eşi horlayanlar çözüm yolu nasıl buldunuz?

Evet cok kötü ama sende o uyuduktan sonra tak illa bilmesi gerekmiyor..
Bizimkide öyle kolu bacagi üzerimde ama ne yapalim,sen en azindan kizinin odasina kaviyorsun,ben kacamiyorum biryere,beni sabah yatakta görmesin hemen telasa kapiliyor..Valla tipalari takmasam,uykusuz kaliyorum bu seferde okulda cok asabi oluyorum..aklinialirimsmile

Biz doğudayız fazla dışarı çıkmıyoruz. bir ara memlkete gittiğimde aldım onlarda bitti. Aklıma gelmişken ablamdan isteyeyim kargo ile göndersin. Dayanamıyorum çünkü. Eşim uyumadan uyumaya çalışıyorum tam dalıyorum kızım bağırıyor süüüüüüüüüüüüt diye. ona kalkıyorum içiriyorum kızımın diş fırçalama faslı başlıyor. kızımı yatırıyorum tekrar eşimin yanına uyku tutmuyor çünkü hergece dişini gıcırdatıyor. iş yerinde sinirden dişlerini sıkıyormuş gece uykuda da hem anlatır gündüz neler yaptığını hem dişlerini gıcırdatır. Bir ara kas gevşetici içiyordu normale dönmüştü ama .
Bu arada onlar uyumuşken ben de yatayım bari. Allah sana da kolaylık versin

bayanlar horlama yastığını bir deneseniz. epeyce sıkıntı yaşıyorsunuz. uyku insanın bedeninin ruhunun en harika yanı.
eşimde çok horlardı ama horlama yastığıyla rahatladık. eniştem de çok horluyor. teyzem onu dr.a götürdü. geniz eti var denilmiş bu ay ameliyat olacak.

bayanlar horlama yastığını bir deneseniz. epeyce sıkıntı yaşıyorsunuz. uyku insanın bedeninin ruhunun en harika yanı.
eşimde çok horlardı ama horlama yastığıyla rahatladık. eniştem de çok horluyor. teyzem onu dr.a götürdü. geniz eti var denilmiş bu ay ameliyat olacak.

İyi akşamlar yarın Bilecik'deyim, sen merkezde değildin ama di mi? Şimdi yatacağım, horlar mıyım bilemiyorum ama yanımda yatıp rahatsız olacak kimse yok nasılsa? İyigeceler, yarın ev tutmaya geliyorum bana dua et olur mu?

İyi akşamlar yarın Bilecik'deyim, sen merkezde değildin ama di mi? Şimdi yatacağım, horlar mıyım bilemiyorum ama yanımda yatıp rahatsız olacak kimse yok nasılsa? İyigeceler, yarın ev tutmaya geliyorum bana dua et olur mu?

ben ilçesindeyim. 45 dk. mesafe var aramızda.
elbette dualarım seninle :Saruboceq: bilecik baştan küçük elebilir. ama güvenilir. sakin şirin bir yerdir. oradan her yere ulaşım kolay. eskişehire 1.30 saatlik mesafede. gezemeye gidelirsin:) yada gel beraber gideriz.zemuszemus

çok kötü gerçekten bizim alt komşunun horultusu geceleri benm eve geliyor...eşime derim Allah yardımcıları olsun diye...sırt üstü yatmasını engellemek için tv de duymuştum küçük pinpon topu konuyor sırt bölgesine...hani bağlanabilir yapıştırılabilinir duruma göre denemekte fayda var derim...tabi eşin razı olursa

benim geceleri orman senfonisi var evde, önce eşim gürlerrr onu çevir döndür sustur derken arkadan kızım cıyaklar kızı yeniden uyuturken o sırada eşim yeniden horlamaya başlar etrafta ne bulduysam o sırada eşime fırlatırım gürleye gürleye döner , kızım uyudu diye düşünüp yatağıma geri dönerim, gür dye bi ses,a rkadan bi cıyaklama, sabah kadar devam ederrr
ne hayat ama :rolleyes::rolleyes:

Benim eşimde horlar ama kükreme raddesine gelmedi henüz. Ben genelde horlamasını duyduğum anda bi tane vururum :KK70:

bu konudan çok çekmiş biri olarak şu horlama bantları işe yarıyor canım :)
İnternetten alıyorum ben her gece taktırıyorum.Birde benim eşim alkol aldığı zaman horluyor,dikkat ettim.Alkol aldırmamay çalışıyorum.
Horlama yastığı falan kar etmedi bize,yan yatmakta işe yaramıyordu.Bantlar işimi gördü tavsiye ederim :)

Radyo Frekans yöntemi ile bitiriyorlar bunu ne gerek var bant yastık vs. yaptıracak durumunuz varsa yaptırın kurtulun ikinizde

bende eşimi dürtüyorum, uyandırıyorum yan yatırıyorum çoğunlukta bazen de kulak tıkayıcı takıyorum çok daha dayanamazsam koltuğa gidip yatıyor ben ondan önce uyursam sıkıntı yokta tam tersi olursa kabus dolu geceler :)

o burun bantları bizde işe yaramadı malesef ama siz bir deneyebilirsiniz

kızlar eşim çok horluyor hatta kükrüyor. bazen ben kalkıp salona gidiyorum. uyuyamıyorum. çalışıyorumda sabahçıyım. bazende o kalkıp gidiyor. çünkü uyumak mümkün olmuyor o seste. ben onunla uyumak istiyorum.nasıl bi çözüm olur? aynı sorunu yaşayan var mı? çözen var mı?
napıyorum biliyomusun esimi rahatsız ediyrum askım diyorum lütfen önce mutfaha git su ic sonra tuvalete git ben o sırada uyuyorum cünkü gece 3 olmus oluyo bagzen o yüzdne o kısacık zamanda gidiyorum bagzen agzına o pis kokan coraplarındna sokucam diyroum 1 dakka susuyo gene devam deli oluorum

Benim de ablam ve eniştem, karı koca bir başlarlar horlamaya evde ki herkes uyanır mutfakta toplanırız sabaha kadar sohbet ederiz. Sabah onlar kalkınca söyleriz --ikisi de inkar eder horladıklarını. 2 tane çocukları var okula uykusuz giderler. Ne yaptık ettik horlama seslerini cep telefonuna kayıt ettik dinlettireceğiz en ufak sesi kayıt eden cep telefonu o horultuları kayıt etmedi. biz de yeğenimle onlar uyuduktan sonra odalarına girip kamerayı açtık koyduk ve çıktık. yarım saat sonra ldık. sabah dinlettik sesleri. Ama sesleri bir görseniz. aylar sonra yeğenlerim artık okula sersem gibi gidip geldikleri için dr a gittiler. Ameliyat oldu ikiside, 2 gün çok güzeldi ama ondan sonra amleiyat olmadan önceki horultulu günleri arar olduk. Ameliyat olacaksanız işinin uzmanı birini bulun. Bir de özelde tonla para verip ameliyat olmuşlardı. Dr ablamın küçük dilini kesmiş burnundan da b2 -3 kemik kırıp vermiş gazlı bezin içinde. Enişteminde burnunundan kemik kırmış vermiş ellerine göndermişler eve. Şimdi ablam doğru düzgün yutkunamaz ve içtiği su ile tükrüğü sürekli genzine kaçar öksürür durur. ıizinlerde annem onlarda olduğu için ilk ablamın evine gider annemi alır memlekete gideriz. Ablam ısrar eder --ne olur 1 hafta kalın valla horlamayacağız-- diye. Ama biz 2 durur yeğenlerimi de alır kaçarız.

Eşimde sürekli dişini gıcırdatır uyurken ve konuşmaya başlar --yaz kızım, karar..... diye başlar. Ben de gider kızımla uyurum yumuşak yumuşak.
horluyolar diye karı kocayı az daha öldürecekmişsiniz tövbe tövbe:KK57:keşke hiç sebep olmasaymışsınız horultularıyla yaşasalarmış:KK16:

Benim de ablam ve eniştem, karı koca bir başlarlar horlamaya evde ki herkes uyanır mutfakta toplanırız sabaha kadar sohbet ederiz. Sabah onlar kalkınca söyleriz --ikisi de inkar eder horladıklarını. 2 tane çocukları var okula uykusuz giderler. Ne yaptık ettik horlama seslerini cep telefonuna kayıt ettik dinlettireceğiz en ufak sesi kayıt eden cep telefonu o horultuları kayıt etmedi. biz de yeğenimle onlar uyuduktan sonra odalarına girip kamerayı açtık koyduk ve çıktık. yarım saat sonra ldık. sabah dinlettik sesleri. Ama sesleri bir görseniz. aylar sonra yeğenlerim artık okula sersem gibi gidip geldikleri için dr a gittiler. Ameliyat oldu ikiside, 2 gün çok güzeldi ama ondan sonra amleiyat olmadan önceki horultulu günleri arar olduk. Ameliyat olacaksanız işinin uzmanı birini bulun. Bir de özelde tonla para verip ameliyat olmuşlardı. Dr ablamın küçük dilini kesmiş burnundan da b2 -3 kemik kırıp vermiş gazlı bezin içinde. Enişteminde burnunundan kemik kırmış vermiş ellerine göndermişler eve. Şimdi ablam doğru düzgün yutkunamaz ve içtiği su ile tükrüğü sürekli genzine kaçar öksürür durur. ıizinlerde annem onlarda olduğu için ilk ablamın evine gider annemi alır memlekete gideriz. Ablam ısrar eder --ne olur 1 hafta kalın valla horlamayacağız-- diye. Ama biz 2 durur yeğenlerimi de alır kaçarız.

Eşimde sürekli dişini gıcırdatır uyurken ve konuşmaya başlar --yaz kızım, karar..... diye başlar. Ben de gider kızımla uyurum yumuşak yumuşak.
Anamm bu ne 2010 da yazılmış şimdi gördüm okudum.. güleyimmi:KK70: üzüleyimmi:KK43: şaşırayımmı :KK57::KK57: ne yapayım ben şimdi.... içimden ahada bu hareket geliyorr..:KK70::KK70::KK70::KK70:
1993159000227b004b8868a091d22085e9d4f05702.gif

X