- 10 Haziran 2008
- 126
- 2
- 41
-
- Konu Sahibi ogretmen_083
benim geceleri orman senfonisi var evde, önce eşim gürlerrr onu çevir döndür sustur derken arkadan kızım cıyaklar kızı yeniden uyuturken o sırada eşim yeniden horlamaya başlar etrafta ne bulduysam o sırada eşime fırlatırım gürleye gürleye döner , kızım uyudu diye düşünüp yatağıma geri dönerim, gür dye bi ses,a rkadan bi cıyaklama, sabah kadar devam ederrr
benim geceleri orman senfonisi var evde, önce eşim gürlerrr onu çevir döndür sustur derken arkadan kızım cıyaklar kızı yeniden uyuturken o sırada eşim yeniden horlamaya başlar etrafta ne bulduysam o sırada eşime fırlatırım gürleye gürleye döner , kızım uyudu diye düşünüp yatağıma geri dönerim, gür dye bi ses,a rkadan bi cıyaklama, sabah kadar devam ederrr
Eşimde sürekli dişini gıcırdatır uyurken ve konuşmaya başlar --yaz kızım, karar..... diye başlar. Ben de gider kızımla uyurum yumuşak yumuşak.
Senin esin benim esime benziyor.oda dislerini gicirtadir sürekli,bir kachamle yaparim yani caktirmadan tekme atarim,burnunu tutarimkaydirigubbakcemile3
Cok kötüyüm ama ne yapayim,tam dalayim diyorum bu bacagini yukari cekip,dizini kirar,sanirsin aga kendisi,ve baslar dislerini gicirdatmaya..Ben deli olurum,sonra tekmelerim hemen döner bana sarilir,allahim ne olur kulagimin dibinde dislerini yemesin diye dua ederim..Sabah uyanir askim bacagim agriyor der,bilmezki karisi geceleri onu tekmeliyor:):sinifsinif:
Ama ben bir cözüm buldum,
gittim kulak tipalari aldim,hic bir ses duymuyorum simdi,sanada tavsiye ederim.:1hug:
Çok kötü bir ses değil mi? Allahım kimselere vermesin eyvahedigeldismile
Dürtmeden tekmeden falan anlamıyor, bir de bacağını üzerime atar koluda boğazımda. zor kurtulurum.
odadan çıkarım kapıyı kapatırım direk kızımın odasına onun odasının kapısınıda kapatırım.
yemek yerkende gıcırdatır kulağıma şu hamur gibi olan tıpalardan almıştım ben de. yatacağımızda onları takıyordum aman bir alınıyor ki sorma gitsin. Çıkarır kulağımdan çöpe atar. Çok kırıyormuş benim bu davranışım onu. N yapayım ben de kızımla uyuyorum.