• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşi uzman çavuş olup istifa eden var mı?

Bu yazdığınız bana çok iyi geldi şu an gerçekten böyle bir hak varsa çok mutlu olurum. Eşim müsait olunca konuşacam bu konuyu
Benim eşim bomba imha uzmanıydı arkadaşları falan yanında şehit olunca kaldıramadı o yüzden 5inci yılında istifa etti. Memurluk konusunu baya araştırdık biz 7 yıl olsaymış geçebiliyomuş ama 5 olduğu için geçemedi işte. Bi araştırın sizde bakalım

Bu yazdığınız bana çok iyi geldi şu an gerçekten böyle bir hak varsa çok mutlu olurum. Eşim müsait olunca konuşacam bu konuyu
Canım o iş öyle kolay olmuyor araya adam filan lazım . Yoksa tüm uzman çavuşlar 7 yıl çalışır memurluğa geçerdi sende biliyorsun

Benim eşim bomba imha uzmanıydı arkadaşları falan yanında şehit olunca kaldıramadı o yüzden 5inci yılında istifa etti. Memurluk konusunu baya araştırdık biz 7 yıl olsaymış geçebiliyomuş ama 5 olduğu için geçemedi işte. Bi araştırın sizde bakalım
Tamam araştırmak şart zaten. Bi bakalım

Çok iyi olur. Eşimle görüşüp yollarım inşallah.
Tamam bekliyorum eşim bakar . Ama yukarıda birşey yazmışsın onu gördüm . Operasyon tazminat alamıyoruz filan o ne demek ? Öyle bir tazminat yokki zaten doğuda olduğunuz için bir tazminat var oda her ay düzenli şekilde yatar . Seni üzmek istemiyorum ama eşinin borcu olup oraya kesinti oluyor olabilir

tuce_tuce tuce_tuce adamların başını yakacaksin:KK70:
Valla ama bak bi saçmalık var yavrum böyle olmaz . Ben bu işin uzmanı oldum ya eşim sürekli evde milletin maaşını konuşuyor ya ezber yaptım yeminle :halay: maaş 14ünde gece yarısı yatıyor . O saatten sonra telefon çalısmaya başlıyor . Benim maaşım eksik mi yattı vergi dilimine mi girmişim gibi gibi sabaha kadar telefonun sesini kısıyoruz:KK45:

Tamam bekliyorum eşim bakar . Ama yukarıda birşey yazmışsın onu gördüm . Operasyon tazminat alamıyoruz filan o ne demek ? Öyle bir tazminat yokki zaten doğuda olduğunuz için bir tazminat var oda her ay düzenli şekilde yatar . Seni üzmek istemiyorum ama eşinin borcu olup oraya kesinti oluyor olabilir
Haklısın aslında o aklıma gelmedi. Ben tekrar konuşacam akşam. Eğer bordrosunu göndermek istemezse dediğin gibi bişey olabilir. Çünkü bu kadar insan 7 bin alırken neden biz 5 alıyoruz. Gerçekten kafama takıldı.

Haklısın aslında o aklıma gelmedi. Ben tekrar konuşacam akşam. Eğer bordrosunu göndermek istemezse dediğin gibi bişey olabilir. Çünkü bu kadar insan 7 bin alırken neden biz 5 alıyoruz. Gerçekten kafama takıldı.
Sakince sor üzerine gitme bari . Sizde 7 alırsınız demiyorum ama mesela geçen ay yatan para neydi

Askeriye konusunu bilmiyorum, tecrübeli arkadaşlar yorum yapmış zaten.
Size tavsiyem, şuan çalışmıyor ve çocugunuz da yoksa kpss ye haxırlanın. Yaşınız kaç bilmiyorum ama.. atanmak çok zor ama belli de olmaz. Kendi gelişiminiz için bişiler yapın. Eşiniz istifa ederse sizin aile bütçenize bi faydanız olur
Belediyelere falan başvurun vs

Benim eşimde istifa etmiş ama o zamanlar biz birlikte değildik
Pişman olduğunu söylemedi hiç
Ama mesleği varmış zaten ordan devam etmiş
Şimdi gayet iyi durumda maddi manevi
Bırakınca ne iş yapacak bi garantiniz varmı ?
Önemli olan sonrasını iyi planlamak yoksa elbette pişman olursunuz

Back