Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar mrb.pek fazla girmiyosunuz herhalde forma buarada bugun kontrolum vardı bebişlerim ikiz biri küçük düşme riskı var dedı dr.dgeri iii gözüküyor..
canım benim kendine ve bebişlerine dikkat et allahım sizi ayırmasın birbirinizden.

arkadaşlar inşallah hepiniz iyisinizdir bir iki gündür girmedim ama aklım hep sizlerdeydin inşallah herşey hepimiz için güzel olur...

canım benim iksir felan bulsam sizlerle paylaşmadan duramazdım inan hafta sonu temizlik felan yaptım dünde misafir geldi gündüz giremedim ama akşam bi ara baktım kimse yoktu.napalım yaşayıp gidiyoruz işte...kaydirigubbakcemile5

nasılsınız arkadaslar neden kimse yok tulaycım gözün aydın labul oldu duaların bizede dua et

teşekkür ederim kızlar işallah bu formdan daha çok hamıle haberleri duyucaz kendsinize iii bakın..

nerdesiniz arkadaşlar niye kimse yok umarım hepiniz iyisinizdir öpüyorum sizleri....

kızlar mrb.pek fazla girmiyosunuz herhalde forma buarada bugun kontrolum vardı bebişlerim ikiz biri küçük düşme riskı var dedı dr.dgeri iii gözüküyor..

Canım Allah bebişlerini ve seni korusun.
İnsallah minik bebeğinde sana sıkı sıkı tutunur ve sonunda o miniğide kollarına alırsın hayırlısıyla.
Sen hepimize umutsun tülaycım.Ne olur bizleri yanlız bırakma sık sık gel konusalım.

canım hiç üzülme ben 2 aylık hamileyim doktorumuz tansel kaplancan dı ilk denememizdi hiç vakit kaybetmeyin doktor eşimden genetik test istemişti testen önce yüzde 60 mış derken test sonucundan sonra yüzde 10 dedi çünkü problem çıktı biz herseye ragmen amaliyat olduk ve 26 sperm bulundu düşün ve biranönce karar ver

Canım masallah ne kadar güzel bir haber bu.
Eminim olayın burdaki bircok arkadasa umut olacaktır.
Rabbim hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.
Darısı basımıza olsun.:Saruboceq:

canım yasahin aramıza hoş geldin genetik sorununuz neydi canım biraz bahsedermisin

teşekkür ederim kızlar nilay 74 ü gören varmı?buarada uzun zmandır yok sanırım
yaahin hoşgeldin gerçekten çok iii sayıda bulunmuş canım bu forma yazman çok iyi oldu.a.s.Allah hayırlsıyla bebişini kucagına almayı nasip etsin..

canım ya fotografı yeni fark ettim galiba ultrasyon kagıdınız cok sevindim rabbim bizlerede yaşatır inşallah

tulaycım bebeginin fotografını kaydettim eskiden en cok seninle konuşuyordum ama şimdi artık hiç konuşamıyoruz

a.s.aramıza hoşgeldin canım ,bugüzel haberi bizle paylaştıgın için sagol allahım saglıkla alırsın inşallah bebegini kucagına allah sizi ayırmasın ve korusun

bugün mutsuzum arkadaşlar akşam rüyamda hamileydim ve hala onun etkisindeyim ve çok korkuyorum anne olamamaktan, düşününce kalbim sızlıyo ölecek gibi oluyorum naparım arkadaşlar çok korkuyorum m,sizinde moralinizi bozmak istemiyorum biliyorsunuzki ben herzaman iyi düşünürüm ama bugün nedense korku doluyum belkide ağlarsam rahatlarım neyse canlarım allahım acısın bizlere ve böyle bir ceza vermesin...

canım moralini hiç bozma sen saglıklı bi anne olacaksın piskolojini bozmaki hersey iyi olsun

Canım yaa moralini bozma iyi düşün arkadaşım iyi şeyler yaşayalım.Hayatın bize neler getireceğini henüz bilmiyoruz.Herşey olabilir önemli olan umudunu kaybetmemen.Sonuçta Allah bize bunun da sabrını verecektir.Yeterki inan arkadaşım sonuç ne olursa olsun umutsuz olma.

teşekkür ederim arkadaşım, hoşbulduk. beni sen kazandırdın buraya çok sağol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…