kızlar mrb.pek fazla girmiyosunuz herhalde forma buarada bugun kontrolum vardı bebişlerim ikiz biri küçük düşme riskı var dedı dr.dgeri iii gözüküyor..
aaaaaaaaaaaaaa kızlar nerdesiniz bakim kaç günden beri takip ediyorumda ban ban yok umudum nerde yok umutolsun yok ataşbelgin yok kaçtınızmı ne yoksa bir iksir falan buldunuz onumu deniyonuz arada bir uğrayıp selam versenizde olur ha maksat yaşadığınızı bilelim tamam ben evde olduğum sürece gelip birşeyler yazmaya çalışıyorum haddi öpüldünüz
kızlar mrb.pek fazla girmiyosunuz herhalde forma buarada bugun kontrolum vardı bebişlerim ikiz biri küçük düşme riskı var dedı dr.dgeri iii gözüküyor..
canım hiç üzülme ben 2 aylık hamileyim doktorumuz tansel kaplancan dı ilk denememizdi hiç vakit kaybetmeyin doktor eşimden genetik test istemişti testen önce yüzde 60 mış derken test sonucundan sonra yüzde 10 dedi çünkü problem çıktı biz herseye ragmen amaliyat olduk ve 26 sperm bulundu düşün ve biranönce karar ver
a.s.aramıza hoşgeldin canım ,bugüzel haberi bizle paylaştıgın için sagol allahım saglıkla alırsın inşallah bebegini kucagına allah sizi ayırmasın ve korusuncanım hiç üzülme ben 2 aylık hamileyim doktorumuz tansel kaplancan dı ilk denememizdi hiç vakit kaybetmeyin doktor eşimden genetik test istemişti testen önce yüzde 60 mış derken test sonucundan sonra yüzde 10 dedi çünkü problem çıktı biz herseye ragmen amaliyat olduk ve 26 sperm bulundu düşün ve biranönce karar ver
bugün mutsuzum arkadaşlar akşam rüyamda hamileydim ve hala onun etkisindeyim ve çok korkuyorum anne olamamaktan, düşününce kalbim sızlıyo ölecek gibi oluyorum naparım arkadaşlar çok korkuyorum m,sizinde moralinizi bozmak istemiyorum biliyorsunuzki ben herzaman iyi düşünürüm ama bugün nedense korku doluyum belkide ağlarsam rahatlarım neyse canlarım allahım acısın bizlere ve böyle bir ceza vermesin...