- 21 Aralık 2018
- 24
- 7
- 38
- Konu Sahibi Zeynepdemirrr
Fake değilimBuu konuuu kaaa paaa nırrrrr nokta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fake değilimBuu konuuu kaaa paaa nırrrrr nokta
Bana göre konu bdv konusundan çok cinsellik konusu ve konuyu cinsellik bölümüne açmadığınız için gelebilecek tepkilerden ötürü dedim ben sadece sizide sorununuzuda eleştirmedimFake değilim
Fake değilimHmm demek yeni uye ve oral seks..
Analdım afedersinizBana göre konu bdv konusundan çok cinsellik konusu ve konuyu cinsellik bölümüne açmadığınız için gelebilecek tepkilerden ötürü dedim ben sadece sizide sorununuzuda eleştirmedim
Kimse beni tanimiyir ve daha rahatım buradakonuyu açıkça konuşabilecek kimsem yok diye konuyu dünyaya açmak..
Evet merak ettim denemek istedim ama diğer türlü on sevişme icin birsey yapmadan direk ilişkiye girmeye calisyir
Ne gibi meselaBunu kabul etmeyin diyorum işte ben de. Ama illa oral olması gerekmiyor, ikinizinde hoşlanacağı başka aktiviteler yaratın.
Bana da öyle geldi :)))muhittin abi sen misin ?
Şimdiii şöyle kiiiii; ban geliyorum diyor sayın mormontNe gibi mesela
Haklısın kendi ismimi kullanmam olmazdı yaratıcı bir kullanıcı adı dusunemedim:)
O zaman iyi geceler dileyerek bu konuşmayı burada noktalıyorum sayın kudralobar. Esenlikler dilerimŞimdiii şöyle kiiiii; ban geliyorum diyor sayın mormont
Bencil olan sensin sen istemedigin birseyi yaparken esin seni zorluyor mu hayir ama sen zorluyorsun... istemiyorsa yaptirmicaksin... ama ben yapiyorum deme... sana zorla ilke de yap demiyorsa sende yapmazsin...Arkadaşlar merhaba,32 yasindayim 1 oğlum var1.5yasinda özel sektörde çalışıyordum şuanda evdeyim.
Sorunum eşimle cinsel hayatımız dogumdan sonra sekteye uğradı. yeni yeni düzeldi ve biz birlikte olmaya başladık istekliyiz ikimizde .
Dün gece yaşadığım olayı anlatmak istiyorum sizlere hazırlandım, güzel bir şekilde dusumu aldım ve iç çamaşırlarimi giyerek yatağa girdim.
Eşimden oral sex yapmasını istedim öncelikle ben ona yaptim kendi istegimle o benden istemedi evlendigimizdenberi birbirimize oral sex hiç yapmadık sadece balayinda bir kere denemeye çalışmıştı.
On sevisme yapmıyor öpüyor ama ben yeterince hayr olamadan birlesme yapmak istediği zaman benim canım acıyor yeterli ıslaklığı olmuyor cunku.
Eşimden ilk defa oral sex yapmasını istedim çok şaşırdı ve yapmaya çalıştı isteksiz bir şekilde koku vs.yoktu yeni duş almistim. Ben sevmiyorum deddi yaparken bende kendine yapılmasını seviyorsun ama dedim .şart değil dedı ama ben ona yaparken hoşuna gittiğini gördüm .yapamiyirum diye bıraktı bende kendimi çok kötü hissettim sanki gururum kırılmış gb.hayalkirikligina uğradığını biliyiurm ama yapabileceğim birşey yok dedi.
Ben yapmak istememesını anliyirum ama en azından ben istiyirum diye çaba gosterebilirdi.hemen bıraktı 4 yıldır ilk defa cinsel anlamda kendisinden bir şey istedim oda buydu.
Ben onu mutlu etmeye çalışıyorum her zmaan farklı iç çamaşırları giyiyorum temizliğime özen gösteriyorum.
Daha sonra ilişkiye girmeye çalıştık ama oğlum uyandi yarıda kaldı iyice gerildik olmadı diye.
İsteğim olmadı diye birakmak istemedim. Ama inanılmaz bozuldum .temiz ve koku olmadığı halde böle tepki vermesine.
Beni layık bulmadiginı dusundum bunu yapmaya.farklı seyker denemeyi sevdigimi ve benim kendisinden daha geç zevk aldığım on sevişme istediğimi söyledim.
O kadar saçma sapan bir gece geçidim ki.
Surekli çaba gösteren taraf ben olduğumu soykedim.
Kendimi kötü hissediyorum reddedilmiş gb.bundan sonra nasıl davranmaliyim?
Kesinlikle cinsel isteğim kalmadı ona karşı direk bosalmak amaçlı yapıyor çünkü. Ve dün gece ki davranışı beni soğuttu ondan.5 dakikayı bile bulmuyor sex yaptığımi anlamiyorum bencil sadece kendisini dusunuyir.
Sorun cinsellikle alakalı üye çekmek değilde yorum istemek amaçlıYani ben direkt yeni üyelere fake fake diye tutturmayı sevmiyorum; yeni üye de gelip bu konuları açabilir pek tabii ama koşa koşa ilk mesajın cinsellik olması bir, ad soyadla açılan üyelik iki, +18 diyerek başlığa üye çekmeye çalışmak üç... Bunlar senin Zeynep abla değil de Harun abi olduğunu düşündürüyor bana. Kaldı ki gerçek olsa bile cinsel hayatınız sekteye uğramamış ki, eşinin sevmediği bir seks türü var ve sen bunu yeni öğreniyorsun. Yani sekteye uğrasaydı adam doğumdan önce bunu yapıyorken birdenbire yapmamaya başlardı. İnsan çocuk yaptığı adamın neyi sevip sevmediğini bilmez mi yahu? Konuyu nereden tutsan elinde kalıyor.