eşi vefat eden bir erkek..yardım

Bende cinlendim okuyunca ya.

İkisi de ayrı pislik konudakilerin adam hasta karısına rağmen başka kadınla telefonda "teselli" buluyor. Konuyu açan da kuzeninin arkadaşına yardımcı olmaya çalışıyor güya, üstüne vazifeymis gibi.
Sonra ay biz o niyetle konuşmuyorduk.
Yazık o çocuklara anaları ölmüş, babaları daha o ölmeden kendi derdine düşmüş.
Sabah sabah sol gözüm pıt pıt attı. Resmen kadının ölümü beklenmiş rahat oynaşmak için, ıyy bu ne leşçiliktir ya. Şahsen böyle herife çocuk verdiğim için kahrımdan ölürdüm hastalıktan değil.

Konunun ne tarafından tutsam elimde kalıyor.Boşanıp daha kafayı toparlamadan koca peşine düşmene mi kızayım,Karısı ölüm döşeğinde yeni avlar arayan tiyniyetsize mi kızayım yoksa tüm bunlar olurken hiç değilse kadıncağız vefat ettikten sonra görüşelim dememenize mi kızayım pesss!

yanlış anlaşılma olmasın. biz onunla normal konuştuk , öyle aşk sevgili vs. yok ortada. kendisi kuzenimin yakın arkadaşı. o eşini çok seviyor. o süreçte kuzenim de ben de destek olduk sadece. bu aşamada, ölümden sonra bu tarz bir şey beklemiyordum açıkçası ben de şaşırdım. neden suçladınız beni veya diğer kişiyi anlamadım.
Karısına çoooook aşık adam eşi öldükten bir ay sonra size farklı yaklaşmış yersen...
Kuzeninizin arkadaşı sizinle ne alaka arayıp arayıp destek oldunuz????
Karşınızdaki yakın hemcinsiniz olsa anlarım.elin adamını ne diyerek destek oldunuz(karısına destek olsanız anlarım)

Eski de olsa yaşanan çok üzücü be Kızlar 😢 Empati kurunca düşün 2 evlat vermişsin ölüm döşeğindesin azgın kocan kendi gibi azgın bir kadınla fingirdiyor, tamam ölsün öyle görüşelim deniliyor. Afrikalı çocuğun ölmesini bekleyen akbaba misali, of Allah iyi insanlarla karşılaştırsın iyileri

Tam karısının cenazesinde kendine eş arayan koca hikayesi bu.
İnsan bir yas tutar, acısını yaşar.1 ay olmuş gömeli daha kadını... yazık
Ya onu bırak, kadın ölmemiş bile ayollll. Karısının kefeni solmadan arayışa geçen adam bile daha sevimli şu an yani.

Kolay kolay böyle beddua etmem ama çok dokundu. Ölüm döşeğindeyken yeni eş peşinde koşan koca, bu süreçte ona "destek olan" siz ve henüz kadın vefat etmemişken çöpçatanlık niyetle sizi tanıştıran aracı, zavallı kadından daha beter durumlara düşersiniz inşallah.

Eski de olsa yaşanan çok üzücü be Kızlar 😢 Empati kurunca düşün 2 evlat vermişsin ölüm döşeğindesin azgın kocan kendi gibi azgın bir kadınla fingirdiyor, tamam ölsün öyle görüşelim deniliyor. Afrikalı çocuğun ölmesini bekleyen akbaba misali, of Allah iyi insanlarla karşılaştırsın iyileri

İlginç olan şey böyle pis zihniyetli bir adamın kız düşürebilmesi

Ya yokluktalar ya da midesizler, belki de ikisi…

X