- 23 Temmuz 2018
- 2.474
- 4.799
- 133
- 34
- Konu Sahibi DURU_SU_3333
Ben istifa konusunda eşimi destekliyorum. Kendisi istiyor çünkü sevmediği, mutsuz olduğu bir işi yapıyor. Evet şu an istifa ederse hayat standardımız baya düşecek ama önemli değil. Önemli olan insanın mutlu olması. O yüzden şu an hep istediği bir bölümü okuyor bitirince istifa edecek. Birkaç yıl daha dayanacak maddi durum için. Sizin birkaç yıl daha dayanılacak gibi değil biliyorum kuzenim uzman çavuş o da sözleşme imzalayacağı zaman istifa edeceğim istemiyorum artık diye geldi ama ailesi bir şekilde ikna ettiler yeniden imzaladı. Psikolojisi bozuldu antidepresan kullanıyor. Bazı bol keseden atanlar var da insan kendini adamalı vatan sevgisi vs. diye. Kendi önünde arkadaşları ölse bombalar patlasa yine böyle konuşurlar mı bilmiyorum. İnsana dışarıdan ne kadar kolay geliyor bazı lafları söylemek. Bazı yorumları okurken çok şaşırdım. Ben sizin durumunuzda olsaydım hemen istifa et hiç bekleme derdim. Her şey de para değil insanın akıl sağlığı, ruh sağlığı, can sağlığı var. Bu arada dışarıdan eğitimini tamamlasın ve işini de ayarlasın tabiki işsizlik de ayrı bir psikoloji.