eşi ile aynı iş yerinde calısan var mı?

Kesinlikle bende tavsiye etmiyorum canım bende eşimle beraber çalışıyorum. İşyerinde birinin önünde bana biraz sesini yukseltse yada kızsa deli oluyorum ya gurur yapıp kusuyorum tavır yapıyorum ister istemez oda tavır yaptığım için sinirleniyor sonra bunları eve de tasiyorsun malesef

biz 7 yıldır aynı iş yerindeyiz aramızda 4 kat var birbirimizi hiiiç görmeyiz bile tesadüf görürsek selam veririz yolda yada bi yerde çünkü onunda yanında arkadaşları oluyo benimde durup ne konuşcaz.bizi gören sıradan arkadaş sanıyo selamlaşıp giden.bazen unutuyorum bile aynı yerde çalıştığımızı.böyle olmasa olmazdı çalışamazdık ikimizde

ofıs cnm kuafor gıbı cok gelen gıdenın oldugu bı yerdegıl
Ozaman iş alanına girmeni istemiyo biz kadınlar (bazılarımız)kocaları her an yanında olsun ister ama erkekler bunu istemeyebilir rahat çalışamayabilirler yada özlemek isterler belkide bukadar hayatının her anında bir arada olmak istemezler sıkılırlar öyle dip dibe BENCE...

Kesinlikle bende tavsiye etmiyorum canım bende eşimle beraber çalışıyorum. İşyerinde birinin önünde bana biraz sesini yukseltse yada kızsa deli oluyorum ya gurur yapıp kusuyorum tavır yapıyorum ister istemez oda tavır yaptığım için sinirleniyor sonra bunları eve de tasiyorsun malesef
Yada evdekini işyerine ve olmuyoooo

hehhhhh oda tam bundan bahsedıyor kızdımmı kızlara bagırsam onlar bısey dıyemez ama sen trıp yaparsın dıyor

hehhhhh oda tam bundan bahsedıyor kızdımmı kızlara bagırsam onlar bısey dıyemez ama sen trıp yaparsın dıyor
Haklı ama yani sen niye bukadar ısrar ediyosunki beraber çalışmaya bence evliliğiniz için en güzeli ayrı işyerlerinin insanı olmak

Dairemizde bir karı koca varmış geçen yıllarda hala efsaneler:KK14:
Bir gün birbirlerine dalmışlar arkadaşlar zor ayırmış.
Sonuç boşanma. Tabii tek neden aynı iş yerinde çalışmaları değildir.
Ben istemezdim aynı iş yerinde çalışmayı. Zaten evde her şeyini gördüğüm bildiğim adamın işte nasıl olduğunu bilmek istemezdim. Ya benim sevemeyeceğim bir çalışma arkadaşı olursa o_O

Haklı ama yani sen niye bukadar ısrar ediyosunki beraber çalışmaya bence evliliğiniz için en güzeli ayrı işyerlerinin insanı olmak
cnm ben ısrar etmıyorumkı o da nerden cıktı??
sadece sızınle konusuyorum.
ayrıca ben bı bankada calısıyorum zaten ısrar ettıgım yok kısacası cnm

Malesef çok sıkıcı oluyor işte evde heryerde muhabbet aynı çok sıkıcı bir de eşi kayırıyormuş gibi durumlar var amirin eşlerden birine yüksek sesle bile konuşması bütün haftanızı zehir eder ve eşler o kişiye karşı tavır alır uff aklıma geldikçe deliriyorum.eşimle tartışmış bir adamla konuşmak zorundayım hergün:KK62:

Ayni is yerindeyi, ayri 5 dk gecirince ozluorz ilk firsatta telefona sariliyoruz.

Esim cok yeni " gozumun onunde olmayinca koca kafani ozluorm" dedi.

2 yildir ayni is yerindeyiz problem yasamadik.

13 yıldır sanırım birlikte çalışıyoruz, çoğunlukla da dibdibe.. Ama biz ilk baştan beri bu düzendeyiz, sanırım alıştık sıkıntımız yok ama bunu başaramayan çok örnek de var.. Belli yaştan sonra adapte olmak zor olabilir.. İşinizin stresi, soğukkanlı, profesyonel olabiliyor olmanıza göre karar verin.. Biz kendi içimizde kanlı bıçaklı da olsak (örnek) işimize yansıtmayız, kimse anlamaz..

Bizde aynı şirkette aynı katta çalışıyoruz.
Tabiki kavgalarımız olmuyor değil. Ama ayrı iş yerinde olsak napardım bilmiyorum.
Böyle sürekli gözümün önünde
Özleyince kafamı çevirmem yeterli. :KK200::21::KK37:

13 yıldır sanırım birlikte çalışıyoruz, çoğunlukla da dibdibe.. Ama biz ilk baştan beri bu düzendeyiz, sanırım alıştık sıkıntımız yok ama bunu başaramayan çok örnek de var.. Belli yaştan sonra adapte olmak zor olabilir.. İşinizin stresi, soğukkanlı, profesyonel olabiliyor olmanıza göre karar verin.. Biz kendi içimizde kanlı bıçaklı da olsak (örnek) işimize yansıtmayız, kimse anlamaz..
massallah Allah bozmasın cnm

kızlar hepınızın fıkırlerı ayrı ayrı degerlı benım ıcın hepınıze cok tesekkur ederımm... :KK60::KK60:

Ben bı kere eskı erkek arkadasım la aynı ıs yerınde tanıstık sevgılı olduk.. Hala pişmanımdır.. Burun buruna calısmak Ast/Üst emir komuta ilişkisi ... Kendıne ait alanı kalmaması falan... Tavsiye etmem şahsen..

aynı iş yeri ama görmüyoruz birbirmizi..
yanyana da çalıştık, ıyyyy berbat bir duygu.
yok yok o dediğin GAZOZ AĞACI..

valla ben keşke eşimle aynı iş yerinde çalışabilsem...böylece iş yerindeki kadınlarda aklım kalmazdı :KK70: keyifli olabilirdi beraber molaya çıkmak yemek yemek vs vs...

X