- 19 Mayıs 2020
- 46.505
- 208.268
-
- Konu Sahibi senbensema
Sabah sabah sol gözüm pıt pıt attı. Resmen kadının ölümü beklenmiş rahat oynaşmak için, ıyy bu ne leşçiliktir ya. Şahsen böyle herife çocuk verdiğim için kahrımdan ölürdüm hastalıktan değil.Bende cinlendim okuyunca ya.
İkisi de ayrı pislik konudakilerin adam hasta karısına rağmen başka kadınla telefonda "teselli" buluyor. Konuyu açan da kuzeninin arkadaşına yardımcı olmaya çalışıyor güya, üstüne vazifeymis gibi.
Sonra ay biz o niyetle konuşmuyorduk.
Yazık o çocuklara anaları ölmüş, babaları daha o ölmeden kendi derdine düşmüş.
Karısına çoooook aşık adam eşi öldükten bir ay sonra size farklı yaklaşmış yersen...yanlış anlaşılma olmasın. biz onunla normal konuştuk , öyle aşk sevgili vs. yok ortada. kendisi kuzenimin yakın arkadaşı. o eşini çok seviyor. o süreçte kuzenim de ben de destek olduk sadece. bu aşamada, ölümden sonra bu tarz bir şey beklemiyordum açıkçası ben de şaşırdım. neden suçladınız beni veya diğer kişiyi anlamadım.
Bende hararetle yazdım eski konuymuşBi daha tarihe bakmadan yorum yapmayacağım ahanda buraya yazıyorum
vay hortlatana… diyorumvay gidene... diyorum
Ya onu bırak, kadın ölmemiş bile ayollll. Karısının kefeni solmadan arayışa geçen adam bile daha sevimli şu an yani.Tam karısının cenazesinde kendine eş arayan koca hikayesi bu.
İnsan bir yas tutar, acısını yaşar.1 ay olmuş gömeli daha kadını... yazık
Abdulhamit Tarhan rahmetli karısının cenazesinde bir baska kadına aşık olup evlenmişti. Şaşırmamak lazım.Tam karısının cenazesinde kendine eş arayan koca hikayesi bu.
İnsan bir yas tutar, acısını yaşar.1 ay olmuş gömeli daha kadını... yazık
Abdulhamit Tarhan rahmetli karısının cenazesinde bir baska kadına aşık olup evlenmişti. Şaşırmamak lazım.
Öyle olsa öpüp başıma koycam yine, ya konudaki kadın ölmemiş bile konu sahibi ile azgın herif konuşmaya başlarken.Abdulhamit Tarhan rahmetli karısının cenazesinde bir baska kadına aşık olup evlenmişti. Şaşırmamak lazım.
AboowÖyle olsa öpüp başıma koycam yine, ya konudaki kadın ölmemiş bile konu sahibi ile azgın herif konuşmaya başlarken.
Konuyu okusana kız.
Tarihe baktım ilk eski diye okumadım. Birde hortlatana baktım kim diye. Şimdi okudum, daha mezara koymadan fingirdeşmişler.Konuyu okusana kız.
Eski de olsa yaşanan çok üzücü be KızlarEmpati kurunca düşün 2 evlat vermişsin ölüm döşeğindesin azgın kocan kendi gibi azgın bir kadınla fingirdiyor, tamam ölsün öyle görüşelim deniliyor. Afrikalı çocuğun ölmesini bekleyen akbaba misali, of Allah iyi insanlarla karşılaştırsın iyileri