Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım üzülme sakın yılmak yok yola devam diğer topikte yeni üye olan bir arkadaşımızın yazısını okudum az öce aynı sorunlar ondada var ve hatta kromozom bozukluğu bile ameliyat olmuş ve sperm çıkmış herşey nasip kismet allaha sığın bilir herşeyin hayırlısını istersen bir oku hikayesini bence rahatlarsın arkadaşın adı gelincik

üfff canım ya, sıkma canını bizimde hiççıkmıyodu ama ameliyatla gelişmemişte olsa bulundu halada ne olacagımız belli değil sende hemen üzülme belkide canlılar ameliyatla bulunur üzülme allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:

sağol canım üzülmemeye çalışıyorum Allahın takdiri ne diyeyim

canım üzülme sakın yılmak yok yola devam diğer topikte yeni üye olan bir arkadaşımızın yazısını okudum az öce aynı sorunlar ondada var ve hatta kromozom bozukluğu bile ameliyat olmuş ve sperm çıkmış herşey nasip kismet allaha sığın bilir herşeyin hayırlısını istersen bir oku hikayesini bence rahatlarsın arkadaşın adı gelincik

Sağol canım evet dediğin gibi yılmak yok dediğin yazıyı bir okuyayım.

banban Allah sabır versin hepimize canım senin acını anlıyorum geçen haftada biz gördük o kocaman sıfırı ben çok ağladım ölüsü bile çıkmadı diye benim acım da taze hala Allahım hayırlısını versin az önce benim sorunumu bilmeyen bikaçarkadaşla oturuyorduk bi komşusundan bahsetti bi bayan kadının iki çocuğu varmış ikisi de özürlüymüş kadın üzüntü ve stresten kendisi de şizofren olmuş deli gibi dolanıyormuş çok üzülmemeye çalış halimize şükür Allahım hayırlı tarafa yönlendirsin bizi gerçekten mutlu edecekse bebeklerimiz hayırlı olacaksa versin Rabbim dedim içimden beterin beterini düşün böle zamanlarda ve haline şükret tesellinin tek yolu bu gerçek te bu zaten Allahım hepimize sabır versin

selam kızlar nasılsınız ben eh işte iyi olmaya çalışıyorum bakıyorumda ben yokken baya gelişme olmuş gözden ırak olunca gönüldende ırak oluyormuş insan kimse beni merak etmemiş aşk olsun yani

Aaa Zamancım olurmu hiö öyle sy.Seni unuturmuyuz hiç.
Ama malum işte hepimiz bazen derdimize düşüyoruz.
Kendimizi bile unutuyoruz. :nazar:

arkadaşlar sonucu öğrendik sıfır

Canım sıkma canını lütfen.
Sizde en azından bir kerede olsa cıktı.Belki zaman olarak uygun bir zaman değildi.
Zaten üretim 72 günde bir oluyormus.Belki sizin tahlil son dönemlere denk geldiyse cıkmaması normal.
İnsallah hayırlısıyla tekrar cıkar. :Saruboceq:

banban Allah sabır versin hepimize canım senin acını anlıyorum geçen haftada biz gördük o kocaman sıfırı ben çok ağladım ölüsü bile çıkmadı diye benim acım da taze hala Allahım hayırlısını versin az önce benim sorunumu bilmeyen bikaçarkadaşla oturuyorduk bi komşusundan bahsetti bi bayan kadının iki çocuğu varmış ikisi de özürlüymüş kadın üzüntü ve stresten kendisi de şizofren olmuş deli gibi dolanıyormuş çok üzülmemeye çalış halimize şükür Allahım hayırlı tarafa yönlendirsin bizi gerçekten mutlu edecekse bebeklerimiz hayırlı olacaksa versin Rabbim dedim içimden beterin beterini düşün böle zamanlarda ve haline şükret tesellinin tek yolu bu gerçek te bu zaten Allahım hepimize sabır versin

Canım verdiğin örnek cok doğru.Rabbim herseyin hayırlısını versin.
Bizlere tasıyamayacağımız yük yüklemesin. :Saruboceq:

Kızlar bugün yine eşimin tahlil günüydü.
Dün iş yerinde cok sıkıntılı bir gün yasamıs cok sinirlenmiş. kötükedihüso
Bende bu kadar stresten sonra hiç bir sey cıkmaz dedi. :nazar:
Spermiogram yaptırmak istemedi.Bende zorlamadım.ZAten yeterince geriliyor bende germiyeyim dedim. :teselli:
Sadece hormon testlerini yaptırdı.Sonucları yarın alıcaz.Rabbim hayırlı sonuclar almayı nasip etsin. :Saruboceq:
Tribulu bu ay kullandı bakalım hormonlar nasıl etkilendi :uhm:

Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibeten inneke semiud dua :Saruboceq:

Günaydın arkadaşlar sizinle paylaşmak istediğim bir şey var yardımlrınızı ve yorumlarınızı bekliyorum.Eşimin dünkü yaptırdığı test sonuçları ile ilgili Emre bey ile görüştük bizde varikosel de vardı.Emre bey ilk görüşmemizde varikoselin azospermde etkili olmadığını söylemişti.Şimdi ise varikoselin 4,5 olduğunu bildirdik o da kesinikle varikosel amelyiatını olması şart diyor.Bu çelişki benim kafama takıldı ilk görüşmemizde ultrason sonuçlarını incelemişti gerek yok dedi şimdi ise gerekli diyor.Başka ürologlar ile de görüşmek istiyoruz.Memorial daki Semih Özkan nasıl acaba?Yada tavsiye edeceğiniz başka ürologlar varmı?Emre bey iyi bir insan ama bizim ilk görüşmemizden beri kafamıza takılan bir sürü şey var yorumları hakkında bize çelişkili cevap verdiği için kafamız çok karıştı.Ben semih özkan ile telefon ile de görüştüm durumumuzu anlatım o da varikosel olası şart dedi.ve çok aydınlatıcı şeyler de söyledi hem de telefon ile.Telefonda bu kadar ilgili olması açıkça beni memnun etti.Sizce napalım nolur yorumlarınızı yapın senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Hepinize hayırlı cumalar arkadaslar a.s.
rabbim bu mübarek gündü cümlemizin hayırlı istek ve arzularını kabul etsin :Saruboceq:

vavelya canım nedir bu dua anlamını biliyormusun bende dua takıntısı varda

Rabbi hebli min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiuddua
anlamı :

Ya rabbi bana senin tarafından tertemiz hayırlı evlatlar ihsan eyle şüphesiz sen duaları işitip icap edensin

Bu dua Zekerriyya (A.s.) yaptığı bir dua.Ve rabbim ona karısı kısır ve kendisi de cok yaslı iken Yahya (A.s.) ı nasip ediyor.Ali imran suresi yanılmıyorsam 15.ayet. fisfisfis

Rabbim hayırlısıyla bizede Zekeriya (A.s.) a yasattığı mucizeyi yasattsın.:Saruboceq:

Bunu bol bol tesbih et.İnsallah rabbim gönlünün muradını verir.:Saruboceq:

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar sizinle paylaşmak istediğim bir şey var yardımlrınızı ve yorumlarınızı bekliyorum.Eşimin dünkü yaptırdığı test sonuçları ile ilgili Emre bey ile görüştük bizde varikosel de vardı.Emre bey ilk görüşmemizde varikoselin azospermde etkili olmadığını söylemişti.Şimdi ise varikoselin 4,5 olduğunu bildirdik o da kesinikle varikosel amelyiatını olması şart diyor.Bu çelişki benim kafama takıldı ilk görüşmemizde ultrason sonuçlarını incelemişti gerek yok dedi şimdi ise gerekli diyor.Başka ürologlar ile de görüşmek istiyoruz.Memorial daki Semih Özkan nasıl acaba?Yada tavsiye edeceğiniz başka ürologlar varmı?Emre bey iyi bir insan ama bizim ilk görüşmemizden beri kafamıza takılan bir sürü şey var yorumları hakkında bize çelişkili cevap verdiği için kafamız çok karıştı.Ben semih özkan ile telefon ile de görüştüm durumumuzu anlatım o da varikosel olası şart dedi.ve çok aydınlatıcı şeyler de söyledi hem de telefon ile.Telefonda bu kadar ilgili olması açıkça beni memnun etti.Sizce napalım nolur yorumlarınızı yapın senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Canım belkide Emre bey azosperm le alkalı olarak değilde , varikoselin ilerlemiş olmasından dolayı ameliyat olması gerek demiştir.
Ama bencede aklınızda soru işareti kalmasın Semih beylede görüşün.
Ben onunda cok iyi bir doktor olduğunu duydum bir cok yerde.
İnsallah hakkınızda hayırlı olan yerde baslarsınız tedaviye :Saruboceq:

Canım belkide Emre bey azosperm le alkalı olarak değilde , varikoselin ilerlemiş olmasından dolayı ameliyat olması gerek demiştir.
Ama bencede aklınızda soru işareti kalmasın Semih beylede görüşün.
Ben onunda cok iyi bir doktor olduğunu duydum bir cok yerde.
İnsallah hakkınızda hayırlı olan yerde baslarsınız tedaviye :Saruboceq:

Vavelya inaşallah dediği gibi varikoselle alakalıdır ama çok şüpheliyim artık hangi doktora hangi merkeze gideceğimiz konusunda çok kararsısız.Ne yapacağımızı bilmiyoruz dün eşimde bende çok üzüldük ama hayırlısı bu diye avunuyoruz.Sen neler yapıyosun test sonuçlarınızı aldınızmı inşallah değerler düzelmiştir.Emre beye sizde gidiyorsunuz ne düşünüyorsun onun hakkında.Hiç ilgilenmiyormuş gibi sanada geliyormu?

Vavelya inaşallah dediği gibi varikoselle alakalıdır ama çok şüpheliyim artık hangi doktora hangi merkeze gideceğimiz konusunda çok kararsısız.Ne yapacağımızı bilmiyoruz dün eşimde bende çok üzüldük ama hayırlısı bu diye avunuyoruz.Sen neler yapıyosun test sonuçlarınızı aldınızmı inşallah değerler düzelmiştir.Emre beye sizde gidiyorsunuz ne düşünüyorsun onun hakkında.Hiç ilgilenmiyormuş gibi sanada geliyormu?

Canım biz Emre beyle bir kere yüzyüze görüşebildik.Onda da beni tedirgin edecek hiç bir sey olmadı.Aslında Emre bey hastalara kesin bir sey söylemiyor.Çünkü azo da hiç bir hastanın durumu diğerininkine benzemiyor.Ama bizi cok rahatlatmaya calıstı.Daha sonrada telefonla bir kere konustum o kadar.
Ama eşim ameliyatı kesinlikle Emre beyin yapmasını istiyor.SAnırım sıkca bu ameliyatı yaptığı ve profesyonelleştiği için.
Rabbim emeklerimizi bosa cıkarmasın.

Tahlil sonuclarını öğleden sonra alıcaz.Yazarım gelince :kahve:

Canım biz Emre beyle bir kere yüzyüze görüşebildik.Onda da beni tedirgin edecek hiç bir sey olmadı.Aslında Emre bey hastalara kesin bir sey söylemiyor.Çünkü azo da hiç bir hastanın durumu diğerininkine benzemiyor.Ama bizi cok rahatlatmaya calıstı.Daha sonrada telefonla bir kere konustum o kadar.
Ama eşim ameliyatı kesinlikle Emre beyin yapmasını istiyor.SAnırım sıkca bu ameliyatı yaptığı ve profesyonelleştiği için.
Rabbim emeklerimizi bosa cıkarmasın.

Tahlil sonuclarını öğleden sonra alıcaz.Yazarım gelince :kahve:

Anladım canım.Bizde salı günü emre bey ile bir kez daha görüşmek istiyoruz haftaya cumartesi de semih bey ile de görüşelim diyoruz.Hayırlısı artık.
Artık iş yerinde de kafam rahat değil hep bu konuyu düşünür oldum çok sıkıldım işten çıkmakta istiyorum.Biraz dinlenip moral toplamak istiyorum.Eşimde nisan gibi Mersinde iş araştıracak belki o taraflara geliriz yazın

banbancım seni anlıyorum bizde çok kotu bir hafta gecirdik bu bebek olayını çok fazla konusmuyoruz esimle etkilenmemek için ama ikiizde okadar çok dolmusuz ki patladık karsılıklı ağladık esimi ilk defa ağlarken gordum ama biliyorum bu onu rahatlattı hep onun yanında olduğumu onu ne olursa olsun yanlız bırakmayacağımı anlatmaya çalıstım etkisinden hala kurtulamadık ....
iğnelerimizde yok hala 1 ay sonra gelecek diyor eczaneler... bekliyoruzzzz

banbancım seni anlıyorum bizde çok kotu bir hafta gecirdik bu bebek olayını çok fazla konusmuyoruz esimle etkilenmemek için ama ikiizde okadar çok dolmusuz ki patladık karsılıklı ağladık esimi ilk defa ağlarken gordum ama biliyorum bu onu rahatlattı hep onun yanında olduğumu onu ne olursa olsun yanlız bırakmayacağımı anlatmaya çalıstım etkisinden hala kurtulamadık ....
iğnelerimizde yok hala 1 ay sonra gelecek diyor eczaneler... bekliyoruzzzz

Çok zor bir durum gerçekten ağlamamak elde değil.İğneleriniz ne kadar da zor bulunuyor yokmuymuş hiç bir yerde Allah yardımcınız olsun.Hepimizin duları kabul olunur inşallah

X