Eşi uzman çavuş olup istifa eden var mı?

Senede 32 gün izin var birtek
Onu da tam kullanan var mı acaba?
6 yıldan fazladır evliyim. Sadece ilk eğlendiğimiz zaman 21 gün izin kullanabilmişti.
Bir daha asla kısmet olmadı o kadar izin. 10 gün+yol izni kullanabilen öpsün başına koysun :/
Eşim polis. Askerler için hayat daha zordur bilirim.

Biz kullandık hep tabi devlet tazminatı kesiyor . Çok zor ya şu ara eşim şubeye geçti de nefes aldık . Geçen sene bu zamanlar eşim afrinde bende annemin evindeydim

Biz kullandık hep tabi devlet tazminatı kesiyor . Çok zor ya şu ara eşim şubeye geçti de nefes aldık . Geçen sene bu zamanlar eşim afrinde bende annemin evindeydim
E bi zahmet versinler o izni de. Çalışma koşulları inanılmaz ağır. Allah yardımcınız olsun sizin de.
Genel olarak asker emeklilerinin olduğu bir yerde oturuyorum. Üst katımda emekli astsubay bir bey var. Görev yaptığı yıllarda Doğu'da yaşadıklarından dolayı psikolojisi bozulmuş.
Bazılarının eşleri de etkilenmiş. Ne biliyim ya çok kötü şeyler anlatıyorlar

Evet ne yazıkki öyle oluyor eşim 1 yıl ırakta 6 ay afrinde görev yaptı . Yurt içi görevleri saymıyorum sana İnan . Irak ve afrin bizi alt üst etti hala uyurken irkilerek uyanıyor . Ben desen sürekli başımıza yine böyle birşey gelecek yine yaşayacağız diye diken üzerindeyim. Gece rüyalarıma giriyor bazen . Geçen 5 şubatta afrin görevinin yıl dönümüydü . O gece rüyamda eşin yine afrine gitmiş bende yanında gidiyordum birlikte bir bankta oturuyoruz böyle çevre kalabalık bir adam geliyor diyor ki buralar süpürülecek bende diyorum ki Allah’ım iyi bari sadece süpürsün eşim başka kötü çatışma filan olmasında diyorum kafayı nasıl yediysem anla

Bizim kiracımız uzman çavuş. Eşime hep söylüyorum. Keşke kredi borcumuz olmasaydı,biz de kirada oturmasaydık hiç kira vermeselerdi onlar da :)
Bu kadar korkunçluğun içinde bari maddi olarak rahat olsunlar.

Bizim kiracımız uzman çavuş. Eşime hep söylüyorum. Keşke kredi borcumuz olmasaydı,biz de kirada oturmasaydık hiç kira vermeselerdi onlar da :)
Bu kadar korkunçluğun içinde bari maddi olarak rahat olsunlar.
Allah razı olsun sizden ne kadar güzel bir düşünceniz var Bizimde kredi ödememiz var ev almıştık 10 ay kaldı bitmesine 36 ay vadeliydi çektiğimiz kredi . Tabi eşim ırakta görev yaparken para biriktirdi . Üzerine 70 bin kredi çektik 2300 tl ödüyoruz.Şimdi kv bizim evde oturuyor bizde Güneydoğudayız 800 tl kira ödüyoruz

Tuğçe seni geçen yaz ki konularından biliyorum...anladığım kadarıyla yazlığı filan olan bir kadın KV ...nasıl kiyipta sizin evde oturuyor?

Tuğçe seni geçen yaz ki konularından biliyorum...anladığım kadarıyla yazlığı filan olan bir kadın KV ...nasıl kiyipta sizin evde oturuyor?
Yok canım ya yazlığı filan. Eski müstakil sobalı evi vardı . Kentsel dönüşüme girecek ama hala başlamadı . Ev soğuk oluyordu Romatizması vardı . Biz evi alınca da tam nişanlanıyorduk babamdan ve benden izin alarak bizim eve oturdu kendi evi yapılana kadar

Tamam güzelim ben yanlış yorumlamisim o vakit. İhtiyac varsa söyleyecek söz yok zaten.

Tamam güzelim ben yanlış yorumlamisim o vakit. İhtiyac varsa söyleyecek söz yok zaten.
Gidip bi eve çıkacaktı oraya kira verecekti . Yazık günah benim annesinde ihtiyacı olsa eşim evimizde oturturdu . Ama kentsel dönüşüme girince kira yardımı yapıyorlar ya o parayı ben isteyeceğim

bu karar cok kisisel,
o yuzden sadece esiniz ve siz bilebilirsiniz pisman olup olmayacaginizi.

benim esimin meslegi cok farkli,
ama 2 kez kendisini istifaya yureklendirdim,
stresliydi, mutlu degildi isinde,
dedim issiz kalacagin donemde ben seni finanse ederim, seni bu sekilde mutsuz gormektense bir kac ay cile cekmeyi yeglerim.

tabi bizim ongorumuz 2-3 ay issiz kalir seklindeydi,

siz de planinizi ona gore yapin, issizlik suresini tahmini tutturmaya, istifa edene kadar biraz birikim yapmaya calisin, siz calisiyor musunuz gormedim ama siz evi ne kadar idare edebilirsiniz, bunu planlayin.

sonra da sizi hangisi mutlu edecekse onu yapin, herkes kendi hayatini yasiyor,
beni mutlu eden sizi etmez, sizi mutlu eden beni etmez.

Eşim asker çevremizde asker olup istifa edenler oldu ama pişmanlar . İstifa etse ne iş yapacak 2000 tl alır anca şimdi aldığı en az 7000 eeee nasıl olacak o iş
Eşiniz 7000 mi alıyor. Uzman çavuş 7000 mi alıyormuş. Doğuda belki.

Babam astsubaydı. Erken emekli oldu Çok pişmandı. Askeriyede en azından emrin altında birileri oluyor ve alışıyorsun emir vermeye. Çok iyi hatırlıyorum. Emekliye ayrılmadan önce babam bize gerekirse limon satar yine sizi okuturum klişelerini kullandı. Emekli olunca evde ki hesap çarşıya uymadı. Sivil hayatta kimse kimsenin kahrını çekmiyor. Şuan bile işsiz insan çok. Ha psikolojik olarak çok çok yıpranıyorsa tabiki istifa etsin

Eşiniz 7000 mi alıyor. Uzman çavuş 7000 mi alıyormuş. Doğuda belki.
7 den daha fazla alıyoruz biz . Güneydoğudayız terör bölgesinde tazminatımız çift komando brovesi var ihtisas eğitimi var bunlar artı şeyler hep . Konu sahibinin eşi hakkarideymiş asla 5 bin küsür alamaz oda bize yaklaşık aynı alıyordur. . Ama onda çözemediğim başka birşey var . Daha bizim maaşımızdan 600 tl civarı da bes , konut , Oyak için kesinti olmuş hali

Öyle gerçekten. Eşim de bazen anlatır ve ben anlatma dayanamıyorum derim. Şu an onun orda o rezillikleri çekmesini istemiyorum ama bırakıp gelse asgari ücretle yine sıkıntı çekecek.
Asgari ücretle bile iş yok.issizlik daha da artacak malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…