eşi vefat eden bir erkek..yardım

Evli bir erkeğin eşi ölüm döşeğinde.
bir başka bayanla oturup sohbet edebilecek dertleşecek?
Evliyken yani iki eşte yaşıyorken bile eşlerin birbirinden habersiz karşı cins arkadaşlık kurması ve bunun normal karşılanması gibi bir durum söz konusu olamaz
Kaldıki acısı olması gerekirken başka bir bayanla dertleşmek görüşmek ?
Her sn eşinin yanında olması gerekirken ?
Yani bilemedim gerçekten yazık
Belki eşini bile kendisi hasta etmiştir ne biliyosunki dışardan herkes iyidir ama evin içi her zaman farklıdır

Kuzenimin yakin arkadasi biz onunla normal konustuk diyorsunuz.Normal konusmus olamazsiniz cunku normal bir durum degil.Ne alaka bu adam okul arkadasiniz degil iş arkadasiniz degil ne munasebetle konusuyorsunuzki.Adama bak karisi can cekisirken baska kadinlarla konusuyor yaziklar olsun.Eger sizinki normal bir kinusma olsaydi adam size beraberlik teklif etmeye utanirdi.Siz de masallah bosanali bir iki ay olmusken kendinize yeni erkek arkadaslar bulmussunuz

Nasıl bir akıl bekliyorsunuz?Karıısı ölüm döseginde sizle konusan adam adam mıdır?Yada siz karısı ölüm döseğindeyken elin adamıyla ne konustunuz acaba?Azcık vicdan ya

Hmm karısı ölüm döşeğindeyken kuzeninizin arkadaşına destek olmuşsunuz anladım…
Ne dediniz üzülme ölünce yenisini bulursun mu Güzel destek olmuşsunuz ki adam da sizden aldığı güçle daha karısı 1 ay olmuşken öleli toprağı kurumamışken sizinle görüşelim ama kimse duymasın mı diyor sizinde aklınıza yattı ki akıl istiyorsunuz.. içten içe biliyorsunuz nasıl bi yanlışın içinde olduğunuzu ki kimse bilmesin diye düşünülüyor pesss karısı fark etti mi acaba kocasının o ölüm döşeğindeyken aldattığını karısına üzülmek yerine başkalarına zaman ayırdığını aklına koyduğunu falan ne kadar üzücü

Erkekler eşini kaybedince cenazede yeni eş için bakınırlarmış sözünün canlı örneği. Sizde boşanıp 2 ay sonra bu adamla görüşmüşsünüz. Bu ne acele. Durun bi soluklanın. Ölen eşe üzüldüm ölen öldüğü ile kalıyor eş hiç yas tutmuyor üstüne sevgili yapıyor.

Adam karısı ölüm döşeğinde iken yüzüne fazladan birkaç saat daha bakacağı, ellerini fazladan birkaç kere daha öpeceği, sarılıp kokusunu birkaç kere fazla çekeceği yerde başka kadınla saatlerce telefonda fingirdiyor ama ne hikmetse çok iyi adam, pırlanta maşallah . Eski konuymuş ama ne cinlendim, konu sahibine bak ya resmen kadıncağızın kocası ile beklemişler ölsün de rahat gezek diye, yazık. Bari karısının emanetlerine sahip çıksaydı azgın herif.

Bende cinlendim okuyunca ya.

İkisi de ayrı pislik konudakilerin adam hasta karısına rağmen başka kadınla telefonda "teselli" buluyor. Konuyu açan da kuzeninin arkadaşına yardımcı olmaya çalışıyor güya, üstüne vazifeymis gibi.
Sonra ay biz o niyetle konuşmuyorduk.
Yazık o çocuklara anaları ölmüş, babaları daha o ölmeden kendi derdine düşmüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…