Anladım canım.Bizde salı günü emre bey ile bir kez daha görüşmek istiyoruz haftaya cumartesi de semih bey ile de görüşelim diyoruz.Hayırlısı artık.
Artık iş yerinde de kafam rahat değil hep bu konuyu düşünür oldum çok sıkıldım işten çıkmakta istiyorum.Biraz dinlenip moral toplamak istiyorum.Eşimde nisan gibi Mersinde iş araştıracak belki o taraflara geliriz yazın
merhaba banban vavelya....
Canım tabiki haklısın.Kafaya takmamak cok zor ama hayat devam ediyor.Eğer tedaviye hemen baslamıycaksanız işten cıkma bence.:1no2:
Bak ben bütün gün evdeyim.Böyle olunca insan daha cok kuruyor herseyi kafasında.fisfisfis
Çok boslukta kalmakta iyi değil.En azından iş yerinde baska seylerle mesgul olursun kafan dağılır.
Eşin ne iş yapıyor.Yani Mersinde nereye basvurmayı düşünüyor.İnsallah gelirsiniz.Belki o zmaana ikimizde hamiş oluruz. :CüvCüv: Birbirimize destek oluruz. kaydirigubbakcemile3
Merhaba tosbikçim.
Ne olur üzülmemeye ve kendinizi yıpratmamaya calısın.Bende eşimi sonucu ilk aldığımızda ağlarken gördüm.
Ne kadar acı bir sey olduğunu biliyorum.O gün ikimizde cok ağladık.Şimdi ben onun önünde ağlamamaya calısıyorum o da içine akıtıyor gözyaslarını eminim. senağlama
Ama bir sekilde ayakta sağlam durmaya calısıyoruz.
Rabbim cok büyük Eminim emeklerimizin karsılığını verecektir.:Saruboceq:
Doğru diyorsunda işte elde değl kabma sığamıyrum artık işyerinde suratı asık hiç gülmeyen bir insan oldum çıktım sürekli ağlamaklı bir hal sinirli gergin bir insan oldum yaasenağlama
Eşim gümrük müşavirliği yapıyor o tarfata liman olduğu için iş bulmak kolay olur diye düşünüyor bakalım hayırlısı artık.
Çok sıkınıtılıyım vavelya işten çıkmak çok itiyorum ama çıkarsam da sonu ne olur bilmiyorum
Canım madem cok bunalıyorsun iş yerinde fazla kasma kendini.Mutlu değilsen ayrıl.
Ama sonrada eve kapanıp kalma.Cık dolas.
Bak mesela benim annem bana 5 dakika mesafede oturuyor.
O yüzden beni hiç yanlız bırakmaz.Yoksa eminim çok daha zor olurdu benim için.
Arkadaslar bugün herkesin içi dolmuş yine
vavelya cığım sen nasılsın canım arkadaşlar bugün biraz sıkıntıdalar sen onları teselli etmeye çalışmışsın iyiki varsınız arkadaşlar çünkü bizi bizden başka kimse anlamıyor içimizdeki sıkıntıyı bilemiyorlar allahım hepimize yardım etsin.ne güzel iyikide annen sana yakın bak benim annem uzakta bende kendimi yalnız hissediyor sizlere sığınıyorum:a015:Canım madem cok bunalıyorsun iş yerinde fazla kasma kendini.Mutlu değilsen ayrıl.
Ama sonrada eve kapanıp kalma.Cık dolas.
Bak mesela benim annem bana 5 dakika mesafede oturuyor.
O yüzden beni hiç yanlız bırakmaz.Yoksa eminim çok daha zor olurdu benim için.
merhaba cok uzuluyorum bu sekılde allah hepımıze sıfa versın ınsallh hepımız bırgun bu panale hamıleyımmmmmmm yazarızzzz bende de dert aynı allahdan umıt kesılmez biz 6 ay once sperm testı yaptırdık sperrm yok dedıler tup bebek dedıler sımdı yaptırdık canlı bulundu ama yerınde çıktı horman testı ıstedıler bakalım koşturuyoruz sonuçlar ne cıkacak bırde esımde varıkosel var amelıyat olcak nasıl olur merak edıyoruz ıyıkı varsınız hepınıze tşk ederım
canım o kadar karışık ki durumlarımız eşimde şuanda evde çalışmıyor ama belgesi kirada olduğu için iyi gelir getiriyor.İkimizde evde olursak neler olur bilmiyorum çok sıkıntılı durumlar yani annemler istanbulda oturuyor.yakın sayılırız birbirimize ama biz mersine de gidresek tek başımıza kalabiiriz gerçi kayınvalidemler adanada oturuyor onlarla sık görüşürüz ama mersinde yalnız olmak da korkutuyor beni
vavelya cığım sen nasılsın canım arkadaşlar bugün biraz sıkıntıdalar sen onları teselli etmeye çalışmışsın iyiki varsınız arkadaşlar çünkü bizi bizden başka kimse anlamıyor içimizdeki sıkıntıyı bilemiyorlar allahım hepimize yardım etsin.ne güzel iyikide annen sana yakın bak benim annem uzakta bende kendimi yalnız hissediyor sizlere sığınıyorum:a015:
RABBİ HEBLİ MİN LEDUNKE ZÜRRİYETEN ZAYYİBETEN İNNEKE SEMİUD DUA
canım kardeşim duana hepimiz amin diyoruz
''zekeriyya a.s duası'' amin amin amin
ben hafızım yerini bulmadanda dedim bi yanlişlık var şimdi bulup baktım zayyibeten degil orası tı harfiyle yazılı yani dayyibeten
bu arada sonuçlarınız inşallah hayırlısıyla istediginiz gibi olur
bizde pazartesiye randevu aldık inşaallah 2.ye başlıycaz
rabbim hepimizin yardımcısı olsun
canım tı okunuşta yani mahreç olarak agızdan tok bir sesle dı olarak çıkar
yani ses agız içinde yankı yapar gibi olur keşke sesimizi duysak oyle tarif etseydik ama şuna bayıldım netten ögernmiş kuranı maaşallah barekallah rabbim azmini daim etsin
duan için allah razı olsun ve gönlündeki hayırlı muratları versin
İNŞALLAH CANIM ALLAHIM HİÇBİRİMİZİN EMEKLERİNİ BOŞA ÇIKARTMASIN ,BİZDE MSRT ORTASI GİBİ GİDECEGİZ TEST YAPTIRMAYA BAKALIM ÇAKŞIR KEÇİBOYNUZU İŞE YARAYACAKMI İNŞALLAH YARAR:Saruboceq:ALLAHIM YARDIM ET BİZLERE...Kızlar bu arada eşimin hormon sonuclarını aldık.Değerlerde ufakta olsa iyileşme var.Gecen aya kıyasla yazayım
Fsh ............. : 23.34 şimdi 20
lh .............. :11.77 şimdi 9.51
testesteron... : 2.51 şimdi 2.64
İnsallah böyle devam eder ve ameliyata kadar değerler normal sınırlara girer.
Bitkisellere ve dualara devam.Allahın izniyle basarıcaz insallah :Saruboceq: :hooray:
RABBİ HEBLİ MİN LEDUNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUD DUA :Saruboceq:
selam kızlar nasılsınız
ben çok doluyum bugün annemlere yengem gelmiş malum altlı üstlü oturuyoruz hoş geldine çıktık ay bune çok zayıfsın zaten sinirliyim iyice delirdim birde eşim yok haftasonları işim yok evdeyim e öyle oldugunu bende biliyorum ama bir gün kimseye gitmz niye gelmiyorsunuz enincede çelışıyor diyorum beni hep arada bırakıyor çok bnaldım bazen evden keçmek geliyor şöyle kimsenin bilmiyeciği bir yere gidip dinlensem kaçıp kurtulsam bu hayattan
HOŞGELDİN BUNEYA İNŞALLAH CANIM ELBET BİZDE SEVİNÇ İÇİNDE HAMİLE OLDUGUMUZU HAYKIRIRIZ DÜNYAYA.SİZİN SORUN NE BİRAZ ANLAT BİZLERE:1hug:merhaba cok uzuluyorum bu sekılde allah hepımıze sıfa versın ınsallh hepımız bırgun bu panale hamıleyımmmmmmm yazarızzzz bende de dert aynı allahdan umıt kesılmez biz 6 ay once sperm testı yaptırdık sperrm yok dedıler tup bebek dedıler sımdı yaptırdık canlı bulundu ama yerınde çıktı horman testı ıstedıler bakalım koşturuyoruz sonuçlar ne cıkacak bırde esımde varıkosel var amelıyat olcak nasıl olur merak edıyoruz ıyıkı varsınız hepınıze tşk ederım