- 24 Kasım 2008
- 96
- 121
selam kızlar nasılsınız
ben çok doluyum bugün annemlere yengem gelmiş malum altlı üstlü oturuyoruz hoş geldine çıktık ay bune çok zayıfsın zaten sinirliyim iyice delirdim birde eşim yok haftasonları işim yok evdeyim e öyle oldugunu bende biliyorum ama bir gün kimseye gitmz niye gelmiyorsunuz enincede çelışıyor diyorum beni hep arada bırakıyor çok bnaldım bazen evden keçmek geliyor şöyle kimsenin bilmiyeciği bir yere gidip dinlensem kaçıp kurtulsam bu hayattan
canımbenim banada sen ne kadar kilo aldın falan diyorlar mutlka sinir eden birileri çıkıyor ama ben herkesi ALLHA HAVALE EDİYORUM .üzülme sinirlenme gibi klasik şeyler söylemek istemem ama başkada çare yok BAZI İNSANLAR BAŞKALARININ MUTSUZLUĞUNDAN MUTLU OLUYORLAR BU ONLARIN EN BÜYÜK ZEVKİ AMA ZAMAN en güzel ilaç ALLAH cezalarını veriyor mazlumun hakkını gün geliyor zalimden alıyor.yinede sinirlendiğini belli etme daha fazla üzerine gelir çünkü bazı insanlar sinirlendiğin şeyleri seni sinir etmek için özellikle daha fazla yapıyor.tek yapaçağın bu durumda sakin olup sinirlendiğini hiç belli etmemek allahıma emamet ol canım