Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canımbenim banada sen ne kadar kilo aldın falan diyorlar mutlka sinir eden birileri çıkıyor ama ben herkesi ALLHA HAVALE EDİYORUM .üzülme sinirlenme gibi klasik şeyler söylemek istemem ama başkada çare yok BAZI İNSANLAR BAŞKALARININ MUTSUZLUĞUNDAN MUTLU OLUYORLAR BU ONLARIN EN BÜYÜK ZEVKİ AMA ZAMAN en güzel ilaç ALLAH cezalarını veriyor mazlumun hakkını gün geliyor zalimden alıyor.yinede sinirlendiğini belli etme daha fazla üzerine gelir çünkü bazı insanlar sinirlendiğin şeyleri seni sinir etmek için özellikle daha fazla yapıyor.tek yapaçağın bu durumda sakin olup sinirlendiğini hiç belli etmemek allahıma emamet ol canım

Amaaannnn kimseyi mutlu edemezsiniz o yüzden lütfen sizi üzen enerjiniz, tüketen insanlardan uzak durun kim olursa olsun. Ben yeri geldiğinde kimseyle görüşmüyorum kafam rahat. Biraz bencil olmak lazım.

kızlar nasılsınız bakalım nerdeyse 1 aydır uğramamışım ben bu topiğe.
benden yeni bir haber yok.ikinci adetimi oldum .şimdi 3. yü bekliyorum.2-3 hafta sonra dr a gitmeyi düşünüyorum.bir görüşelim konuşalım bakalım.durum değerlendirmesi yapalım.çok korkuyorum ama bebeğim bana kendi kendine gelmeyecek galiba.Örnekleri var rabbim büyük ama ne bileyim işte....
Şimdi tedaviden daha çok korkuyorum.ilk tedavimde ne kadar da cesurmuşum.bakalım 2,5 yılda elimde neler var?
azospermi
ilk denemede ohss
dış gebelik sonucu iç kanama ,tüplerden birinin kaybı, açık ameliyat
bir normal siklus neg.
bir dondurulmuş neg.
ikiz gebelik biri boş gebelik, gebeyken 12. haftadan 16. haftaya kadar kanama ve diğer bebeğimin 21. haftada kalp atımının durması ve suni sancıyla doğum
itiraf ediyorum depresyon
sadece bir denemelik ilaç
no money (ama zor da olsa bulunabilir)
azalan umutlar
bol bol gözyaşı
yalnızlık (gün geçtikçe içime kapanıyorum)
görünüşte oynadığım polyanna rolü için kocaman bir oskar ödülü
korku (yeni bir acı daha yaşamak istemiyorum)
yaşlılık (kendimi çoook yaşlı hissediyorum artık.haziranda 30 olucam ama ben daha yaşlı gibi hissediyorum )
mutsuzluk..................

Allah yardımcın olsun butterfly 's' .....

Benim dün transfer oldu 3 tane embriyo fakat ben bişi hissetmiyorum daha çok mutsuzluk endişe kasıklarımda ağrıvar oda yumurta toplama işleminden sonra oldu hala geçmedi embriyo transferi esnasında idrara çok şıkışmıştım transferden yarım saat sonra wc gittim dayanamadım yoksa daha çok kasılacaktım o yüzden vicdan azabımda var acaba düştülermi diye ben neden böyleyim bir türlü anlamıyorum sizlerde de böylemi oldu ben kendimi daha çok mutlu ve umutlu hissedeceğimi düşünüyordum ama şimdi transfer oldu o kadar zorlu dönemi atlattım ama şimdi çok endişeliyimmmmm

bana bak kendine gel kızım. :mymeka:
bu kadar emek ,acı kolay değil.bir an önce toparlan.moralini yükselt ve kafanı dağıtacak bişiyler yap.böyle yaparsan hiiçç olmaz.stresten en çok rahimimiz etkileniyor.unutma.rahat ollllll relaxxxxxxx.
çok ciddiyim.olacak da deme olmayacak da.kafanı boşalt.kitap oku,film izle yap işte bişiyler.

arkadaşlar lütfen hepinize diyorum
biraz sakin olun rahat olmaya çalışın
şimdi bi ömer faruk tekbilek dinleyin
bizim derdimize dönüp bizim çok büyük bir rabbimiz var dememiz lazım.....biz güçlüyüz...biz mümineyiz elhmd.

Unutma göğün asıl rengi mavidir.
Her kör gece bile sabahtır sonunda.
Kalbin ağlasada gülümse inadına
Düşler takıp saçlarına yürü umutlara
Düşler takıp saçlarına yürü rüzgarlara
O pembe gül yüzünü kederle soldurma
Daldaki son yaprak gibi sarıl hep hayata
Geçerken acılardan gülmeyi unutma
Kurduğun hayalleri yağmurlar yıksada
Sen yeterki hep ümit et, hayat döner sana
Sen yeter ki hep ümit et, hayat döner sana

Canım arkadaslarım ne olur üzmeyin kendinizi.
Sizleri cok iyi anlıyorum.Bazen cok zor oluyor dayanmak.Rabbim sabrını versin.Bol bol dua edin.Birde ben cok canım sıkıldığında yukardaki sarkıyı dinliyorum.Bana umut oluyor.Kendimi iyi hissediyorum :1hug:

destekleriniz için teşekkürler bu dönemlerde şunu anladım kesinlikle bir psikolog ihtiyacımız var benim en sevdiğim şey pc de oturmaktır ama zararı olur diye fazla kalamıyorum

iyi akşamlar canlar bugün pek kimse uğramamış topikçiğimize xxnilxx canım kendini fazla kasma üzülme herşey olacağına varır bunu unutma rabim inşallah sana anne olmayı tattırır bencede fazla pc başına oturup kalma benim eltim cep tel bile aynı kaldığı odaya geçittirmiyodu misafirlere bile kapıda bıraktırıyodu radyasyon yayıyor zarar verir diye bilhassada sen kendini çok şartlamış gibisin canım şimdiden vicdan azabı çekiyosun kendine dikkat et olurmu mevlam ne derse o olur herşeyin hayırlısı canım

aaaaaaaaaaaaaa kızlar nerdesiniz bakim kaç günden beri takip ediyorumda ban ban yok umudum nerde yok umutolsun yok ataşbelgin yok kaçtınızmı ne yoksa bir iksir falan buldunuz onumu deniyonuz arada bir uğrayıp selam versenizde olur ha maksat yaşadığınızı bilelim tamam ben evde olduğum sürece gelip birşeyler yazmaya çalışıyorum haddi öpüldünüz

Merhaba kızlar .
Nerelerdesiniz ayol.Niye hiç sesiniz soluğunuz cıkmıyor. klava:
Topik öksüz kalmış.Gelin kızlar sohpet edelim yaaaa kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

merhaba arkadaşlar bende bayadır yogundum giremiyorum hepinizi cok özledim kendinize iyi bakın sizi cok seviyorum

merhaba kızlar nasılsınız kızlar ben neden böle oldum bilmiyorum hiç bişeye hevesim kalmadı artık(

kızlar mrb.pek fazla girmiyosunuz herhalde forma buarada bugun kontrolum vardı bebişlerim ikiz biri küçük düşme riskı var dedı dr.dgeri iii gözüküyor..

aman tulaycım dikkat et kendine bize sakın kotu haberler verme bol bol istiharat et tamam mı sen bizim umudumuzsun iki aydır burdayım bu iki ayda iki hamis haberi aldık inanıyorum ki her ay guzel haberler bizi bekliyor....

:Saruboceq:
kızlar mrb.pek fazla girmiyosunuz herhalde forma buarada bugun kontrolum vardı bebişlerim ikiz biri küçük düşme riskı var dedı dr.dgeri iii gözüküyor..

Tülaycım kendine dikkat et bol bol dinlen.İnşallah iki bebişinde sana sımsıkı tutunur hiçbir yere gitmez.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…