- 3 Ağustos 2012
- 628
- -13
-
- Konu Sahibi senbensema
yanlış anlaşılma olmasın. biz onunla normal konuştuk , öyle aşk sevgili vs. yok ortada. kendisi kuzenimin yakın arkadaşı. o eşini çok seviyor. o süreçte kuzenim de ben de destek olduk sadece. bu aşamada, ölümden sonra bu tarz bir şey beklemiyordum açıkçası ben de şaşırdım. neden suçladınız beni veya diğer kişiyi anlamadım.Karisi ölüm doseginde olan bir adam sizinle konusuyor.acisini yasiyacagina oylemi.nasil bir olay buya.sizde buna ragmen karisi ölüm doseginde olan bir adamla konustunuz.kadin ölüncede gelmis buradaki insanlarami soruyorsunuz.e yazik valla.bugun ona yarin size...
haklısın. teşekkür ederimBence bu iş olmaz arkadasim. Gizli de görüşülmez, ölen bir bayana arkasinda bıraktığı 2 minik yavruya ihanet olur bu gizli görüşme işi. Asla yapmayin uzulen siz olursunuz.
arkadaşım bu tepki neden. biz arkadaş olarak görüştük, kuzenimin yakın arkadaşı yazanları okuyup yazın tam olarak lütfenNasil bir vicdan.nasil bir ahlaksizlik.nasil bir ruhsuzluktur.utanmadan buraya yazmada cabasi.tebrikler kazandiniz.kadincagiz eminim ölürken esim cocuklarim diye uzulerek gitti.
gelmiyor inan. teşekkür ederimeşini kaybedeli bir ay olmuş, ama senle sevgili olmak istiyor. kimse de bilmesin... bence adamın üzüldüğü falan yok. karısını kaybedeli 1 ay olmuş insan sana yakınlık gösteriyor. hiç demedin mi evlensek ben ölsem bir ay geçmeden sevgili yapacak...insan azıcık üzülür yas tutar. ayıp bir kere. içinden gelmiyorsa da dışına vurma.
teşekkür ederim, yanlış anlaşıldım galiba. strese girmek istemiyorum gece geceTavrınızı koyun 1 sene görüşmeyelim eğer şartlar uygun olursa 1 sene sonra tekrar bakarız durumlara diyin.Ama eğer hiç olmayacağını düşünüyorsanız güzel bir dille kesin olmayacağını açıklayın ki umut etmesin.
diğer arkadaşlar yanlış anladı galiba. siz değilteşekkür ederim, yanlış anlaşıldım galiba. strese girmek istemiyorum gece gece