda bu bencilliği. Ama Bilemiyorum bunu nasil duzeltirsiniz:KK43:
Evet bu bencilliğin artık girmesini istedim oral sex sorun değil çok hazettigim birşey değildir zatwn ama onwmli olan benim için birşey yapıp yapmamasiydi bana d iyebikir r diki başka bir şekilde yapalım direk gelip yapmaya çalışıyor hala canım yanıyor gerçekten o şekilde yani beni anlamıyor geç zevk alıyorum dediğim halde

Cinsellikte aktiflik istemeniz + vücudunuzun hazırlanmasını istemeniz kadar doğal bişey yok.
Fakat oral seks yapmayın bir sürü sorunlar oluyor ilerleyen zamanda, ben ameliyat olduğumda rahim ağzı kazınan bir bayan vardı doktorlar direk oral seks ve farklı partnerlerle aktif cinsel hayatı olup olmadığı soruldu.
Nası bir alaka kuruldu oral sexle acaba?

Tam da kahvemi yudumlarken içim kalktı bi. Adam şeyini şeyettirmek zorunda mı bacım,sana da şeyimi şeyet demiyor üstelik. Eee daha ne. Herkes sevmek zorunda mı belkı onun da benim şu an olduğum gibi içi kalkıyordur .
Neden ki doğal birşey aslında diğer insanalr nasıl yapiyir anlamiyirum

X