bence bu dogru degil, mesela benim esim oyle yok karnini seveyim yok baba oldum ilan edeyim gibi seyler yapmadi, dogdugu zaman da saskinliktan bir tepki veremedi bence, ama cocuklariyla cok guzel ilgilenir. mesela esim buyuk oglanin arkadaslari ve babalari ile kamp tatili ayarladi sonbaharda ve sirf cocuklar icin baska bir sehire gittiler.. herkesin sevgi dili farkli.
konu sahibine gelince, bence bastan beri nasil olacagi belliymis, siz de ne denirse yapmissiniz, bundan sonra bir seyleri degistirmek isterseniz kavga etmeden olmaz. vefat eden aile buyugu meselesi hassas bir mesele bence, o yuzden ben olsam 2 tane isim koyardim (tabi dedenin ismi abuzittin falan degilse). ama diger meselelerde adim atmak istiyorsaniz yavas yavas degisim yapmaya calisin. ya da gercekten deger vermediginizi dusunuyorsaniz, o zaman esinizle konusun ve kendinize bir yol cizin. ama su durumda muhtemelen devam edeceksiniz, oyleyse de once bir muhasebe yapin ve nasil bir yol izleyeceginize karar verin (kavga mi edeceksiniz, politik olup yavas yavas mi bir seylere alistiracaksiniz, rest mi cekeceksiniz o size kalmis)