• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşi fabrikada çalışanlar..

maviisever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
778
204
103
Kızlar eşleriniz fabrikada mesaili çalışıyorsa yaşam düzeniniz nasıl oluyor? Zor oluyor mu? Gezip tozmak birlikte vakit geçirmek vs vs? Eşimin şu an çalıştığı yerde sıkıntılar oluştu uzun süredir var olan artık ayrılcak fabrikaya girecek 15 gün gececi 15 gün gündüzcü olarak bir yandan seviniyorum kafası rahat eder parayı takmaz vs vs diye bir yandanda üzülüyorum normalde 8:30 da gidiyordu öğlen bir saat yemek molası oluyordu yakın diye eve geliyordu akşamda 18:30 da çıkıyordu pazar günleri evde oluyordu akşamları veya pazar günleri aktivite vs yapabiliyorduk şimdi galiba onlarda kalmıcak😞

Benim eşim de vardiyalı çalışıyor. 3 vardiya. Onun vardiyasına göre yaşıyoruz resmen😀 pazar günleri tatil eşimin ama cts çalışıyor günde 8 saat çalışıyor ortalama 2 saate yakın da yol sürüyor.. Özelikle 4 12 vardiyasında akşamları tek olunca cok sıkılıyorum. Zor gerçekten vardiya sistemi..

Benim eşim de vardiyalı çalışıyor. 3 vardiya. Onun vardiyasına göre yaşıyoruz resmen😀 pazar günleri tatil eşimin ama cts çalışıyor günde 8 saat çalışıyor ortalama 2 saate yakın da yol sürüyor.. Özelikle 4 12 vardiyasında akşamları tek olunca cok sıkılıyorum. Zor gerçekten vardiya sistemi..
Offf 😞😞😞 neyse hayırlısı neyse o olsun🙏🏻

Back
X