Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hadi canım inşallah bu sefer iyi haberlerini alırız dualarım senle:Saruboceq:

Sevgili Tülaycım hepimizi çok mutlu ettin inan Rab sizlere sağlıklık bir evlat nasip etsin İnşallah sorunsuz bir şekilde yola devam edersin çok mutlu oldum inan tebrikler :ecrin_bebek:hihoyyyt

umudumnerde güzel haberler vermeyi ve umut olmayı okadar istyorum ki... inşallah allahım hepimize bu yüce duyuguyu yasamayı nasip eder...bizim merkezlerde de bu uygulamalar muhakkak yapılıyordur... çünkü hepsi alanlarında bir numara.. ayrıca anladığım kadarı ile ekstra yapılan birşeyde yok... allah olmasını istemiş ve olgunlaşmamış sperm ile bebişleri dünyaya gelmiş..bu sebeple bu haber çok güzel ve umut verici..öpüyorum canımcım ... selda mı yoo benim adım selda değill:)))):

selam kızlar nasılsınız ben eh işte iyi olmaya çalışıyorum bakıyorumda ben yokken baya gelişme olmuş gözden ırak olunca gönüldende ırak oluyormuş insan kimse beni merak etmemiş aşk olsun yani

canım inşaallah hadi
güzel haberlerle gel rabbim yüzünüzü güldürsün.........:1hug::1hug:

Gürgan cliniği duydum.Bizde sorun genetik kaynaklı azo.
Banban inşallah allah hayırlısıyla güzel sonuçlar almanızı nasip eder.

belki inanmıyacaksın ama dün geçmiş notları okurken aklıma geldin canım yazacaktım nedense o anda bişey oldu yazamadım inşallah iyisindir...Şeniz

Çok sağol canım Allah sana da iki tane bebiş nasip eylesin.Mesajını okuyunca içimden bööyle geçti belki ikizlerin olur canım belli mi olur?

canım benim allahım duysun seni, inşallah canım hepimize yaşatsın allahım bu mutlulugu.inşallah hayırlı sonuç alırsın arkadaşım..Şeniz

Kızlar eşimle konuştum biraz önce test için umut tüp bebek merkezine gitmişti.Çok kalabalıkmış sıra mı ne varmış saat 1 de gelin demişler vardır bunda da bir hayır.Şu testin sonuçlarını hayırlısı ile biran evvel alsak.Bu ay sırf bitkisellere de yoğnuluk verdik kısmet artık.İnşallah şifa olmuştur.

çok tebrik ediyorum seni ve eşini, çok mutlu oldum, Allah inşallah çocuklarını kucağına almayı da nasip eder.

merhaba arkadaşlar nasılsınız umarım iyisinizdir banban cım inşallh sonuçlar iyi cıkacaktır hayırlısı olsun canım

merhaba arkadaşlar nasılsınız umarım iyisinizdir banban cım inşallh sonuçlar iyi cıkacaktır hayırlısı olsun canım

İnşallah umutolsun sonuçloar iyi çıkar.Hayırlısı olsun tabiki.sonucu beklemek ne kadar da heyecanlı ve zor.1 saat kaldı öğrenir öğrenmez ilk sizinle paylacam arkadaşlarım

arkadaşlar sonucu öğrendik sıfır

üfff canım ya, sıkma canını bizimde hiççıkmıyodu ama ameliyatla gelişmemişte olsa bulundu halada ne olacagımız belli değil sende hemen üzülme belkide canlılar ameliyatla bulunur üzülme allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…